Ne haragudj, de tényleg az.Gyorsan elolvastál minden bejegyzést, a kapcsolódó oldalakat is, meg is értetted, hogy miről ír az Endre bácsi és levontad ezt a következtetésedet!
Gratulálok!
A építőmérnök vagyok, jelenleg víz- és csatorna és csapadékvíz elvezetés tervezéssel foglalkozom.
Remélhetőleg két év kihagyás után idén megszerzem a vizellátás-csatornázás szakmérnöki végzettséget. (szóval én vagyok a főellenség)
Ez egy zagyva oldal.
És az alap felvetése is téves: az esővíz koszos. Pontosabban az lesz, mikor ráesik a házad tetejére. Ezen nincsen mit vitatkozni, minden évben van ilyen ötlet hogy "palackozzunk esővizet a csarnokok tetejéről". És ha lemérik hogy milyen a minősége, kiderül hogy baromi koszos. Magyaroszágon mindig az, lehet hogy ő mást mért tengerparti országokban. Lehet belőle csinálni ivóvizet? Lehet. megéri ha van vezetékes víz? Nem.
A szennyvíztisztítása meg városban reménytelen, felesleges is beszélni róla. Tanyára jó, kertesházas terültre a 21. században már nem. Majd ha megint egy-két milliárd alatt lesz a Föld lakossága, akkor lehet a megoldás amit itt írogat.