Tuti a HMD-k voltak benneSokkal óvatosabban,3 kínai konténerről beszélsz amiről ugyan semmit nem tudunk pár homályos kepet leszámítva!

Tuti a HMD-k voltak benneSokkal óvatosabban,3 kínai konténerről beszélsz amiről ugyan semmit nem tudunk pár homályos kepet leszámítva!

Füstöt. Füstöt láttuk, nem a tüzet.3 konténer csinált ilyen tüzet?Akkor én vagyok Hszi Csin-Ping eltitkolt kőgazdag kisöccse.
![]()
Én nem mondtam, hogy nem égett. A tűz a hajó alljában volt és azt nem láttuk, csak azt, hogy ömlött ki a füst a hajóból.Már azt is tagadjuk,hogy égett?Mack inkább ezt most fejezd be mert szánalmassá kezd válni.
(vagy valamilyen új hajóépítő technológia első alkalmazását látjuk ahol füstgenerátorokkal ellenőrizték a hajó varratainak minőségét).
Erről beszélek. Így ég a hungarocellMár azt is tagadjuk,hogy égett?Mack inkább ezt most fejezd be mert szánalmassá kezd válni.
(vagy valamilyen új hajóépítő technológia első alkalmazását látjuk ahol füstgenerátorokkal ellenőrizték a hajó varratainak minőségét).
Mennyi? Mekkora területen? Ez a kérdés.Erről beszélek. Így ég a hungarocell
Mi égett a kínai hajón?Tudod?Nem!Hát akkor meg mint jössz azzal,hogy szerinted ez meg az meg nem is égett csak fütüölt?Erről beszélek. Így ég a hungarocell
![]()
Találgatások alapján!!Mi égett a kínai hajón?Tudod?Nem!Hát akkor meg mint jössz azzal,hogy szerinted ez meg az meg nem is égett csak fütüölt?

.
Ja. Többszöt is mondtam már, hogy ekkora volumenű haderőfejlesztést kb a hidegháború éveiben lehetett látni. Vagy világháborúk előtti években..
.
Haaat, "say hello"...., nem is tudom. En inkabb a vilagbeket leginkabb fenyegetö, es nagyon aggaszto fejlemenynek latom a rendkivul intenziv es rendkivul agressziv kinai fegyverkezest. Szerintem durvabb merteku fegyverkezesben vannak, mint a Szovjetunio barmikor is volt bekeidöben.

Ha megnézzük az első hajó vízrebocsátás óta eltelt 8 hónap . Ha így megy akkor decemberre megkapjuk a 3-dikat is amit már lehet látni 

Tuti a HMD-k voltak benne
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..