T
torsen
Guest
A mondeos simán csak megbukott a jávorszarvas teszten.Korábbi alkotásai is voltak. Ez a faszi nem tud vezetni, és/vagy az autója fékjei teljesen elégtelenek.
Youtube kommentek szerint ez is ő volt:
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A mondeos simán csak megbukott a jávorszarvas teszten.Korábbi alkotásai is voltak. Ez a faszi nem tud vezetni, és/vagy az autója fékjei teljesen elégtelenek.
Youtube kommentek szerint ez is ő volt:
Tényleg tanulságos eset.
- Nem kéne összevissza beszélni.
- Ki kéne nyitni a szemét.
- És a fék nem viccből van.
Azt mondjuk nem értem, ha már sávváltással elkerülte az ütközést, miért ment visza az eredeti sávjába, látszólag stabilan ment az autója egy rövid ideig, nem farolt. Gonosz vagyok: büntetőfékezni akart? Ha már elkerülök egy ütközést, kifújom a gőzt, mielőtt hirtelenkedni kezdek. Velem még az is előfordult, hogy leálltam a padkára és elszívtam egy cigit továbbindulás előtt...A mondeos simán csak megbukott a jávorszarvas teszten.
Pedig a Swiftet lehet normálisan is vezetni Nálunk egyre gyakoribb a jobb sorsra érdemes BMW sőt Porsche 911 "Suzuki módra" vezetve...Ennél jobban csak a szuzuki swiftesek szoktak felbaszni agyilag.
(50%-uk nettó nem normális. Itt felénk tutira....)
Én szeretem a Swiftet, ősrégi meg vasaló is volt a családban, és a maga nemében jó kis kocsinak tartom, amit akár vennék is. Viszont tudom miről (kikről) beszél a kollégaúr, és egyetértek vele.Pedig a Swiftet lehet normálisan is vezetni Nálunk egyre gyakoribb a jobb sorsra érdemes BMW sőt Porsche 911 "Suzuki módra" vezetve...
plusz a gumik is szarok lehettek a kocsin (vagy simán téliek, és túl meleg volt nekik, most hülye at időjárás, nekem is a téli van még fent, és meg is csikorgattam váratlanul a parkolóban kicsit erősebbet fékezve a ház előtt), felfüggesztés se biztos, hogy jó állapotban volt, aztán meg cserélni kellene időnként a folyadékokat, hogy az ABS segédberendezései ne rohadjanak be... Öreg kocsi, de ha megadod neki azt a karbantartást ami kell a biztonságos közlekedéshez tud az biztonságos lenni. Ha nem úgy vezetsz mint egy bamba de idegbeteg szellemi fogyatékos.Tudni, hogy hol történt.
És pont fekete autó, mint a képen. Szerintem elég jól látszik.
Ezt hogyan nem vette észre?
Értem én, hogy korlát van, de fényes nappal?
Google Maps
Find local businesses, view maps and get driving directions in Google Maps.www.google.hu
Mert a videón látszik, hogy amikor a szabálytalanul (?) kihajtó autós orra már kint van és már fordul.
0:38 végén már, kint az orra. 0:41 és 0:42 között indul meg a kocsi balra.
Onnantól majdnem három másodperc telt el amíg bármit csinált.
Ha ez az ember tényleg az, mint a fenti 3-as videó válogatáson, akkor egész egyszerűen soha nem fékez rendesen és kb. csukott szemmel vezet.
Egész egyszerűen a 3-as válogatás videóban is várta, hogy majd megtörténik a csoda és keresztező vektorok nem fognak találkozni...
Amikor meg fékezett, akkor is hogyan?
(Engem az oktatóm egy zsákutcában tanított vészfékezni, hogy érezzem a fék erejét...)
Ráadásul nem ez a baj.
Az elején még olyanokat mondott, hogy vészfékezett.
Most meg már nem.
Akkor most melyik igaz?
Tényleg tanulságos eset.
- Nem kéne összevissza beszélni.
- Ki kéne nyitni a szemét.
- És a fék nem viccből van.
Én is tudom. És a Daciák is zárkóznak, csak szerencére kevesen vannak.Én szeretem a Swiftet, ősrégi meg vasaló is volt a családban, és a maga nemében jó kis kocsinak tartom, amit akár vennék is. Viszont tudom miről (kikről) beszél a kollégaúr, és egyetértek vele.
Lehetni lehet, de felénk nem teszik. SajnosPedig a Swiftet lehet normálisan is vezetni Nálunk egyre gyakoribb a jobb sorsra érdemes BMW sőt Porsche 911 "Suzuki módra" vezetve...
Ő azt vallja, hogy már akkor elvesztette uralmát.Azt mondjuk nem értem, ha már sávváltással elkerülte az ütközést, miért ment visza az eredeti sávjába, látszólag stabilan ment az autója egy rövid ideig, nem farolt. Gonosz vagyok: büntetőfékezni akart? Ha már elkerülök egy ütközést, kifújom a gőzt, mielőtt hirtelenkedni kezdek. Velem még az is előfordult, hogy leálltam a padkára és elszívtam egy cigit továbbindulás előtt...
Régen arra jártunk az egyik nagyihoz. Akkor is voltak már ilyen faszok, de hogy ma ez átlag látvány lesz lassan...Csak igazam volt a helyi szuzukisokkal kapcsolatban:
A molni által betett videó itt a környéken készült. Hogy miért nem lep meg....
Ha nagyon üres a tank tölts rá, amúgy nem valószínű.Kb. 5 hónapos benzin az gond lehet a kocsiban?
Valószínűleg ment mint a meszes mert a belső sávban menőket is előzte jobbról. Aki kiment elé, az sem számíthatott a sebességére, azért ment ki elé.Ő azt vallja, hogy már akkor elvesztette uralmát.
De én még mindig azon pislogok, hogy "vészfékezve" hogyan sikerült gyakorlatilag előzni...
Ha beindult, akkor majd megpróbáljuk kifogyasztani és nagyon kevés újat tankolni bele. De asszem talán 5-8 liter, ha maradt benne.Ha nagyon üres a tank tölts rá, amúgy nem valószínű.
Tölts rá szerintem, el fog indulni, de ha sokat áll, tele lehet üledékkel, és ha beszívja a rendszer, akkor abból lehet gond.Ha beindult, akkor majd megpróbáljuk kifogyasztani és nagyon kevés újat tankolni bele. De asszem talán 5-8 liter, ha maradt benne.
Addig ujjak keresztben.
Kedden viszem tréleren szervizbe.Tölts rá szerintem, el fog indulni, de ha sokat áll, tele lehet üledékkel, és ha beszívja a rendszer, akkor abból lehet gond.
Ha beindult, akkor majd megpróbáljuk kifogyasztani és nagyon kevés újat tankolni bele. De asszem talán 5-8 liter, ha maradt benne.
Addig ujjak keresztben.
Idővel lesz használva, csak a COVID alatt nem tudtam se újra órákat venni (5 éve nem vezettem egy percet sem) és hova is lehetne menni?Viszont ha nincsen vele tervetek, legegyszerűbb lenne eladni.