Az elsőrésze stimmel, de a második...
Nézd meg ezt a streetview képet!
Itt mi fogja meg a forgalmat?
Tök üres a József Attila út az Andrássy felé, 'oszt mégis áll a kocsisor. Egy rohadt zebra miatt nem lehet felhajtani a rakpartról. Jó esetben emiatt a dugó miatt a villamos is áll. De a hídról sem lehet lehajtani, sőt ha valami körbemegy a téren a körforgalomban, akkor nem lehet kihajtani a Vigadó felé.
A fő probléma, hogy teljesen kiszámíthatatlanul nem tudsz áthajtani a zebrán. Nekem volt egyszer, amikor 2db egymással szemközt haladó 20m-es túristacsoport blokkolta az áthajtásomat. Persze nem egyidőben, hanem pici átfedéssel. De amikor a végén a második csoport vége lemaradt és elkezdtek megálogatni, visszamenni, és a zebrán állva trécselni a lemaradó mamócákkal, akkor elfogyott a cérna... Én elég türelmes szoktam lenni vezetés közben, de akkor ráfeküdtem a dudára és telitorokból megtapasztalhatták a magyar szépségeit a hozzátartozóikkal kapcsolatban. (Ha jól emlékszem volt benne "rongybatekert" és "kékeres" is!
)
De ezt a helyzetet is csak ajánlani tudom.
Egy combosabb turistacsoport 3 zebrán keresztül hömpölyög. totális Csőd!
Ez a zebra ugyan ez, csak itt kisebb fennakadást okoz a dolog, mert egyszerűbb a forgalmi szitu.
Ez a zebra ugyan ez. Bár itt a képen nincsenek átkelő hordák, de szerintem elég jól jelzi a helyzetet, hogy a Tourist info kitelepült a zebra mellé!
Ez a Zebra viszi a dunaparti cipős emlékhely egyik fő forgalmát. Érdekes módon a Parlament mellé tettek lámpát de a fenti kettőhöz nem.
Egy gyenge napon
ez a normál turista mennyiség. Ezen a
képen jól látszik, hogy mennyi ember tud összejönni 1-1 zebra-zöldre várásnál. Lámpával tök jól kordába tartható, de a Lánchídnál lévő átkelőnél talán még nagyobb a gyalogos forgalom, és még sincs lámpa.
Szerk: A Clark Ádám téren ugyan ez a szitu...