M
molnibalage
Guest
Onnan, hogy utaztam benne és tudja azt, ami tudnia kell. Elférek benne. Kényelmes. Télen nem hideg, nyáron nem meleg. És Bp. szar útjain sem haraptam el a nyelvem. Ergo jó.Na látod, neked sem kell 50000-ért kerékpár, pedig annyiért is kapható.
Akkor miért gondolod azt, hogy másnak meg az 5 milliós autó a tökéletes választás?
Felőlem lehet fancy független felfüggesztés és minden mással, de az már a luxus. Vagy akkor mondjad, hogy miféle igény miatt van erre szükség? Mert csak? Lehet ilyen elv mentén is elkölteni milliókat, de akkor ismételten megkérdem.
EZ HOL LESZ TÖMEG AUTÓZÁS?
Most akkor döntsd már el az ég szerelmére, hogy luxus vagy tömeges jelenségről beszélünk. Mert aszerint változtatod a nézőpontodat, hogy akkor mi kedves neked...
Tudod autót az autókereskedésben...https://www.emag.hu/laux-jack-b25-2...&X-Section=search&X-MB=0&X-Search-Action=view
Most mondjam, azt, hogy rosszul választottál? Nyilván nem, hisz mindenki azt veszi, ami neki tetszik és amire nem sajnálja a pénzt.
Akkor kerékpárt a kerékpárboltban...
Na, az amit linkeltél, az kb. az indiai noname szar szintje. Mondom. Csendben maradnál végre, ha nem értesz hozzá? Hm..?
Tessék. Valahol itt kezdődik a kerékpár. Tekerj el az első tárcsafékes első teleszkóposig.
https://www.berguson.hu/kerekparok/cross-trekking
Az alap kerékpárom volt kb. 125k asszem. Csak mivel városban is minden szarral teli van az út első hátsó defektálló külső kellett rá. Meg sárhányó, meg normális ülés, mert az sem tartozéka a bringának. Meg nagyobb pedál, mert az sem. Így ez már 175k.
A te linkelt szarod az leértékelve annyi, egyébként 75k. Arra rárakva mindazt, amit a Gepidára rátettem az 125k. 175k vs 125k. Ej...
Olyan cuki vagy, hogy egy olyan bringa árát közlöd, ami kb. annyit tud, hogy gurul. Tartóssága, használhatósága semmi.
(Gepidás bringást sokat láttam, de ezt a szutyok LAUX JACK-et még egyet sem. Navajon miért? Kétszer volt már, hogy összetalálkoztam teljesen azonos birnával mint a saját. Jót pacsiztam két vadidegennel.)
Ja, hogy akkor meg egyéni ízlés alapján fikzáod. Vastaps.Nem mondom, hogy gagyi. Csak annyit, hogy ízlések és pofonok. Neked az 50K bringa a gagyi, másnak az 5 millás Fabia.
Csak én konstansan ennyit tekerek. Nem egy évben. Úgy 8 éve. Ezalatt már a 3. bringám van. A 2. bringát barátom használja azóta. Más egyéb elmés észrevétel bringa terén? Olyan cuki vagy, hogy úgy laza 40 ezer+ km után nekem akarod bringában húzni az ívet...Tudom, senki nem ért semmihez rajtad kívül. 6000-ret ugyan nem, de 4000-ret én is tekertem tavaly. Jah és télen is csak 5-6 hétre szoktam lerakni. Jah és nem csak feléd szokott 38 fok szokott lenni nyáron.