Nem tűnt fel, hogy a Leopard és az Abrams manuális töltős? Honnan jönnnek ezek a "gondolatok"?tehát eddig a leokon és az abrahámokon és a többin hülyén csinálták. és az oroszok csinálták jól.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nem tűnt fel, hogy a Leopard és az Abrams manuális töltős? Honnan jönnnek ezek a "gondolatok"?tehát eddig a leokon és az abrahámokon és a többin hülyén csinálták. és az oroszok csinálták jól.
akkor edig marhaságot csináltak a németek a leoval hogy egyoldalra ülltették az irányzót és a pkt? vagy az amcsik az m1 el vagy az 55 ösnél ?A torony baloldali oldalpáncélján nem spórolhatsz, mert ha spórolsz, akkor a balról jövő találat eléri a jobb oldalon ülő pararancsnokot és irányzót is. Felejtsd el ezt a narhaságot.
az hogy az eggyik oldal jobban lenne páncélozva nem azt jelenti hogy a másik oldalra pléhlemezt tennékNem, leokon másik oldalt ott a töltő.
Ne vidd tévútra a dolgot. A te egyik oldalt pancelozzuk felvetésére ment a válasz.
Próbálj már gondolkozni egy kicsit.akkor edig marhaságot csináltak a németek a leoval hogy egyoldalra ülltették az irányzót és a pkt? vagy az amcsik az m1 el vagy az 55 ösnél ?
???Próbálj már gondolkozni egy kicsit.
Ha nem pléhlemez - és ezalatt értem 100mm RHA - akkor meg kb ugyanott lennénk szerintem.az hogy az eggyik oldal jobban lenne páncélozva nem azt jelenti hogy a másik oldalra pléhlemezt tennék
Nagyon remélem, hogy nem a messzi távolban lesz belőle nekünk szériagyártott termék.Nem poenbol finanszírozzuk a párducot….
Pont abból mert az egész egy rossz viccc..Nem poenbol finanszírozzuk a párducot….
Tudom h egy vicc egyikünkse szívleli inkább élni kellett volna a +leo opcióval..de majd mi gyártjuk és finanszírozzuk megint a tervrajz gépet…Pont abból mert az egész egy rossz viccc..
Pont abból mert az egész egy rossz viccc..
hát őőőőőőőőőőőőőJó ötletnek fele se tréfa !
Épp csak 15-20 év mire szerintem hadrendben lehet nálunk.
Másról hallaniJó ötletnek fele se tréfa !
Épp csak 15-20 év mire szerintem hadrendben lehet nálunk.
Áhh dehogy, ez a legkönnyebben kitàncolható projektjeink közé tartozik ha szorul a pénzügyi kapca.Logikusabbnak tartottam volna a meglévő Leopardok mellé újabb A7-esek beszerzését, de döntés született a Párduc-együttműködésről, ez már adottság.
nem nem
Kb 300 millió euró, én erről olvastam, könnyen ki táncolható?Áhh dehogy, ez a legkönnyebben kitàncolható projektjeink közé tartozik ha szorul a pénzügyi kapca.
Attól még az RM tempóból kiindulva a becslése teljesen helytálló...Másról hallani![]()
Igen mert csak fejlesztesre van fizikai befektetés nincs benne.Kb 300 millió euró, én erről olvastam, könnyen ki táncolható?
igenKb 300 millió euró, én erről olvastam, könnyen ki táncolható?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..