Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Hosszú szünet után új rész.
Auu ez tényleg igazi hajótörés volt.Az igen. Reccs.
Sajnos nem mindenki élte túl.
Vessel of project 2-95A / R, "river - sea" class. Length was 114 m, width - 14 m, deadweight - 3,509 tons. Black Sea, off the coast of Turkey, January 17, 2021.
Out of 12 crew members, 6 were rescued, 4 corpses were caught, among them the captain, the rest of the bvp. 2 Russians, the rest are Ukrainians.
Az is kibebaszottul csodálatos, hogy ügyvéd kell ahhoz, hogy kiverjék a biztosítóból azt, amiért fizetnie kéne.Meghallgattam. A bűntetést is. A kommenteket is elolvastam. És most kivánom, hogy az összes magyar bíróra boldizsár csuhogtasson egy exkavátort.
Konrétan fékezés nélkül halálragázol valakit, és nem kap érte lófaszt se.
De az itteni jogászok, majd megmagyarázzák, hogy ez így helyes, nincs itt semmi látnivaló.
németországban meg várhatná, hogy megússza-e az életfogytot.
Ejnye, bejne, te kis haszontalan! Nehogy mégegyszer előforduljon ám!Csak egy buksisimit neki, civilizáltak vagyunk, biztos a szívrohamos szülő nagymamáját vitte a kórházba
Aham, beletaposol a fékbe, a mögötted jövő meg letarol, mert neki is belesüt, de nem tapossa annyira a féket.Meg a belesütött a Nap a szemébe. Anyád, akkor lassabban mész. Tudod, KRESZ.
Követési távolság be nem tartása, anyagi kár vs. meghalt egy ember.Aham, beletaposol a fékbe, a mögötted jövő meg letarol, mert neki is belesüt, de nem tapossa annyira a féket.
Erre van az a panasz, hogy már sokszor belém jöttek hátulról... Szerencsére még senkit sem ütöttem el és senkit sem húztam bele a csomagtartómba. A szemembe sütött a nap az csak szimplán nem védekezés, nem enyhítő körülmény. Bár lehet fokozni, engem pl. egyszer telibefröcskölt az előttem menő ablakmosója és egyből nem láttam semmit, amig nem töröltem egyet én is. Na abból lett volna tisztességes seggbeverés, ha hirtelen ráfékezek, mert nem az utolsó voltam a sorban.Követési távolság be nem tartása, anyagi kár vs. meghalt egy ember.
Eszemfaszom megáll...
Azért ez milyen irgalmatlan, brutálisan lekezelő minden emberel szemben aki mást gondol a világról mint te, egészen elképesztő. És ezt a folyamatosan közvetíted.Ez így csak a rabszolgák napi vagonírozására alkalmas, akik meg vannak billogozva (bérlettel a zsebükben), amúgy indokolatlanul nem gördülékeny.
You will own nothing, and you will be happy!Azért ez milyen irgalmatlan, brutálisan lekezelő minden emberel szemben aki mást gondol a világról mint te, egészen elképesztő. És ezt a folyamatosan közvetíted.
Tegnap akartam vonatozni. Sajna nem lehet értelmesen jegyet venni online, az ottlap egy bugos ótvar fos, és ráadásul indokolatlanul kér személyes adatokat.
Az automata egy fos, azt a felületet aki tervezte...
A keleti buzinagy, és jegyet venni csak a fejnél lehet, oldalt mégy be a parkolóból, közel a vágányhoz ahonnan indulna a vonatod akkor elmehetsz középre, majd onnan vissza a végére.
A vonat elmegy közben. Ez így továbbra is egy fos. Ahogy az is, hogy a zsebemben bkk jegyekkel nem tudok elmenni az agglóig, és onnan venni kiegészítő jegyet.
Ez így csak a rabszolgák napi vagonírozására alkalmas, akik meg vannak billogozva (bérlettel a zsebükben), amúgy indokolatlanul nem gördülékeny.
You will own nothing, and you will be happy!
Úgy tűnik valamiért magadra vetted. Dühítő lehet felismerni társadalmi státuszod.
Tegnap akartam vonatozni. Sajna nem lehet értelmesen jegyet venni online, az ottlap egy bugos ótvar fos, és ráadásul indokolatlanul kér személyes adatokat.
Az automata egy fos, azt a felületet aki tervezte...
A keleti buzinagy, és jegyet venni csak a fejnél lehet, oldalt mégy be a parkolóból, közel a vágányhoz ahonnan indulna a vonatod akkor elmehetsz középre, majd onnan vissza a végére.
A vonat elmegy közben. Ez így továbbra is egy fos. Ahogy az is, hogy a zsebemben bkk jegyekkel nem tudok elmenni az agglóig, és onnan venni kiegészítő jegyet.
Ez így csak a rabszolgák napi vagonírozására alkalmas, akik meg vannak billogozva (bérlettel a zsebükben), amúgy indokolatlanul nem gördülékeny.
A máv alkalmazás? Sok rosszat tudok mondani a vasútról, de az alkalmazásuk elsőrangú. Legalábbis ami a kezelőfelületet illeti.De tényleg nem XXI. századi. De lásd a fenti link.
Remek, és aki nem akar okostelóval szórakozni, az IJ...A máv alkalmazás? Sok rosszat tudok mondani a vasútról, de az alkalmazásuk elsőrangú. Legalábbis ami a kezelőfelületet illeti.
Amúgy drága bogaraim mégis mit akartok? Az elvirán megvenni sem bonyolultabb. Az autómatákon is kb minden száhba van rágva. Talán még ki is nyomtathatod am otthon a qr kódot. Megveheted okostelefonon.Remek, és aki nem akar okostelóval szórakozni, az IJ...
Számítógépen akartam előre jegyet venni. A webalkalmazás bugos, regisztráció után nem működött helyesen, többször kidobott.Akinek ez mondjuk nehézséget okoz, az nem tudom hogy tud kezelni olyan bonyolult dolgokat, mint mondjuk távirányító...
Az elvirán mevenni bonyolultabb, ugyanis a webalkalmazás bugos, friss regisztráció után az aktiválás után kidobott, úgy csinált mintha be lennék lépve, vásárlásnál közölte, hogy lépjek be, de onnan bejelentkezni nem engedett, hogy nem aktivált a fiókom, az aktiváló linkre bökve pedig azt mondta, hogy már aktiválva vana fiók. Nyomogasd a távvezérlőd...Amúgy drága bogaraim mégis mit akartok? Az elvirán megvenni sem bonyolultabb. Az autómatákon is kb minden száhba van rágva. Talán még ki is nyomtathatod am otthon a qr kódot. Megveheted okostelefonon.
Ha nem akarsz ezekkel jatszani, akkor igen így jártál, és a zafrangos fogazatú rutyuraptort se érdekli a nyígásod. Akkor indulj úgy, hogy megvehesd a pénztárnál.
Elmondjam, ez hogy néz ki a fejlett RAInál?
Van egy a mávénál rosszabb automata, ahol megveheted, majd ezt az amúgy járatra, és időpontra (tehát nem is viszonylatra mint a mávnál) vett jegyet érvényesíteni kell. De nincs ám érvényesítő minden bejáratnál, és ez az infó nincs is ám felírva a jegyre. Ezt szüld meg magadtól, illetve persze egy égi hang meglehetősen torzan bemondja. 4 azaz 4 embert bűntettek meg ezért a Da-Vinchi vagy mi a tököm expresszen úgy, hogy 8an ültünk a vagonban.
Szóval bocs, de ez hiszti.