Hány totális bukás volt egy sikeres programra vetítve az amerikai szárazföldi beszerzéseknél?
Hat ez az: a te merced szerint szinte az osszes bukas volt.
A legieroknel mg biztosan mind csod es bukas feloled nezve.
Lassan 4 éves csúszás van az eredeti tervekhez képest és meg se merem saccolni mikor lesz az összes verziója az eddig megrendelt dolgoknak hadrafogható...
Nem tudom, mi volt az "eredeti" terv, de a Covid tutira nem volt resze, sem az ukran-orosz csetepate.
Amerikai, brit avagy mas beszerzeseknel 10 eves csuszas egy uj platform eseten gyakorlatilag megszokott ugy, 2-3x duzzadt ktg mellett.
Az egyetlen pozitívuma eddig az RM együttműködésnek az a lőszergyár.
Ha a lynxet nem veszi meg más nagyon hamar akkor kurva nagyot buktunk rajta.
Miert is? Nem kaptunk egy vadonatuj, minden mas IFV-nel modernebb, flexibilisebb, raadasul teljesen magunkra szabhato platformot, gyartassal stb egyutt?
Semmifele bukas nem lenne, mert ugyanennyi lett volna barmelyik masik lancos (Puma, CV90), csak kevesebbet kaptal volna.
Nem, ezek bizonyos tenyek a szemleleted szerinti eloadasa.
Tudom te ezeket nem szereted elfogadni de attól még ez így lesznek.
Nem, en business ill prj mgmt szempontbol nezem, es az irtozatos hadiipari "bukasokhoz" kepest egyaltalan nem gaz egyelore.
A pantherről meg beszélni sem érdemes.
Hat igen, bezzeg a SEPv4, az bezzeg hasit.
Ja varj, megsem, kibaszarintottak a kukaba felidoben, es inkabb az Abrams Xre koltenek. Hulyek ezek az amcsik! Az uj helyett nekik is inkabb a SEPv4 kellene eroltetniuk, ahogyan Europa is a 2A8-cal erolkodik, nem a Fanterrel...
Az RM utolsó sikeres önálló
Miota kategoria az "onallo"...?
Az hagyjan, de mi a banatot tudna barki legyartani "onalloan" egy csattogo szarnyu tologatos falepken kivul mondjuk 1990 ota...?
terméke a harcjármű szegmensben továbbra is a TAM ami szerintem kurva szar track reckord.
Avagy a 2A4 ti. messze-messze abbol keszult a legtobb Leopard, 2-3 ezer a nem egesz 4 ezer Leopardbol... es pont azt meg gyartottam az a ceg, ami az RM resze lett.
Boxer.
TPz Fuchs, 1000+ darabbal.
De ha kijebb nyitjuk a szemellenzot, akkor a HX-sorozat messze ver mindent a kategoriajaban.
Persze, tudom, nem szamit, hiszen "megvettek a MANt", az nem is RM.