De a gyűjtőszenvedélyük miatt ezt is megveszik.Azok koreáskodnak meg amcsikóznak.
De a gyűjtőszenvedélyük miatt ezt is megveszik.Azok koreáskodnak meg amcsikóznak.
Azért már itt lehet tesztelni. T72ellen Leó 2a7+ellen linx szel együtt, alföldön, tagolt terepen lég elhárítóval NATO legmodernebb cuccaival panzer 2000 ezerrel. Azért ez így nagyon ütős a RM-nak is!Ezt is "együtt fejlesztjük"? Azért amit ide telepítenek, cserébe mi leszünk minden új dolognak az első rendszeresítője és tesztelője?

A fórum pont egy ilyet várt most a Eurosatory-ra.De akkor képzeld el a jóval kisebb Lynx 120-on bemutatott tornyot a valódi KF-51-es alvázon! Ember nélküli toronnyal...
Mertaz a jövő, nem egy felpimpelt Leopard 2.A fórum pont egy ilyet várt most a Eurosatory-ra.
Azér’ is megy a picsogás (copyright tacticool), mert a mikulás nem csokit rakott a csizmibe, hanem egy krumplit.
Länder / országok - azaz tobb ország.az első érdeklő ország már jelentkezett Kelet-Europabol
Moldova.Na jó, ez magas labda.
Lengyelország.

Jaja, meg helyette az osdi-ratyi 70 eve divatos passziv pancelozgatas, ami semmit nem er mar a modern ATGMek ellen ugye?Mertaz a jövő, nem egy felpimpelt Leopard 2.

Csak az van.10 oldal olvasása után feladtam. A szájkaratén kívül van itt érdemi infó is?

Konkrétan egypár embernek kontrollálhatatlan erekciója lett egy ws teleshop reklámra. Ennyi az egész.10 oldal olvasása után feladtam. A szájkaratén kívül van itt érdemi infó is?
Az hagyjan, de egesz reggel okadtak egyetlen kep alapjan.Konkrétan egypár embernek kontrollálhatatlan erekciója lett egy ws teleshop reklámra. Ennyi az egész.

A boxer topikban be lett tettek alá láncot.Azt nem tudod hogy a Boxer 2.0 be lesz-e mutatva?
Ritka ronda lett szerintem.A boxer topikban be lett tettek alá láncot.
Hát elég csúnya a szentem.Ritka ronda lett szerintem.
![]()
Ez egy Boxer vagy már a mi 8x8-unk ?
Akkor most ujra mint egy 5 evesnek...Hát elég csúnya a szentem.
Akkor mnek is van ilyen kurva nagy páncél azon a tornyon?Jaja, meg helyette az osdi-ratyi 70 eve divatos passziv pancelozgatas, ami semmit nem er mar a modern ATGMek ellen ugye?![]()

) Trophy védi ezt a rossz EMBT-t.Ez egy sima boxer. Közünk nincs hozzá.Akkor most ujra mint egy 5 evesnek...
Van az uj Boxerrol kep valahol?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..