Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A mocskos kurva anyját bassza szájba az ilyen utolsó nyomorék fasszopó geci.Több száz liter fáradt olajtól szabadultak meg egy Vas megyei pataknál, sosem lehet helyreállítani a károkat
Olajos hordókat és kannákat dobott két férfi a Sorok patakba.telex.hu
Ha tényleg érdekel a sztori és nem csak műműjer , hatás vadász faxság egy egy ilyen és hasonló videóban akkor javaslom a program atyjának Nate Blakeslee a Yellwstone farkas programját bemutató dokumentum könyvét Az amerikai farkas címmel ! Nagyon jó és ami fontos -bármilyen hihetetlen ez egy szerzőtől és programvezetőtől- OBJEKTÍV , leír minden jót és rosszat is a maga nyers valóságába ! Szívesen beszélgetek / vitázok erről a témáról !
Ez egy városi legenda, semmi több.
Na, most fontos volt elbszni az optimizmusom...Ez egy városi legenda, semmi több.
Nem is értem, ezekben a nehéz időkben pár perc alatt talál a youtube-on olyan videót, ahol megtanul kályhát eszkábálni a fáradtolajhoz, lehet vele fűteni...A mocskos kurva anyját bassza szájba az ilyen utolsó nyomorék fasszopó geci.
Nagyon remélem, hogy letöltendőt kap.
/ja, bocs/
Ha belegondolok idén csak egyszer futottam beléjük egy "magán" tó környékén.Darvakkal találkozott valaki idén? Pár éve természetfotózok, volt olyan év, h aktívan kimentem "címre", tuti helyekre, és semmi, idén meg a legváratlanabb helyen látom őket, és olyan tömegben, mint még soha.
Ma a 33-as mellett Hortobágy és a Keleti között láttunk több helyen is nagyobb csapatot földön és levegőben is.Darvakkal találkozott valaki idén? Pár éve természetfotózok, volt olyan év, h aktívan kimentem "címre", tuti helyekre, és semmi, idén meg a legváratlanabb helyen látom őket, és olyan tömegben, mint még soha.
Vonulás közben láttam nagy csapatokat Bp. környékén. Az utóbbi 3-4 napban kezdtek el errefelé repkedni.Darvakkal találkozott valaki idén? Pár éve természetfotózok, volt olyan év, h aktívan kimentem "címre", tuti helyekre, és semmi, idén meg a legváratlanabb helyen látom őket, és olyan tömegben, mint még soha.
Én Észak-Nyugaton találkoztam velük, Fertő-part, több százas csapat, még BécsBEN is láttam őket, meg a vasútállomáson már teljesen sötét volt, de bő 4 percig folyamatosan kurrogtak felettünk. Persze amikor kerestem őket, akkor sehol egy szál se. Autópálya mellett láttam őket, de állítólag a leállósáv nem azért van, h leállj és fotózz.Ma a 33-as mellett Hortobágy és a Keleti között láttunk több helyen is nagyobb csapatot földön és levegőben is.
A 3323. út mellett a Keleti híd és a 35-ös között, ha letérünk földutakra minden évben találunk kisebb-nagyobb csapatokat, föleg ha frissen törtek egy kukoricatábát. Idén itt csak kis csapatokat találtunk, nem volt kukorica, amire összegyűltek volna.
Gondolok a kukorica hiány miatt alkalmazkodni kellett, és új helyeken is próbálkoznak.
Gyere el a Hortobágyra itt keresni sem kell.... itt az aszályos év ellenére is van 136 000 db....Én Észak-Nyugaton találkoztam velük, Fertő-part, több százas csapat, még BécsBEN is láttam őket, meg a vasútállomáson már teljesen sötét volt, de bő 4 percig folyamatosan kurrogtak felettünk. Persze amikor kerestem őket, akkor sehol egy szál se. Autópálya mellett láttam őket, de állítólag a leállósáv nem azért van, h leállj és fotózz.
Így van ez, amikor még aktívan madarásztam mindig akkor találkoztam egy számomra új vagy érdekes madárfajjal, amikor abszolút nem számítottam vagy készültem rá...Szerintem aki megteheti (és érdekli a természet) az ne hagyja ki, hogy egyszer megnézze az őszi daruvonulást a pusztában , van egy ősi mélyről jövő üzenete és hangulata az ökörnyálas őszi pusztában mindenfele halható és viszhangzó krúgatásnak, az égen mindenfelé látható darucsapatokkal együtt....@Wilson idén nem kerestem őket, most jöttek, úh még egész elfogadható képeim is lettek. Állvány, wide obi, hosszú záridő, világítótorony. Hátam mögött meg krú, krú..
Hát ja, a nagy diktátorok is vonattal szerettek utazni.'Egy fejlett ország nem az a hely, ahol minden szegénynek autója van,
hanem az, ahol a gazdagok is tömegközlekedéssel járnak'