T
Törölt tag 4082
Guest
Nem, nem mindenki hülye, aki hibát talál. Ha azt mondod koszos volt, késett, szar volt a pálya megy az egyetértés.Lényeg, hogy mindig az a hülye, aki hibát talál, a MÁV -ot ne bántsák...
Kritizálni a szent tömegközlekedést nem szabad, mert a Vitézy-SS lecsap azonnal! Na ezek miatt a dolgok miatt járnak autóval az emberek. Mert ha elégedetlenek voltak valamive, még ők lettek hülyének elmondva a fogadatlan prókátorok által is.
Csak amit leírtál lefordítom kreténről magyarra:
Nekem a segge alatt autóval születettnek vonatoznom kellett.
Gondótam megveszem online a jegyet, de egy amúgy kb minden felületen megjelenő tipushibát nem tudtam kezelni, így berongyótam.
Gondótam van ott automata ahol bementem, de csak onnan száz méterre vót
Az amúgy faék egyszerűségű felület meghaladta a képességeim, így elpöcsöltem vele az időt, és így elment a vonat.
Kapjabeamáv
Mondom a hibákat:
-Mint irtam a MÁVval szemben sok kritikát lehet megfogalmazni, de a jegyrendszere, és különös tekintettel az on-line jegyrendszerére világszinvonalú, és az elsők közt lett bevezetve.
Szóval aki ezt szapulja az hm, hát isten barmocskája.
Btw van egy olyan, hogy visszajelzés küldése: csak szólok, jelented a hibát/észrevételt, és meglepő, de érdemben foglalkoznak vele
Utána úgy mentél ki a vasúthoz, hogy nem volt jegyed, de annyi ráhagyási időt se hagytál, hogy meg tudd venni.
És itt is mindenki kretén csak te nem.