Ez egy leopard alváz nem lynx
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ez egy leopard alváz nem lynx
Mert ilyen magas súlyponttal felborul a francba a gép ha oldalirányban tüzel.
KF-51Az a kérdés a Panthert illetően, hogy ez egy HK tornyos Lynx vagy az alváz is mást?
Ha Lynx alvázat kicsit "kilapítják" (kisebb magasság, kisebb tér = kisebb tömeg) és alaposan felpáncélozzák, hogy bírja a T-72-esek APFSDS lőszereiet szemből, akkor működhet ez a koncepció. Az ukrán háború is jól mutatja hogy T-14 Armata vagy a T-90M ritka jószág a harcmezőn - hidegháborús cuccok ellen megy a harc többnyire. Bőven elég lenne ha szemből bírja a T-72-es harckocsik max. 400-500 mm-es átütőerejű lövedékeit. ATGM ellen meg lesz rajta StrikeShiled. Szóval összelehetne rakni egy "német-magyar Merkavat" a Lynx átdolgozásával.
Ha saját gyártással olcsóbban jön ki mint egy Leopard 2A7, akkor megfontolandó - már csak azért is, mert új Leopardot vélhetően csak az évtized végefelé tudnánk rendelni...most hirtelen mindenkinek harckocsi kell.
és mit akarsz ezzel mondani?
Kicsit összekevertem, hogy mire gondolsz, de már a KF-51 sem lehet normál Lynx, mert annak az alváza maximum 41 tonnára van skálázva.és mit akarsz ezzel mondani?
Van erről a Pantherről valami használható fotó vagy ábra?Kicsit összekevertem, hogy mire gondolsz, de már a KF-51 sem lehet normál Lynx, mert annak az alváza maximum 41 tonnára van skálázva.
A Panther meg egy jóval alacsonyabb testre van szerelve egy hasonló (de szerintem erősebb) torony.
Szerk.:
Ezen felül, ha esetleg a felfüggesztés elemei egyeznek is, a Panther 7 görgős, míg a KF51 meg csak 6...
Gyanús nekem is a dolog. Ez a “Panther MBT” név, amit csak easter egg-ként bedobtak egy rövid ideig, jó eséllyel jelölhet egy új IP-t is. De az RM benne van az MGCS-ben, úgyhogy elég izgi lenne, ha most kiállnának egy next-gen hk-val. Szerintem az lehet benne max a pakliban, hogy összehoznak egy kmw mentes “Leo 2 Nur RM”-et, mert most boldog boldogtalannak kelleni fognak a modern hk-k még az mgcs előtt. Persze egy ilyen lépés gondolom jót tenne a nagy RM-KMW barátságnak.A kf 51 lett a rendes neve.
Az rm promó képen viszont leo 2 alvázas valami van. Az lehet a panther?
Nem hiszem, hogy "next gen" MBT lenne. Mivel most kb. boldog-blodogtalan MBT-t akar venni, simán elbírna a piac még egy Leopard 2-höz hasonló szinű harckocsit - pláne ha olcsón össze tudják "legózni" RM komponensekből. MGCS-ből még vagy 10 évig nem lesz késztermék, hiszen még koncepcióban sem sikerült megegyezni.Gyanús nekem is a dolog. Ez a “Panther MBT” név, amit csak easter egg-ként bedobtak egy rövid ideig, jó eséllyel jelölhet egy új IP-t is. De az RM benne van az MGCS-ben, úgyhogy elég izgi lenne, ha most kiállnának egy next-gen hk-val. Szerintem az lehet benne max a pakliban, hogy összehoznak egy kmw mentes “Leo 2 Nur RM”-et, mert most boldog boldogtalannak kelleni fognak a modern hk-k még az mgcs előtt. Persze egy ilyen lépés gondolom jót tenne a nagy RM-KMW barátságnak.
De ez csak egy feltételezés, ha az RM valóban dolgozik egy saját, teljes értékű MBT-n.
A kf-41 legkisebb konfigban is nehezebb mint 41 tonna.Kicsit összekevertem, hogy mire gondolsz, de már a KF-51 sem lehet normál Lynx, mert annak az alváza maximum 41 tonnára van skálázva.
A Panther meg egy jóval alacsonyabb testre van szerelve egy hasonló (de szerintem erősebb) torony.
Szerk.:
Ezen felül, ha esetleg a felfüggesztés elemei egyeznek is, a Panther 7 görgős, míg a KF51 meg csak 6...
A kf-41 legkisebb konfigban is nehezebb mint 41 tonna.
A promókèpen lévő gépen meg leopard 2 alvàz van. Szerintem a panther egy új leo 2 upgrade pakk akar lenni egy új toronnyal
Ha ez így is van, akkor is a KF-51 egy egy olyan alternatíva, amelyik elbírja azt a tornyot, amelyik a Panther upgrade-be belekerül, még ha esetleg egy könnyebb páncélzatú verzióról is van szó. Legalábbis nekem úgy tűnik, hogy a Lynx120 tornya mutat némi eltérést a Panther tornyához képest. (Grafikák alapján. Aztán lehet, hogy csak átrajzolták)A kf-41 legkisebb konfigban is nehezebb mint 41 tonna.
A promókèpen lévő gépen meg leopard 2 alvàz van. Szerintem a panther egy új leo 2 upgrade pakk akar lenni egy új toronnyal
mondjuk ez egy fantázia rajz - még mindig nem tudni hogy fog kinézni ez a járgány.Lynx KF51 /Panther MBT /
Ebbe az új macskába már automata töltő lesz, mer igen soványnak tűnik a torony?Lynx KF51 /Panther MBT /
Valamit nagyon elnézel szerintem.a kép alapján a phanter egy vastagbőrű marder (áttervezett kf31)