Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A mocskos kurva anyját bassza szájba az ilyen utolsó nyomorék fasszopó geci.![]()
Több száz liter fáradt olajtól szabadultak meg egy Vas megyei pataknál, sosem lehet helyreállítani a károkat
Olajos hordókat és kannákat dobott két férfi a Sorok patakba.telex.hu
Ha tényleg érdekel a sztori és nem csak műműjer , hatás vadász faxság egy egy ilyen és hasonló videóban akkor javaslom a program atyjának Nate Blakeslee a Yellwstone farkas programját bemutató dokumentum könyvét Az amerikai farkas címmel ! Nagyon jó és ami fontos -bármilyen hihetetlen ez egy szerzőtől és programvezetőtől- OBJEKTÍV , leír minden jót és rosszat is a maga nyers valóságába ! Szívesen beszélgetek / vitázok erről a témáról !Legyen egy kicsit vidámabb is
Ez egy városi legenda, semmi több.Legyen egy kicsit vidámabb is
Na, most fontos volt elbszni az optimizmusom...Ez egy városi legenda, semmi több.
Nem is értem, ezekben a nehéz időkben pár perc alatt talál a youtube-on olyan videót, ahol megtanul kályhát eszkábálni a fáradtolajhoz, lehet vele fűteni...A mocskos kurva anyját bassza szájba az ilyen utolsó nyomorék fasszopó geci.
Nagyon remélem, hogy letöltendőt kap.
/ja, bocs/
Ha belegondolok idén csak egyszer futottam beléjük egy "magán" tó környékén.Darvakkal találkozott valaki idén? Pár éve természetfotózok, volt olyan év, h aktívan kimentem "címre", tuti helyekre, és semmi, idén meg a legváratlanabb helyen látom őket, és olyan tömegben, mint még soha.
Ma a 33-as mellett Hortobágy és a Keleti között láttunk több helyen is nagyobb csapatot földön és levegőben is.Darvakkal találkozott valaki idén? Pár éve természetfotózok, volt olyan év, h aktívan kimentem "címre", tuti helyekre, és semmi, idén meg a legváratlanabb helyen látom őket, és olyan tömegben, mint még soha.
Vonulás közben láttam nagy csapatokat Bp. környékén. Az utóbbi 3-4 napban kezdtek el errefelé repkedni.Darvakkal találkozott valaki idén? Pár éve természetfotózok, volt olyan év, h aktívan kimentem "címre", tuti helyekre, és semmi, idén meg a legváratlanabb helyen látom őket, és olyan tömegben, mint még soha.
Én Észak-Nyugaton találkoztam velük, Fertő-part, több százas csapat, még BécsBEN is láttam őket, meg a vasútállomáson már teljesen sötét volt, de bő 4 percig folyamatosan kurrogtak felettünk. Persze amikor kerestem őket, akkor sehol egy szál se. Autópálya mellett láttam őket, de állítólag a leállósáv nem azért van, h leállj és fotózz.Ma a 33-as mellett Hortobágy és a Keleti között láttunk több helyen is nagyobb csapatot földön és levegőben is.
A 3323. út mellett a Keleti híd és a 35-ös között, ha letérünk földutakra minden évben találunk kisebb-nagyobb csapatokat, föleg ha frissen törtek egy kukoricatábát. Idén itt csak kis csapatokat találtunk, nem volt kukorica, amire összegyűltek volna.
Gondolok a kukorica hiány miatt alkalmazkodni kellett, és új helyeken is próbálkoznak.
Gyere el a Hortobágyra itt keresni sem kell....Én Észak-Nyugaton találkoztam velük, Fertő-part, több százas csapat, még BécsBEN is láttam őket, meg a vasútállomáson már teljesen sötét volt, de bő 4 percig folyamatosan kurrogtak felettünk. Persze amikor kerestem őket, akkor sehol egy szál se. Autópálya mellett láttam őket, de állítólag a leállósáv nem azért van, h leállj és fotózz.
Így van ez, amikor még aktívan madarásztam mindig akkor találkoztam egy számomra új vagy érdekes madárfajjal, amikor abszolút nem számítottam vagy készültem rá...Szerintem aki megteheti (és érdekli a természet) az ne hagyja ki, hogy egyszer megnézze az őszi daruvonulást a pusztában , van egy ősi mélyről jövő üzenete és hangulata az ökörnyálas őszi pusztában mindenfele halható és viszhangzó krúgatásnak, az égen mindenfelé látható darucsapatokkal együtt....@Wilson idén nem kerestem őket, most jöttek, úh még egész elfogadható képeim is lettek. Állvány, wide obi, hosszú záridő, világítótorony. Hátam mögött meg krú, krú..
Hát ja, a nagy diktátorok is vonattal szerettek utazni.'Egy fejlett ország nem az a hely, ahol minden szegénynek autója van,
hanem az, ahol a gazdagok is tömegközlekedéssel járnak'
![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..