Számítógépen akartam előre jegyet venni. A webalkalmazás bugos, regisztráció után nem működött helyesen, többször kidobott.
A legjobbakkal is előfordul. Igazából nem emlékszem már, hogy első vásárláskor mi volt, de tekintve, h a Kárász utcán ültem egy Lumia 640essel a kezemben, így valószínűleg nekem nem jött elő. De ha igen, nagy kaland. Utána és azóta gond nélkül működik.
Személyre szól a jegy. Indokolatlan. A pénztárnál anonim jegyet kapok.
Ahogy az Aqua Computerben is kérhetsz csak nyugtát, HA SZEMÉLYESEN veszed meg. Online rendelésnél sajnálatos módon európai szabály, hogy számlát kell kiállítani. Számlát meg névre szólóan lehet csak. Amúgy ez a visszaélések elkerülése miatt van, és nem hülyeség, sőt.
A csodás agglomerációs stratégiában nem látom, hogy lesz a szabadságjogok legalább a korábbi, komcsi szinten tiszteletben tartása benne...
Megoldható, besétálsz a jegypénztárhoz és megveszed.
Nem héveztem, vonatozni akartam.
Tudom, hogy csak egy éven keresztül folyt a csapból is, de a HÉV hálózatot átvette a MÁV. Persze lehet az olyan zseniknek mint te ez elkerülte a figyelmét...
A probléma a nagy pályaudvar és annak a a élszetszerűtlen elrendezése volt (még automaták is csak a pénztár közelében vannak, oldalsó bejáratoknál nincsenek.
Már mutatták, hogy vannak. De én ezt nem kifejezetten érzem problémának.
Ez a probléma hévnél egyáltalán nem áll fenn, mert a legnagyobb hév állomás kisebb mint a legkisebb vasútállomás (nem megálló!), illetve azon lehet a városon belül bkk jeggyel utazni, és a fedélzeten venni kiegészítőt.
Nem vehetsz a fedélzeten kiegészítőt már vagy 1 éve, de megint csak ott tartunk, hogy ez is olyan infó, hogy egy 2 hónapon keresztül ha kinyitottad a csapot először ezt mondta el, és csak aztán jött víz.
Ez a probléma hévnél egyáltalán nem áll fenn, mert a legnagyobb hév állomás kisebb mint a legkisebb vasútállomás (nem megálló!)
Mondjuk nem tudom, zugló csak picit kisebb mint mondjuk Lenfonógyár, de biztos ez azért van, mert Zugló nem is vasútállomás...
A MÁV vonatokon nem lehet a fővároson belüli szakaszt se igénybevenni BKK vonaljeggyel.
Mert nem BKV vonaljegy. Azért mert a BKV része a BKKnak még nem lesz érvényes az arra vett jegy a vonatokra. Metró szakaszjeggyel se utazhatsz a 133E buszon. Azon miért nem háborogsz? Bérlettel viszont annyit utazhatsz a vonaton is, amennyit nem szégyellsz.
Az elvirán mevenni bonyolultabb, ugyanis a webalkalmazás bugos, friss regisztráció után az aktiválás után kidobott, úgy csinált mintha be lennék lépve, vásárlásnál közölte, hogy lépjek be, de onnan bejelentkezni nem engedett, hogy nem aktivált a fiókom, az aktiváló linkre bökve pedig azt mondta, hogy már aktiválva vana fiók. Nyomogasd a távvezérlőd...
Semmivel nem bonyolultabb... Lehet, friss regisztrációnál előjött egy hiba, de drága bogárkám akkor újra bejelentkezel, és elkezded előröl a kb 1 perces vásárlási folyamatot. Vagy ez bonyolult?
Az, hogy másutt még szarabb, nem hisztivé teszi, csapán az "túlzott elnézőséged" mutatja meg a MÁV irányába,
Ez nem túlzott elnézősség, szapulom a MÁVot ahol megérdemli, de konkrétan a kicsit avittas elvirán akkor lehetett már jegyet venni, amikor a fenséges DBB még kb internetes menetrendről se hallott...
Avagy azért, mert valamiben szar a MÁV még nem jelenti azt, hogy mindenben.
A paddingtoni vasúti szerencsétlenség áldozatai hozzátartozóinak jelenlétében hétfőn Londonban megkezdődött a 31 ember halálát követelő katasztrófa előzetes bírósági
www.origo.hu
A vizsgálat eredménye:
-A fenséges Királyi Vasutaknál
-Nincs jelzőelőrejelző
- Nincs automatikus jelzőállítás
-Nem fékez be a vonat tilos jelző meghaladásakor
-Nincs éberségi berendezés
(+1 a Csalagúti baleset jelzi, hogy automatikus hőn futás érzékelők se)
Mindez 2000ben. Ezeket a funkciókat a MÁV vasút befolyásoló rendszere tudta kb 60-ban. Na ilyen esetben is fröcsögjek a MÁVra vagy kimondhatom, hogy valamiben nem rossz?
feltehetően valami személyett érintettség (munkahely, család munkahelye, autizmusból fakadó vonzódás a kötött pályás közlekedéshez, stb...).
Remek, szóval mert valaki nem érzi azt, hogy köpni kell ha vasútról van szó, már autista. Gratulálok...
A névreszóló jegyes indokolatlan adatkezelést nem tartom jónak továbbra sem, szóval soha nem fogom használni. Töröltetem az adataim. Ez egyszerűen felháborító, hogy mindenki olyan dolgokat akar kezelni rólunk, amihez semmi köze.
Amúgy mennyire kell ahhoz fullba nyomni a kretént, hogy ne tudd, hogy a számla kiállítás miatt kell a név. Amúgy ha megvan kinek a nevére állítsák ki onnantól egész Kínának megveheted a jegyet...