Kínai partraszálló és dokkhajók

Én meg meg azt hittem Kínában már nincs éghető habszivacs , főleg nem csilli-villi új hajón mert vigyáznak nehogy tüzet fogjon . LOL

Már azt is tagadjuk,hogy égett?Mack inkább ezt most fejezd be mert szánalmassá kezd válni.

(vagy valamilyen új hajóépítő technológia első alkalmazását látjuk ahol füstgenerátorokkal ellenőrizték a hajó varratainak minőségét).

• Tetszik
Reactions: Miskolci Ogre
Már azt is tagadjuk,hogy égett?Mack inkább ezt most fejezd be mert szánalmassá kezd válni.

(vagy valamilyen új hajóépítő technológia első alkalmazását látjuk ahol füstgenerátorokkal ellenőrizték a hajó varratainak minőségét).
Én nem mondtam, hogy nem égett. A tűz a hajó alljában volt és azt nem láttuk, csak azt, hogy ömlött ki a füst a hajóból.
A füstből pedíg önmagában nem tudjuk megállapítani, hogy mekkora volt maga a tűz.

Erről beszélek. Így ég a hungarocell
fuck-styrofoam.jpg

• Tetszik
Reactions: endre
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: Roni

.
.
Haaat, "say hello"...., nem is tudom. En inkabb a vilagbeket leginkabb fenyegetö, es nagyon aggaszto fejlemenynek latom a rendkivul intenziv es rendkivul agressziv kinai fegyverkezest. Szerintem durvabb merteku fegyverkezesben vannak, mint a Szovjetunio barmikor is volt bekeidöben.

• Tetszik
Reactions: Törölt tag
.
.
Haaat, "say hello"...., nem is tudom. En inkabb a vilagbeket leginkabb fenyegetö, es nagyon aggaszto fejlemenynek latom a rendkivul intenziv es rendkivul agressziv kinai fegyverkezest. Szerintem durvabb merteku fegyverkezesben vannak, mint a Szovjetunio barmikor is volt bekeidöben.
Ja. Többszöt is mondtam már, hogy ekkora volumenű haderőfejlesztést kb a hidegháború éveiben lehetett látni. Vagy világháborúk előtti években.