Valójában arra céloznak, hogy egy T-72A szinten lévő járgány (páncélzat, tűzerő, gyárthatóság) APS-el, valószínűleg többet ér a harcmezőn, mint egy Leopárd 2A7 amihez nincs APS.
Meg arra, hogy egy Leopárd 2A8 árából veszel 10 db T-72A+APS-t, és sokkal többet érsz a 10 tankkal, mint az 1-el.
Idáig 1 olyan Leopárdot láttam amiből kiszállt a személyzet, ott is 1 ember, és úgy nézet ki, mint akiről leéget a ruha.
Szóval, hogy hányan mit éltek ott túl, nem igazán van bizonyítva, csak spekuláltok.
Ellenben rengeteg olyan videó van, ahol az ősöreg T szériából is élve száll ki a személyzet.
Szánalmas amit művelsz. Semmit nem ér egy olyan nulla éjjellátó képességű, nulla tűzerejű, nulla védettségű elavult fos a harctéren mint ami ma a T-72A és ezen az APS sem segít. Ember, azzal a szarra még kommunikálni sem tud egy közepesen modern harcjármű sem amiben kulcsolt rádió van!
Értem én, hogy egy végletekig elfogult szemellenzős egyén vagy, de ilyen hülyeséget itt ember még le nem írt.
Nem tűnik fel, hogy még az oroszok sem erőltetik azt amit te kitaláltál? Nem tűnik fel, hogy még az oroszok is modernizálják a T-72A-nál amúgy sokkal modernebb T-72B-ket mielőtt kiküldik felrobbani őket Ukrajnába?
Nem tűnik fel, hogy bár létezik T-72-re APS mégsem szerelik fel (mondjuk ennek inkább az oroszok csórósága lehet az oka)?