![www.militaeraktuell.at](https://militaeraktuell.at/wp-content/uploads/2022/06/Rheinmetall_KF-51-Panther-Studie_Eurosatory-2022_02.jpg)
Rheinmetall stellt seinen neuen Panther vor
Es war der Paukenschlag auf der Pariser Rüstungsmesse Eurosatory: Die deutsche Panzerschmiede Rheinmetall präsentierte dort einen völlig neuen Kampfpanzer,
![www.militaeraktuell.at](https://militaeraktuell.at/wp-content/uploads/2020/06/militaer-aktuell_gelb_logo-300x99.png)
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Az adatokat meg a tenyeket osszehalaszta mindenhonnan, latszik a tevedesekbol, de az elemzese viszonylag korrekt, raadasul kimondatlanul is Pappergert igazolja - 2035-2040 rohejesen messze van az MGCShez es Scholz nem Merkel, aki magasrol szart a BWre.![]()
Rheinmetall stellt seinen neuen Panther vor
Es war der Paukenschlag auf der Pariser Rüstungsmesse Eurosatory: Die deutsche Panzerschmiede Rheinmetall präsentierte dort einen völlig neuen Kampfpanzer,www.militaeraktuell.at
Mivel az unloading-gal együtt szerepel, gondolom azt jelenti, hogy vissza tudja rakni a tárolóba/rekeszbe, vagy tudomisén, hogy mi lesz ott végül.egyébként az RM által kiadott pdf-ben azt írják, hogy autoloader with unloading and re-stocking capability....ez vajon mit jelent? hogy ki tudja cserélni a betöltött lőszert? és vajon mi a re-stocking?
egyébként azon gondolkodtam, hogy lehet a válasz sokkal egyszerűbb az utántöltésre mint gondoljuk: a toronyban van egy "ajtó" a lőszeres rekeszhez (ugyanúgy mint most)...és ha a vezető mellett, elöl van a tartalék, akkor "csak" sréhen előre kell húzni...valszeg szűkös kicsit, de gondolom kimatekozták...
Sztem nálam jobban rajzolsz. Ha vígasztal.Nem meglepő módon szabad kézzel nem tudok rajzolni.![]()
Vagy az van, hogy az MBT mint kategória elérte korlátait és újból lesz majd nehéz harckocsi meg gyalogsági harckocsi.
Milyen "kikerult egy foto"...? Ez hivatalos brosurabol van, amit linkeltem anno.![]()
Az új Párduc tank belseje olyan, mintha egy űrhajóban ülnél
Kikerült egy fotó az internetre a Rheinmetall legújabb harckocsijáról, a KF51 Pantherről. Az új tank olyan szinten digitalizált, mintha az ember egy űrhajóban vagy valamilyen számítógépes szimulátorban ülne.www.portfolio.hu
Na ugye hogy kell nekünk ilyen...!
Próbálom beazonosítani amúgy, hogy milyen mentális gondokkal küzdhetsz de úgy nagyjából 4 után feladtam. Ide bezony profi kell.![]()
Az új Párduc tank belseje olyan, mintha egy űrhajóban ülnél
Kikerült egy fotó az internetre a Rheinmetall legújabb harckocsijáról, a KF51 Pantherről. Az új tank olyan szinten digitalizált, mintha az ember egy űrhajóban vagy valamilyen számítógépes szimulátorban ülne.www.portfolio.hu
Na ugye hogy kell nekünk ilyen...!
Én ott adtam fel amikor a Lynxet lekotványoztad...!Próbálom beazonosítani amúgy, hogy milyen mentális gondokkal küzdhetsz de úgy nagyjából 4 után feladtam. Ide bezony profi kell.
Ember aki nem tud semmit semmiről az ne okoskodjon. A kirakatüveget nyalogatod kívülről és csodálkozol miért sebes a nyelved....Én ott adtam fel hogy a Lynxet lekotványoztad...!
Meséld már el azt a nagy titkot hogy hol láttál teljesen kész felszerelt és működő Lynxet??Ember aki nem tud semmit semmiről az ne okoskodjon. A kirakatüveget nyalogatod kívülről és csodálkozol miért sebes a nyelved....
Hát melyik verzióra gondolsz? Amit az ausztrálok kaptak abból egy példányt ami azonos felépítésű a szlovák teszteken. Az eléggé működött. A sajátunk az még nem működött mert még több darabban leledzett.Meséld már el az a nagy tikot hogy hol láttál teljesen kész felszerelt és működő Lynxet??
Tehát leszögeszhetjük hogy attól hogy valami drága és a fejlesztés során problémák lépnek fel amiket meg lehet oldani, attól még nem kotvány...!Hát melyik verzióra gondolsz? Amit az ausztrálok kaptak abból egy példányt ami azonos felépítésű a szlovák teszteken. Az eléggé működött. A sajátunk az még nem működött mert még több darabban leledzett.
A kotványt amúgy nem azért mondtam hogy a koncepció nem tetszene vagy a jármű maga. De a harckésztől még eléggé messze van, ezért is van K+F együttműködésünk lesz vele gond (van) és még idő meg rengeteg munka (évek) hogy minden verziót össze tudjunk rakni, úgy hogy minden marketingelt képesség működjön is.
Na ugyenebből van még egy ilyen szinten sem lévő halmazunk ami egy fokkal még bonyibb technológiával van tele. És annak a fejlesztése még inkább gyerekcipőben jár ez a 8x8.
Na most erre akarsz te még tenni egy még egy kísérleti eszközt ami még annyira sincs kész (KF 51) mint a lynx és egy lőszere árából panellakást tudsz venni úgy, hogy még kéne rakétatüzérség, még kerekes tüzérség meg még ember meg még vadászrepülő.
Kicsit gondolkodni meg priorizálni kéne fejben, a parasztvakító neonfényben úszó holmik mellett, az éppen fejreálló gazdasággal, hogy bazz biztos akkor akarom megvenni a világ legdrágább harckocsi kezdeményét amikor az előbb felsorolt dolgok is több ezer milliárd forintos tétel? És az nem még egy zászlóalj kirakatot eredményezne, hanem esetleg háború döntő képességet.
Le. A kotvány nálam nem jelent használhatatlan eszközt. Akkor éppen így hivatkoztam rá. Ennyi.Tehát leszögeszhetjük hogy attól hogy valami drága és a fejlesztés során problémák lépnek fel amiket meg lehet oldani, attól még nem kotvány...!
Szerinted mennyi idő kell míg a Lynxből jól használható, kiforrott eszköz lesz?Hát melyik verzióra gondolsz? Amit az ausztrálok kaptak abból egy példányt ami azonos felépítésű a szlovák teszteken. Az eléggé működött. A sajátunk az még nem működött mert még több darabban leledzett.
A kotványt amúgy nem azért mondtam hogy a koncepció nem tetszene vagy a jármű maga. De a harckésztől még eléggé messze van, ezért is van K+F együttműködésünk lesz vele gond (van) és még idő meg rengeteg munka (évek) hogy minden verziót össze tudjunk rakni, úgy hogy minden marketingelt képesség működjön is.
Na ugyenebből van még egy ilyen szinten sem lévő halmazunk ami egy fokkal még bonyibb technológiával van tele. És annak a fejlesztése még inkább gyerekcipőben jár ez a 8x8.
Na most erre akarsz te még tenni egy még egy kísérleti eszközt ami még annyira sincs kész (KF 51) mint a lynx és egy lőszere árából panellakást tudsz venni úgy, hogy még kéne rakétatüzérség, még kerekes tüzérség meg még ember meg még vadászrepülő.
Kicsit gondolkodni meg priorizálni kéne fejben, a parasztvakító neonfényben úszó holmik mellett, az éppen fejreálló gazdasággal, hogy bazz biztos akkor akarom megvenni a világ legdrágább harckocsi kezdeményét amikor az előbb felsorolt dolgok is több ezer milliárd forintos tétel? És az nem még egy zászlóalj kirakatot eredményezne, hanem esetleg háború döntő képességet.
Hát nézz a Pumára és ha szerencsénk van nem fogunk annyira rábaszni...Szerinted mennyi idő kell míg a Lynxből jól használható, kiforrott eszköz lesz?
Mostanában kezdesz negativabban nyilatkozni a Lynx-rol… ez konkrét tapasztalat vagy inkább hagyod magad majd pozitívan meglepni - mintsem csalódni?Hát nézz a Pumára és ha szerencsénk van nem fogunk annyira rábaszni...
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..