Ez valami trollkodás? Panther 1A3???Lynx KF51 /Panther MBT /
Vagy esetleg valami játékból van?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ez valami trollkodás? Panther 1A3???Lynx KF51 /Panther MBT /
nézd meg a motor helyét hogy nem leopárd az fix.Valamit nagyon elnézel szerintem.
de nem is KF31 - azt proto szinten abbahagyták. El se bírná ezt a tornyot!nézd meg a motor helyét hogy nem leopárd az fix.
írtam korábban ha a KF-31 (megkapná a 41 futóművé) amit részben megkapott csak áthegeszteték lett belőlle 41...de nem is KF31 - azt proto szinten abbahagyták. El se bírná ezt a tornyot!
Egyébként ez egy fantázia rajz - baromira nem jelent semmit! Majd hétfőhöz egy hétre lesz róla fotó - addig csak "ködszurkálás" van.
Ilyen alapon minden harckocsi egy erősen átalakított Renault FTírtam korábban ha a KF-31 (megkapná a 41 futóművé) amit részben megkapott csak áthegeszteték lett belőlle 41...
a KF 31 egy áthegesztett Marder---amiből lett már 1x TAM... a KF41 meg egy áthegesztett 31---ami marder....
ez egy család. a 31 nem egészen rekedt meg protoszinten. ki vólt az dolgozva.
Nem ez tényleg 1 család... hidd el.Ilyen alapon minden harckocsi egy erősen átalakított Renault FT
2016 komment.Tippem szerint Marder Evolution alvázon nagyrészt páncélvédett 120 vagy 122mm löveg, mellette 3csöveg gatling, hardkill aktív védelmi rendszerrel.
Ez komoly gép lesz.
a 122 mm-es löveg feltételezése egy Marderen már komolytalanná teszi ezt a kommentet...2016 komment.
Vegyes tüzelésű bálás kazán is van benne ha jól látom! Nézd meg azokat a kéményeket a torony hátoldalán!Állat jó beépített mikrosütő is van benne.Panther 1A3
The Panther 1A3 is the Main Battle Tank for the European Federation Enforcer Corps. The Panther 1A3 combines the best features of mounted combat systems from all around Europe. Once again, the European focus on high technology and speed is evident. The Panther excels in maneuverability and yet...endwar.fandom.com
onnan kezdj el olvasgatni. és sokmindent megtudsz. nem a konkért komment a lényeg. hanem a Típus család történelme... (sajnos a motrováltás miatt rengeteg előzmény elveszett.)a 122 mm-es löveg feltételezése egy Marderen már komolytalanná teszi ezt a kommentet...
Ez egy közkeletű tévedés itt a fórumon ami állandóan előjön: a Marder utóda nem a KF31 hanem a PUMA volt, de egyébként a PUMA-ra sem lehet mondani, hogy egy átheggesztett Marder lenne, mert teljesen új tervezés volt a BW igényeire szabva. A KF31 nagyjából 2 évtizeddel a PUMA után jött és tervezésekor felhasználták az utóbbi évtizedek háborúinak tapasztalatát.írtam korábban ha a KF-31 (megkapná a 41 futóművé) amit részben megkapott csak áthegeszteték lett belőlle 41...
a KF 31 egy áthegesztett Marder---amiből lett már 1x TAM... a KF41 meg egy áthegesztett 31---ami marder....
ez egy család. a 31 nem egészen rekedt meg protoszinten. ki vólt az dolgozva.
A kf-31 konkrétan egy újratervezett marder evolution upgrade kit. A kf-31 prototípust marderből építették át.Ez egy közkeletű tévedés itt a fórumon ami állandóan előjön: a Marder utóda nem a KF31 hanem a PUMA volt, de egyébként a PUMA-ra sem lehet mondani, hogy egy átheggesztett Marder lenne, mert teljesen új tervezés volt a BW igényeire szabva. A KF31 nagyjából 2 évtizeddel a PUMA után jött és tervezésekor felhasználták az utóbbi évtizedek háborúinak tapasztalatát.
Meggyőztél.A kf-31 konkrétan egy újratervezett marder evolution upgrade kit. A kf-31 prototípust marderből építették át.
Közkeletű tévedéseket te puffogtatsz.
Az orrát nézd meg a berakott promókepen, főleg a fenéklemez szintjét. A futógörgők száma és a szélesség is stimmel. Szerintem leo alvàz.nézd meg a motor helyét hogy nem leopárd az fix.
Egyébként az LM gyárthat önállóan Leopard 2 alvázat?Az orrát nézd meg a berakott promókepen, főleg a fenéklemez szintjét. A futógörgők száma és a szélesség is stimmel. Szerintem leo alvàz.
Leo 2 = 7 wheelsAz orrát nézd meg a berakott promókepen, főleg a fenéklemez szintjét. A futógörgők száma és a szélesség is stimmel. Szerintem leo alvàz.
Szerintem nem. Ez inkább egy upgrade pakk. Ami a chally 3 tapasztalatai alapján dolgoztak ki.Egyébként az LM gyárthat önállóan Leopard 2 alvázat?
...vagy nagyon hasonlít majd rá de ráfogják hogy ez saját termék - semmi köze a Leopardhoz!