...nem mindenkinek![]()
Teljesen igazad van, a dinó formájú csirkefalatka alakú földön közelebb van Brazília

...nem mindenkinek![]()

A töltött KC-390-nél pedig csak a töltött káposzta jobb. 
Úgy sem igaz, mert a Nazca-lemeznek köszönhetően Dél-Amerika nem közeledik Ausztáliához és Délkelet-Ázsiához. - Szóval maradjunk inkább a KC-390-nél, mert a lemeztektonika láthatóan nagyon nem megy egyeseknek...A másik irányból lesz szomszéd....![]()

Nekem úgy lenne kerek a sztori. 3 KC-390 vételéről nem kell 2 évig tárgyalni. Viszont egy komplex együttműködésről igen.Ha tenyleg KC-390 lesz, akkor kivancsi vagyok, lesz-e ennek barmi koze ahhoz, hogy a brazilok nemsokara Gripen E/F gyartok is lesznek...
"A lemeztektonikai mozgást figyelembe véve" ez nem igaz, mert az Atlanti hátságnak köszönhetően az egész amerikai kontinens távolodik...
Azt, hogy el akarja adni a gépet...!Amúgy mit szólsz a brazil védelmi atyaúristen nyilatkozatához?
Nekem úgy lenne kerek a sztori. 3 KC-390 vételéről nem kell 2 évig tárgyalni. Viszont egy komplex együttműködésről igen.
Amúgy mit szólsz a brazil védelmi atyaúristen nyilatkozatához?

Benkő mai nyilatkozata, ebből a szempontból több mint érdekes!!!Pontosan, plane, ha az Aero Vodot is belekalkulalod a kepletbe...
"Hangsúlyozta a magyar hadiipar újraindításának fontosságát, amely jelenleg a kézifegyverek gyártásával foglalkozik, de a tervek között szerepel a kiképző repülőgépek, kézi páncéltörők és gyalogsági harcjárművek gyártása is."
Hát, úgy néz ki mégis lesz itt Cseh csoda...
Azt, hogy el akarja adni a gépet...!
Ami nekünk Lechfeld mellé már nem fog kelleni. - Az A332F mellé meg pláne nem, mert az jó eséllyel átalakítható tankerré...
Tehát nekünk már csak 2 kisebb /Spartan méretű/ rámpás taktikai gép kell...
Annál nagyobbat /és drágábbat/ meg vegyen az a hülye, akinek 3 anyja van - és akik majd "kezelik" az első szériás drágaságok gyermekbetegségeit...
Akkor valaki hisztirohamot kapÉs ha mégis helytálló amit mondott és mégis veszünk KC390-t?

Ja kérem, ahol van reverz ott a hajtómű nemcsak tolni tud hanem fékezni is!Ez volt mar? En ugy 500-600m korul kalkulalom a touchdowntol a megallasig:

Láttad már a KC390-est burkolatlan kifutóról üzemelni?Ja kérem, ahol van reverz ott a hajtómű nemcsak tolni tud hanem fékezni is!![]()
Ja kérem, ahol van reverz ott a hajtómű nemcsak tolni tud hanem fékezni is!![]()
Láttad már a KC390-est burkolatlan kifutóról üzemelni?
(én sem...)
Azt krisss, kamm, SilvioD és Wilson fog kapni...!Akkor valaki hisztirohamot kap![]()

Én remélem, hogy a hollandokhoz hasonlóan mi sem ugrunk fejest 1 ilyen kockázatos üzletbe...
Azt krisss, kamm, SilvioD és Wilson fog kapni...!
Én remélem, hogy a hollandokhoz hasonlóan mi sem ugrunk fejest 1 ilyen kockázatos üzletbe...

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..