K
kamm
Guest
Melyik resze? Esetleg a Natter meg a Hero launcher, de azert ezeket nem gondolom, hogy 3 ev lenne kicsiszolni...Hát kurvára nem, nagyja az koncepcionàlis fázisban lévő tech.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Melyik resze? Esetleg a Natter meg a Hero launcher, de azert ezeket nem gondolom, hogy 3 ev lenne kicsiszolni...Hát kurvára nem, nagyja az koncepcionàlis fázisban lévő tech.
Leginkább az egész főleg a védelmi rendszerek. És hadd ne kelljen részleteznem az indokokat. Nem pocimra ütök maradjunk ennyiben. Dudi becslése a 2028-30-as időrenddel tökéletesen helytálló.Melyik resze? Esetleg a Natter meg a Hero launcher, de azert ezeket nem gondolom, hogy 3 ev lenne kicsiszolni...
Marmint a Strikeshield/AMAP-DS/TAPS triumviratus...?Leginkább az egész főleg a védelmi rendszerek. És hadd ne kelljen részleteznem az indokokat. Nem pocimra ütök maradjunk ennyiben. Dudi becslése a 2028-30-as időrenddel tökéletesen helytálló.
Is. Meg a szenzorfúzió meg meg meg.Marmint a Strikeshield/AMAP-DS/TAPS triumviratus...?
Arrol egyelore nem arultak el sokat, kb csak a shot detection system megletet, az viszont mar nalatok is van a Gidranon...Is. Meg a szenzorfúzió meg meg meg.
Mukodik, megy, sot, loni is lo, szoval a makettol azert odebb van.Ez egy makett. Az egyetlen kész dolog az az alvàz (legalábbis ebben a formàban) meg a löveg.
Kamm kérlek ne fárassz a faszságaiddal, évek óta futó fejlesztési projektjeink vannak az RM-el és ismerem a marketingjüket mint a rossz pénzt.Arrol egyelore nem arultak el sokat, kb csak a shot detection system megletet, az viszont mar nalatok is van a Gidranon...
Mukodik, megy, sot, loni is lo, szoval a makettol azert odebb van.
Jaja, amerika utcáin meg nagy zöld emberek és óriásrobotok verekednek.Arrol egyelore nem arultak el sokat, kb csak a shot detection system megletet, az viszont mar nalatok is van a Gidranon...
Mukodik, megy, sot, loni is lo, szoval a makettol azert odebb van.
Továbbra sem nagyon érted, hogy egy 2 fős torony crew compartmentje nem ugyanakkora páncélozást igényel, mint egy tulajdonképpen 4 fős.
A töltő kiválásával (és a parancsnok, irányzó egymás mellé helyezésével) lefeleződik a páncélozni szükséges térfogat a toronyban.
Arról már nem is beszélve, ha ember nélküli tornyot kér a drága megrendelő.
Nagyon ágálsz a 2 fős személyzet ellen, de szerinted miért az az egyik fő feature, hogy MINDEN munkaállomásról lehet MINDENT vezérelni?
Tessék ahogy ezt az Elbitnél képzelik, egy AFV esetén:
De szerintem magad is elkezdhetsz a dolgon gondolkodni, ha a híresen maradi US Army is ezen töri a búráját.
De tudom: AKKOR SE!
Nezd, en emberi hangon kerdeztem valamit, raadasul ertelmeset.Kamm kérlek ne fárassz a faszságaiddal,
Ezt senki nem is hozta fel, nemhogy megkerdojeleznenk - a kerdes az volt, mire gondolsz.évek óta futó fejlesztési projektjeink vannak az RM-el és ismerem a marketingjüket mint a rossz pénzt.
Megszoroztam. Tudhato, megis konkretan melyik alrendszerre gyanakodtok, hogy nem all sehogyan sem?Az idő szàmvetést amit írnak nyugodtan szorozd meg kettővel.
Jaja, amerika utcáin meg nagy zöld emberek és óriásrobotok verekednek.
Gondolom a videó alapján az is tuti, hogy már 3 KF51 is le van gyártva és 100%-ban funkcionál, mert hát ott gurulnak az anyag végén.
Sorry a kifakadásért.Nezd, en emberi hangon kerdeztem valamit, raadasul ertelmeset.
Ha nem akarsz ill. nem tudsz valaszolni, akkor azt legyel szives kulturalt hangon kozolni, peldaul mint mondjuk egy felnott.
Ezt senki nem is hozta fel, nemhogy megkerdojeleznenk - a kerdes az volt, mire gondolsz.
Megszoroztam. Tudhato, megis konkretan melyik alrendszerre gyanakodtok, hogy nem all sehogyan sem?
Ertem. Tehat eselyesen az autoloader sincs meg keszen... ADS meaning Strikeshiled/AMAP/TAPS?Sorry a kifakadásért.
Amiről tudható, hogy ready az a löveg.
Minden más concept esélyesen még s bemutató lövészeten is kézzel volt töltve. Az ADS az előrébb van de nincs kész. Szóval èn több mindenre gyanakodnèk mint amire nem. És amíg nincs megrendelő nem is fognak több pénzt belerakni.
A kuuurva infótáblát miért nem fotózzák leeee .
Akkor, ha mégis, az aktív védelem ellenére beüt valami felülről akkor azoknak kaput lehet nyitni a másvilágra.A problémát úgy látom az okozza, hogy a toronygyűrű túl kis átmérőjű ill. a 130-as löveg túl széles, emiatt a torony két fős személyzete nem tud a toronygyűrűn belül helyet foglalni, emiatt ülnek magasabban. Lásd a lenti képen:
A töltőkezelőnek egész sok más feladata is van a kulimunkán kívül amik nem szünnek meg azzal, hogy nem kell tölteni és lőszert málházni.Igazság szerint azzal, hogy komplett kazettában tölthető a lőszer, így megszűnik a személyzet cipekedős/betárazós feladata is.
Mert nincs...A kuuurva infótáblát miért nem fotózzák leeee .
JaErtem. Tehat eselyesen az autoloader sincs meg keszen... ADS meaning Strikeshiled/AMAP/TAPS?