Nem tűnt fel, hogy a Leopard és az Abrams manuális töltős? Honnan jönnnek ezek a "gondolatok"?tehát eddig a leokon és az abrahámokon és a többin hülyén csinálták. és az oroszok csinálták jól.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nem tűnt fel, hogy a Leopard és az Abrams manuális töltős? Honnan jönnnek ezek a "gondolatok"?tehát eddig a leokon és az abrahámokon és a többin hülyén csinálták. és az oroszok csinálták jól.
akkor edig marhaságot csináltak a németek a leoval hogy egyoldalra ülltették az irányzót és a pkt? vagy az amcsik az m1 el vagy az 55 ösnél ?A torony baloldali oldalpáncélján nem spórolhatsz, mert ha spórolsz, akkor a balról jövő találat eléri a jobb oldalon ülő pararancsnokot és irányzót is. Felejtsd el ezt a narhaságot.
az hogy az eggyik oldal jobban lenne páncélozva nem azt jelenti hogy a másik oldalra pléhlemezt tennékNem, leokon másik oldalt ott a töltő.
Ne vidd tévútra a dolgot. A te egyik oldalt pancelozzuk felvetésére ment a válasz.
Próbálj már gondolkozni egy kicsit.akkor edig marhaságot csináltak a németek a leoval hogy egyoldalra ülltették az irányzót és a pkt? vagy az amcsik az m1 el vagy az 55 ösnél ?
???Próbálj már gondolkozni egy kicsit.
Ha nem pléhlemez - és ezalatt értem 100mm RHA - akkor meg kb ugyanott lennénk szerintem.az hogy az eggyik oldal jobban lenne páncélozva nem azt jelenti hogy a másik oldalra pléhlemezt tennék
Nagyon remélem, hogy nem a messzi távolban lesz belőle nekünk szériagyártott termék.Nem poenbol finanszírozzuk a párducot….
Pont abból mert az egész egy rossz viccc..Nem poenbol finanszírozzuk a párducot….
Tudom h egy vicc egyikünkse szívleli inkább élni kellett volna a +leo opcióval..de majd mi gyártjuk és finanszírozzuk megint a tervrajz gépet…Pont abból mert az egész egy rossz viccc..
Pont abból mert az egész egy rossz viccc..
hát őőőőőőőőőőőőőJó ötletnek fele se tréfa !
Épp csak 15-20 év mire szerintem hadrendben lehet nálunk.
Másról hallaniJó ötletnek fele se tréfa !
Épp csak 15-20 év mire szerintem hadrendben lehet nálunk.
Áhh dehogy, ez a legkönnyebben kitàncolható projektjeink közé tartozik ha szorul a pénzügyi kapca.Logikusabbnak tartottam volna a meglévő Leopardok mellé újabb A7-esek beszerzését, de döntés született a Párduc-együttműködésről, ez már adottság.
nem nem
Kb 300 millió euró, én erről olvastam, könnyen ki táncolható?Áhh dehogy, ez a legkönnyebben kitàncolható projektjeink közé tartozik ha szorul a pénzügyi kapca.
Attól még az RM tempóból kiindulva a becslése teljesen helytálló...Másról hallani
Igen mert csak fejlesztesre van fizikai befektetés nincs benne.Kb 300 millió euró, én erről olvastam, könnyen ki táncolható?
igenKb 300 millió euró, én erről olvastam, könnyen ki táncolható?