Én az esővíz gyűjtő hordóban.Mi nevelünk a kerti tóban, igaz, a békák, szitakötők pusztítják is őket rendesen.
Nagyon jó nevelés: kb 10 perc alatt szarrácsípnek
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Én az esővíz gyűjtő hordóban.Mi nevelünk a kerti tóban, igaz, a békák, szitakötők pusztítják is őket rendesen.
Inni kell rendesen, meg dohányozi. Meg se szagolnak közelről. Azért kell a romlott kaját is megenni, hogy szokjad! Milyen suliba jártál? Babakèpzöbe?Én az esővíz gyűjtő hordóban.
Nagyon jó nevelés: kb 10 perc alatt szarrácsípnek
Iszom... dohányzokInni kell rendesen, meg dohányozi. Meg se szagolnak közelről. Azért kell a romlott kaját is megenni, hogy szokjad! Milyen suliba jártál? Babakèpzöbe?
Nem eleget! VagyIszom... dohányzok
Már a szúnyogok is vegànok!?Nem eleget! Vagy
akkor a szúnyog oldalon van a baj. Hívd Mr.Gatest,minden szúnyogok attyát!
Nem érted a szituációtÁllítólag jó töltött telepnél szabályosan megégeti a dögöt és még csapkodni is lehet vele. Lényeges, hogy jó helyen fogjad.
Ilyenek?Amúgy szép, csíkos példányokat nevelek
legközelebb jobban megnézem.Ilyenek?
Mert, ha igen, az kurva nagy baj…
Amúgy más csíkos szúnyog nincsen Mo-n?Ilyenek?
Mert, ha igen, az kurva nagy baj…
Olajat kell önteni a vízre. Elzárja az oxigént a lárvák elől.legközelebb jobban megnézem.
De egyébként igen, ismerem a tigris szúnyogot.
Nem működik. A modern szunyogok ha iszol rendesen inkább letarhálnak cigivel is...Inni kell rendesen, meg dohányozi. Meg se szagolnak közelről. Azért kell a romlott kaját is megenni, hogy szokjad! Milyen suliba jártál? Babakèpzöbe?
Szerintem értem a szitut, csak elképzeltem, ahogy az esőtároló környékén hadonászol a delejes csapkodóval.Nem érted a szituációt
Az van, hogy adott egy nagy hordó fedél nélkül, benne az X-napos esővíz, tele, de nagyon tele
lárvákkal.
Talán júliusban lecserélem ha eljutok odáig.
Amúgy szép, csíkos példányokat nevelek
Látom nem csak macskabűn fertőjében dagonyázol, hanem Billy bá felbérelt terjeszője is vagy.Amúgy más csíkos szúnyog nincsen Mo-n?
Mekkora fasság ez a kiirtás... múltkor szó volt a fecskékről.Kapcsolódó...
Génmódosított szúnyogokat engednek szabadon Horvátországban
A cél a természetes állomány kiirtása.www.origo.hu
Nem ismerek más csíkos fajt az ázsiai tigrisszúnyogon kívül.Amúgy más csíkos szúnyog nincsen Mo-n?
Gyéríteni, kérlek. Ez olyan jóemberkedő és ejujópéj...Mekkora fasság ez a kiirtás... múltkor szó volt a fecskékről.
Meg még sok más madár, denevér zsákmányállata.
De rühellem ezt a tipik ember baromságot, hogy kicsit kellemetlen: öljük meg.
Csak akkor nem rendesen ! LOLIszom... dohányzok
Kijöttem a természetbe, aztán itt bogarak vannak, meg bazmeg nincsen nyírva a gyep, összegereblyézve a tavalyi avar, puklik vannak a földúton, nem szedték fel a lehullott gallyakat. Le kéne betonozni egy parkolót itt az erdő szélén hogy kényelmesebben tudjak kijönni a természetbe. Megvettem a nyaralóm a parton, utálom hogy ennyi a szúnyog, ki kellene irtani őket, már írtam az önkormányzatnak. Meg a ház elött és az udvaron térkövezetünk, a parton kivágtam egy kis nádast ahol be tudom rakni a jetski-t. Le is betonozom, lesz saját sólyám. Az önkormányzat végre kivágta a kurva fűzfűkat a parton, utáltam hogy a kurva kölök mindig felmászik rá. Mindig beomlik a sétán ahonnan végre kivágták a fákat tavaly, írtam a polgármesternek, jővőre lekövezik és lesz rendes sétány, lámpákkal meg térkővel meg minden, meg megcsinálják a partot mint a Balatonon.Gyéríteni, kérlek. Ez olyan jóemberkedő és ejujópéj...
Kultúrember ne b@ssza agyon...gyéríti kérlek....