meg fognak vetni, meg megint kommentek hada jön, de meg kéne érteni végre, hogy tűzerőt és nem célpontot kell beszerezni. Nos az MBT tüzerő és célpont egyaránt. A katonáinkat nagyon jelentős számú automata fegyverrel, ATGM-mel és MANPADS-sal, valamint könnyű páncélozott terepjárókkal kell ellátni (lásd Yörük-Nomád méret), valamint kerekes támogató tüzérséggel - lásd az RM long range lövegét. Persze szükség van egy nehézdandárra is, ok ez meglesz. de több MBT-ra, Pzh2000 stb. nem kell. Én még a Hiuz-ból is csak a nehézdandárt látnám el, a többi kerekes, vagy legalábbis 1 zlj max ami láncos (bár ez meg ellentmond a közös mozgékonyságnak).. Hozzáteszem ez nem csak az én gondolatom, hanem többen akik benne vannak a Zrinyiben is igy gondolkodnak, valamint más szakember is, én csak amatőr vagyok. Az orosz-ukrán háború egyik tanusága, hogy a könnyű de jól felszerelt gyalogság, ATGM-mel és kézi légvédelmi rakétákkal nagyon hatékony. A tüzérségnek minél nagyobb a lőtáv és a pontossák, mozgékonyság annál jobb. és a 155mm-nél kisebb ürméret már nem megfelelő. A rakétatüzérségnélnél a nagyobb mozgékonyság talán feláldozható, amennyiben nő a lőtávoláság, és a célbajutatott rakéta fejrészek tömege, ezeket inkább láncos tecnikára kell rakni..