...nem mindenkinek
Teljesen igazad van, a dinó formájú csirkefalatka alakú földön közelebb van Brazília
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
...nem mindenkinek
Úgy sem igaz, mert a Nazca-lemeznek köszönhetően Dél-Amerika nem közeledik Ausztáliához és Délkelet-Ázsiához. - Szóval maradjunk inkább a KC-390-nél, mert a lemeztektonika láthatóan nagyon nem megy egyeseknek...A másik irányból lesz szomszéd....
Nekem úgy lenne kerek a sztori. 3 KC-390 vételéről nem kell 2 évig tárgyalni. Viszont egy komplex együttműködésről igen.Ha tenyleg KC-390 lesz, akkor kivancsi vagyok, lesz-e ennek barmi koze ahhoz, hogy a brazilok nemsokara Gripen E/F gyartok is lesznek...
"A lemeztektonikai mozgást figyelembe véve" ez nem igaz, mert az Atlanti hátságnak köszönhetően az egész amerikai kontinens távolodik...
Azt, hogy el akarja adni a gépet...!Amúgy mit szólsz a brazil védelmi atyaúristen nyilatkozatához?
Nekem úgy lenne kerek a sztori. 3 KC-390 vételéről nem kell 2 évig tárgyalni. Viszont egy komplex együttműködésről igen.
Amúgy mit szólsz a brazil védelmi atyaúristen nyilatkozatához?
Benkő mai nyilatkozata, ebből a szempontból több mint érdekes!!!Pontosan, plane, ha az Aero Vodot is belekalkulalod a kepletbe...
"Hangsúlyozta a magyar hadiipar újraindításának fontosságát, amely jelenleg a kézifegyverek gyártásával foglalkozik, de a tervek között szerepel a kiképző repülőgépek, kézi páncéltörők és gyalogsági harcjárművek gyártása is."
Hát, úgy néz ki mégis lesz itt Cseh csoda...
Azt, hogy el akarja adni a gépet...!
Ami nekünk Lechfeld mellé már nem fog kelleni. - Az A332F mellé meg pláne nem, mert az jó eséllyel átalakítható tankerré...
Tehát nekünk már csak 2 kisebb /Spartan méretű/ rámpás taktikai gép kell...
Annál nagyobbat /és drágábbat/ meg vegyen az a hülye, akinek 3 anyja van - és akik majd "kezelik" az első szériás drágaságok gyermekbetegségeit...
Akkor valaki hisztirohamot kapÉs ha mégis helytálló amit mondott és mégis veszünk KC390-t?
Ja kérem, ahol van reverz ott a hajtómű nemcsak tolni tud hanem fékezni is!Ez volt mar? En ugy 500-600m korul kalkulalom a touchdowntol a megallasig:
Láttad már a KC390-est burkolatlan kifutóról üzemelni?Ja kérem, ahol van reverz ott a hajtómű nemcsak tolni tud hanem fékezni is!
Ja kérem, ahol van reverz ott a hajtómű nemcsak tolni tud hanem fékezni is!
Láttad már a KC390-est burkolatlan kifutóról üzemelni?
(én sem...)
Azt krisss, kamm, SilvioD és Wilson fog kapni...!Akkor valaki hisztirohamot kap
Én remélem, hogy a hollandokhoz hasonlóan mi sem ugrunk fejest 1 ilyen kockázatos üzletbe...
Azt krisss, kamm, SilvioD és Wilson fog kapni...!
Én remélem, hogy a hollandokhoz hasonlóan mi sem ugrunk fejest 1 ilyen kockázatos üzletbe...