"Victory is ours! "Warhammer 40,000 New Edition Cinematic Trailer
És ha minden igaz, Lionel El'Jonson az új visszatérő Primarch
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
"Victory is ours! "Warhammer 40,000 New Edition Cinematic Trailer
Ő a logikus választás. Lesz is mit rendberaknia a légiójában.Warhammer 40,000 New Edition Cinematic Trailer
Na, milyen volt a free weekend? Nekem muszaj volt befejeznem egy projectet, nem volt ilyesmire idom...Diablo IV
Diablo IV is an open world action-RPG developed by Blizzard Entertainment.diablo4.blizzard.com
Holnap.
Akarod mondani weekendek.Na, milyen volt a free weekend? Nekem muszaj volt befejeznem egy projectet, nem volt ilyesmire idom...
Ja, lesz meg tobb ilyen is?Akarod mondani weekendek.
Huh, akkor ezek szerint nem vesztettem semmit...Penteken ugy kezdodott hogy ilyen 100 perc login queue time. Aztan fel ora jatek utan valami error 12345, kidob, ismet queue time vagy 120 perc... Szombat, vasarnap jobb szokott lenni.
Felig-meddig MMO lesz, a hibak javitasa utan szerintem nem lesz rossz. Ja a mult hetvegen az uber Nvidia kartyakkal is mediumon toltak az emberek mivel nem volt "high quality" opcio.
Technical Support
Share issues that prevent you from launching, installing, or staying connected to Diablo IV.us.forums.blizzard.com
Itt lehet szemezgetni.
A mult hetvegen is volt, csak az nem volt annyira free...Ja, lesz meg tobb ilyen is?
Mondjuk nagyon nem csodalkozom, ha total inkompetens a muszaki hatter - perpillanat a https://us.forums.blizzard.com/login ennyit ad:A mult hetvegen is volt, csak az nem volt annyira free...
Lesznek pl. klanok is. Tegnap pl. beleptem a Hungarian Hellraiders-ba, jelentsen ez barmit is. Meg az is tetszet hogy a leveling nem linearis - legalabb is a demoban nem volt, kovetheted a main quest-et, vagy csavaroghatsz amerre akarsz.
Őszintén? Olyan semmilyen. Karakter generálás woke (NDKs úszónők), skill rendszer nem túl kreatív, játékmenet szokásos. 70(!)$ ért csak azoknak ajánlom akik nagyon de tényleg nagyon szeretik a Diablot. Amúgy lesz cash shop és battlepass is.Na, milyen volt a free weekend? Nekem muszaj volt befejeznem egy projectet, nem volt ilyesmire idom...
WH40k Rogue Trader alpha bemutató:
Egy kis Baldur‘s Gate, egy kis Mass Effect, és még kereskedés meg valami minimál bázisépítés is van benne. Mindez a WH40k Rogue Trader szabályai szerint.
Idén megjelenik, elvileg.
Ha így is sikerül jól kihozni ezt a játékot, akkor nem mindegy?Úgy látom a készítőknek sikerült Oroszországból a lehető legjobb helyre áttelepülni és jelenleg Jerevánból üzemelnek, de legalább a csapat széthullott, mert gyakorlatilag minden senior/leader pozícióra keresnek embert.