Közlekedés (infrastruktúra, vasút, autó-motor, elektromos járművek, ...)

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

T

torsen

Guest
Maga az egész akkupakk továbbra is kiszerelhető lesz, de - természetesen - csak egyben.

A szendvics padlólemez helyett szerencsésebb és gyakoribb elnevezés a "skateboard", amit lehet hogy levált a Tesla. De hogy mire,arról csak a hablaty megy.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

misinator

Well-Known Member
2011. október 5.
4 689
13 178
113
Na ezért lehet, kapni fogok a pofámra.

Én elismerem, hogy Musk jó érzékkel választ ki műszaki megoldásokat a rengeteg variációból - legyen szó autózásról, űriparról (vagy a tanácsadó csapata jó döntés előkészítő, nem tudom, hogyan megy náluk).
Elismerem, hogy jó marketinges, hiszen e lehetőséggel mások is élhetnének, élhetnek. A mai világ ilyen. Pontosabban a mai világ is: Ajánlom mindenkinek becses figyelmébe a Promenád a gyönyörbe című filmet. A történelem ismétli önmagát, nincs új a nap alatt.

Mindezzel együtt Musk egy szerencsejátékos a kaszinóban, aki a ruletten Martingale-szisztémát játssza.
Ez az ő dolga lenne, váljék egészségére. Ha a saját pénzével játszana...
Csakhogy ő a körülötte álló drukkerek (befektetők) pénzével hazardírozik.
Rendre veszített a kis téteknél, mondjuk 8-nál nyer, de itt nem áll le: A show-nak folytatódnia kell!
64-nél vesztve azt mondja a körülötte állóknak, hogy emlékeztek, hogy 8-nál hogy eltaláltam a színt?
Na dobjatok csak gyorsan össze 128-at, mert jön a következő pörgetés!
Megint nyer (statisztikailag simán belefér), úgyhogy emeli a tétet! A körülötte állók (befektetők) eufóriában vannak!

Hogy aztán az utolsó lehetőségnél - a maximálisan feltehető összegnél mi lesz, azt nyilván nem tudom; lehet, hogy onnan már azonos nagyságú tétekkel is el fog lavírozni - nagyjából ahogy a többi pl. autógyártó a világon.
De az is lehet, hogy bebukik; tűntek már el a süllyesztőben addig egész jó nevű autómárkák, nem is kevés.

Hogy végül veszít e, engem nem izgat : Nekem pénzem közvetlenül nincs benne.
Hogy a befektetői a mennybe mennek e, vagy a részvényeket vesszőseprűvel fogják összeseperni végül az utcaseprők, az legyen az ő gondjuk.

Csak ne akarjuk már a mások pénzével hazardírozást zsenialitásnak, erénynek felmagasztalni.

Zaphod Beeblebrox

Well-Known Member
2020. április 1.
4 693
17 346
113
Na ezért lehet, kapni fogok a pofámra.

Én elismerem, hogy Musk jó érzékkel választ ki műszaki megoldásokat a rengeteg variációból - legyen szó autózásról, űriparról (vagy a tanácsadó csapata jó döntés előkészítő, nem tudom, hogyan megy náluk).
Elismerem, hogy jó marketinges, hiszen e lehetőséggel mások is élhetnének, élhetnek. A mai világ ilyen. Pontosabban a mai világ is: Ajánlom mindenkinek becses figyelmébe a Promenád a gyönyörbe című filmet. A történelem ismétli önmagát, nincs új a nap alatt.

Mindezzel együtt Musk egy szerencsejátékos a kaszinóban, aki a ruletten Martingale-szisztémát játssza.
Ez az ő dolga lenne, váljék egészségére. Ha a saját pénzével játszana...
Csakhogy ő a körülötte álló drukkerek (befektetők) pénzével hazardírozik.
Rendre veszített a kis téteknél, mondjuk 8-nál nyer, de itt nem áll le: A show-nak folytatódnia kell!
64-nél vesztve azt mondja a körülötte állóknak, hogy emlékeztek, hogy 8-nál hogy eltaláltam a színt?
Na dobjatok csak gyorsan össze 128-at, mert jön a következő pörgetés!
Megint nyer (statisztikailag simán belefér), úgyhogy emeli a tétet! A körülötte állók (befektetők) eufóriában vannak!

Hogy aztán az utolsó lehetőségnél - a maximálisan feltehető összegnél mi lesz, azt nyilván nem tudom; lehet, hogy onnan már azonos nagyságú tétekkel is el fog lavírozni - nagyjából ahogy a többi pl. autógyártó a világon.
De az is lehet, hogy bebukik; tűntek már el a süllyesztőben addig egész jó nevű autómárkák, nem is kevés.

Hogy végül veszít e, engem nem izgat : Nekem pénzem közvetlenül nincs benne.
Hogy a befektetői a mennybe mennek e, vagy a részvényeket vesszőseprűvel fogják összeseperni végül az utcaseprők, az legyen az ő gondjuk.

Csak ne akarjuk már a mások pénzével hazardírozást zsenialitásnak, erénynek felmagasztalni.
Értem a logikai eszmefuttatást, bár az analógia nem a legjobb, mert a szerencsejátékban a játékos relative passzív résztvevő, nem beszélve arról, hogy minden szerencsejátékban alapvetően a Bank nyer!
Na most Musk egy meggyőződéses figura, és igyekszik tenni is azért, hogy sikerre vigye az adott projektet, legyen az bármi.

gafzhu

Well-Known Member
2019. június 15.
4 840
10 918
113
Értem a logikai eszmefuttatást, bár az analógia nem a legjobb, mert a szerencsejátékban a játékos relative passzív résztvevő, nem beszélve arról, hogy minden szerencsejátékban alapvetően a Bank nyer!
Na most Musk egy meggyőződéses figura, és igyekszik tenni is azért, hogy sikerre vigye az adott projektet, legyen az bármi.
Tudni kell időben abbahagyni a hazardírozást és szerencsével akár nyerni is lehet.

alali77

Well-Known Member
2011. szeptember 19.
4 240
10 788
113
Helló Magyarország!

• Hűha
Reactions: Árpicsek
M

molnibalage

Guest
Szép ez az ország, jó itt közlekedni....ó

M

molnibalage

Guest

T

Törölt tag 4082

Guest

Csak egy buksisimit neki, civilizáltak vagyunk, biztos a szívrohamos szülő nagymamáját vitte a kórházba

arbalest

Well-Known Member
2011. január 11.
8 672
18 958
113
146251942_3725244034221305_2694661267323127594_n.png

M

molnibalage

Guest
Az igen. Reccs.
Sajnos nem mindenki élte túl.

Vessel of project 2-95A / R, "river - sea" class. Length was 114 m, width - 14 m, deadweight - 3,509 tons. Black Sea, off the coast of Turkey, January 17, 2021.
Out of 12 crew members, 6 were rescued, 4 corpses were caught, among them the captain, the rest of the bvp. 2 Russians, the rest are Ukrainians.

T

Törölt tag 4082

Guest
Szerintem úgy lenne humánus ha kapna 3 büntetőpontot és 20000ft pénzbírságot, mivel biztos a haldokló édesanyjához sietett és szándékosan feltartották.

Túlzásba viszed. Szerintem ki kell tűntetni, lovaggá ütni, és az áldozattal kifizettetni a ruhája javítását