Én az esővíz gyűjtő hordóban.Mi nevelünk a kerti tóban, igaz, a békák, szitakötők pusztítják is őket rendesen.
Nagyon jó nevelés: kb 10 perc alatt szarrácsípnek
![Big Grin :D :D](/data/assets/smilies/biggrin.png)
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Én az esővíz gyűjtő hordóban.Mi nevelünk a kerti tóban, igaz, a békák, szitakötők pusztítják is őket rendesen.
Inni kell rendesen, meg dohányozi. Meg se szagolnak közelről. Azért kell a romlott kaját is megenni, hogy szokjad! Milyen suliba jártál? Babakèpzöbe?Én az esővíz gyűjtő hordóban.
Nagyon jó nevelés: kb 10 perc alatt szarrácsípnek![]()
Iszom... dohányzokInni kell rendesen, meg dohányozi. Meg se szagolnak közelről. Azért kell a romlott kaját is megenni, hogy szokjad! Milyen suliba jártál? Babakèpzöbe?![]()
Nem eleget! VagyIszom... dohányzok![]()
Már a szúnyogok is vegànok!?Nem eleget! Vagy
akkor a szúnyog oldalon van a baj. Hívd Mr.Gatest,minden szúnyogok attyát!
Nem érted a szituációtÁllítólag jó töltött telepnél szabályosan megégeti a dögöt és még csapkodni is lehet vele. Lényeges, hogy jó helyen fogjad.
![]()
Ilyenek?Amúgy szép, csíkos példányokat nevelek![]()
legközelebb jobban megnézem.Ilyenek?
![]()
Mert, ha igen, az kurva nagy baj…
Amúgy más csíkos szúnyog nincsen Mo-n?Ilyenek?
![]()
Mert, ha igen, az kurva nagy baj…
Olajat kell önteni a vízre. Elzárja az oxigént a lárvák elől.legközelebb jobban megnézem.
De egyébként igen, ismerem a tigris szúnyogot.
Nem működik. A modern szunyogok ha iszol rendesen inkább letarhálnak cigivel is...Inni kell rendesen, meg dohányozi. Meg se szagolnak közelről. Azért kell a romlott kaját is megenni, hogy szokjad! Milyen suliba jártál? Babakèpzöbe?![]()
Szerintem értem a szitut, csak elképzeltem, ahogy az esőtároló környékén hadonászol a delejes csapkodóval.Nem érted a szituációt
Az van, hogy adott egy nagy hordó fedél nélkül, benne az X-napos esővíz, tele, de nagyon tele
lárvákkal.
Talán júliusban lecserélem ha eljutok odáig.
Amúgy szép, csíkos példányokat nevelek![]()
Látom nem csak macskabűn fertőjében dagonyázol, hanem Billy bá felbérelt terjeszője is vagy.Amúgy más csíkos szúnyog nincsen Mo-n?
Mekkora fasság ez a kiirtás... múltkor szó volt a fecskékről.Kapcsolódó...
![]()
Génmódosított szúnyogokat engednek szabadon Horvátországban
A cél a természetes állomány kiirtása.www.origo.hu
Nem ismerek más csíkos fajt az ázsiai tigrisszúnyogon kívül.Amúgy más csíkos szúnyog nincsen Mo-n?
Gyéríteni, kérlek. Ez olyan jóemberkedő és ejujópéj...Mekkora fasság ez a kiirtás... múltkor szó volt a fecskékről.
Meg még sok más madár, denevér zsákmányállata.
De rühellem ezt a tipik ember baromságot, hogy kicsit kellemetlen: öljük meg.
Csak akkor nem rendesen ! LOLIszom... dohányzok![]()
Kijöttem a természetbe, aztán itt bogarak vannak, meg bazmeg nincsen nyírva a gyep, összegereblyézve a tavalyi avar, puklik vannak a földúton, nem szedték fel a lehullott gallyakat. Le kéne betonozni egy parkolót itt az erdő szélén hogy kényelmesebben tudjak kijönni a természetbe. Megvettem a nyaralóm a parton, utálom hogy ennyi a szúnyog, ki kellene irtani őket, már írtam az önkormányzatnak. Meg a ház elött és az udvaron térkövezetünk, a parton kivágtam egy kis nádast ahol be tudom rakni a jetski-t. Le is betonozom, lesz saját sólyám. Az önkormányzat végre kivágta a kurva fűzfűkat a parton, utáltam hogy a kurva kölök mindig felmászik rá. Mindig beomlik a sétán ahonnan végre kivágták a fákat tavaly, írtam a polgármesternek, jővőre lekövezik és lesz rendes sétány, lámpákkal meg térkővel meg minden, meg megcsinálják a partot mint a Balatonon.Gyéríteni, kérlek. Ez olyan jóemberkedő és ejujópéj...
Kultúrember ne b@ssza agyon...gyéríti kérlek....
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..