T
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Off on
Valaki szóljon a Lázárnak, hogy az utolsó pillanatban vagyunk, hogy össze toborozza azt a szakember gárdát akik megtervezik és legyártják a Szili 2.0-t!
Off off
Ennek egyik fele sem tűnik túl biztonságosnak
He? Az EU épp támogatja a vasúti fejlesztéseket. Olyannyira, hogy ami az elmúlt évtizedekben itthon megvalósult szinte csak EU pénzből volt.Utolsó pillanatban vagyunk, de nem úgy ahogy gondoljátok.
A szocializmusban felépített kelet-európai vasutakat az EU és kiszolgálói teljesen tönkretették. A jövedelmező teherfuvarozást kiprivatizáltatták nagyrészt nyugati magántőkének, pályafenntartást az adott ország adófizetőire lőcsölik, végül a személyszállítást is vinnék pár éven belül. De csak a forgalmas fővonalakat, a veszteségeket tartsa meg az állam.
A MÁV-ot még viszi előre a saját tehetetlensége, de 5-10 éven belül masszív leépítések lesznek, Romániához hasonlóan...
Ezért felesleges 110 Vectron...
Miért, milyen fejlesztés nem-EU-s pénzből valósult meg?He? Az EU épp támogatja a vasúti fejlesztéseket. Olyannyira, hogy ami az elmúlt évtizedekben itthon megvalósult szinte csak EU pénzből volt.
+Volt még egy jövedelmező részlege a Vasútnak! a járműjavító részlegek. Ja, azt is privatizálták!
Ilyen volt még annak idején a MÁV Cargo is ha az nem lett volna eladva akkor most egy kicsit könnyebb lenne a helyzet, mert ami veszteséget termel a személyszállítás azt kitermelte volna az árúszállításHe? Az EU épp támogatja a vasúti fejlesztéseket. Olyannyira, hogy ami az elmúlt évtizedekben itthon megvalósult szinte csak EU pénzből volt.
+Volt még egy jövedelmező részlege a Vasútnak! a járműjavító részlegek. Ja, azt is privatizálták!
He? Az EU épp támogatja a vasúti fejlesztéseket. Olyannyira, hogy ami az elmúlt évtizedekben itthon megvalósult szinte csak EU pénzből volt.
Nahh. Megvolt az első értelmezhető, 71km.És te hány kilométert tettek meg az új szerzeménnyel?
És jól esett? Nem rázott szarrá?Nahh. Megvolt az első értelmezhető, 71km.
Igen komoly fájdalmaim vannak ami azt illetiÉs jól esett? Nem rázott szarrá?
Mert eléggé impulzus vásárlásnak tűnt nekem...
Vigyázz, mert így beazonosítható leszel az úton!Igen komoly fájdalmaim vannak ami azt illeti
Az hagyján, hogy szarrá rázott /pro-tipp: ami kurvára sima útfelületnek tűnik, na az pont kurvára nem sima :d /,
de leszakad a derekam is. Mondjuk tény, hogy ehhez a félig hasaló pózhoz kellenek azok az izék ott,
izmok. Arra edzeni kell úgy fest.
De amúgy vmi frenetikus, hogy úgy megvan a 30km/h, hogy észre sem veszem, montival meg küzdeni
kellett érte. Csak para, hogy rohadtul figyelni kell az útfelületre, amellett mikre egyébként is /forgalom,
kresz, faszfej turista, bubisok etc./. Nem vagy észnél, ki akarsz kerülni hirtelen vmit, úgy reagál
minden kis kormánymozdulatra, hogy beszarás.
PárX hátra néztem, h a lány megvan-e még, akivel megyünk de majdnem fagyos lett /villamos vagy szembe bringások/.
Dehát észnél kell lenni, erre már nem lesz jó az aspirin vagy cataflam
Szóval egyelőre mega-fun, nagyon élem, de mérhetetlen idiótaság volt időfutam kerékpárt venni.
Nem véletlen csinálnak erre külön paripákat.
Rómain pl a murva is küzdős, beleragadtam :/ Mtb-vel ezeket fel se vettem.
Kerékpárt csak olasztVigyázz, mert így beazonosítható leszel az úton!
Egyébként jól néz ki a canga!
Bár kicsit hiányolom a Britt nemzeti színeket!
Igen komoly fájdalmaim vannak ami azt illeti
Az hagyján, hogy szarrá rázott /pro-tipp: ami kurvára sima útfelületnek tűnik, na az pont kurvára nem sima :d /,
de leszakad a derekam is. Mondjuk tény, hogy ehhez a félig hasaló pózhoz kellenek azok az izék ott,
De amúgy vmi frenetikus, hogy úgy megvan a 30km/h, hogy észre sem veszem, montival meg küzdeni
kellett érte. Csak para, hogy rohadtul figyelni kell az útfelületre, amellett mikre egyébként is /forgalom,
kresz, faszfej turista, bubisok etc./. Nem vagy észnél, ki akarsz kerülni hirtelen vmit, úgy reagál
PárX hátra néztem, h a lány megvan-e még, akivel megyünk de majdnem fagyos lett /villamos vagy szembe bringások/.
Szóval egyelőre mega-fun, nagyon élem, de mérhetetlen idiótaság volt időfutam kerékpárt venni.
Én ez előtt is hülye voltam kérlekNem muszaj az embernek oreg korara meghulyulni…
Én ez előtt is hülye voltam kérlek
Ember! Taposópedállal időfutamvázon?Igen komoly fájdalmaim vannak ami azt illeti
Mi az, hogy ember, ez most gendersemleges volt, vagy mi? Ésszel má'Ember! Taposópedállal időfutamvázon?
A 30km/h egysebivel kényelmes utazósebesség (48/18)!
Milyen kerekek ezek? Sima dupla falú alu?
Befér a 700/25 köpeny? Az sokkal kényelmesebb.
Akkor már outi KEO, Time, vagy valami hason ló...az SPD montira kéne...inkább. ha nem használsz spdt amúgy, akkor az outi a jobb . 23C, az 9-10bar....nagyon sok...akkor vegyél inkább acélvázasat, a nagy olaszok közül, kicsit nehezebb de kényelmesebb sokkal, belefér a 25C. A Conti Supersport plus egy nagyon bika defekttűrő kőpeny, nekem elmegy 6000kmt 2-3 defekttel. A Fulcrum az jó...de alut...meg taposópedál....gyere le kerékpárosok védőszentje!Mi az, hogy ember, ez most gendersemleges volt, vagy mi? Ésszel má'
A história az, hogy ez a legelső nem montim. Így is -erős túlzással- újra kell
tanulni bringázni, nem akartam még spd-vel is terhelni az agyam.
Szoknom kell mit bír a bringa is, egyelőre fosás van minden kis gödörtől, de még
a szurkos illesztésektől is, de még a felfestéseket is megérzem.
Erre figyelni sebességnél, meg a forgalomra, gyalogosokra, mindenre is, tényleg kicsit
sok meló. /mint anno az egyszemélyes tank tornyokban a PK /
Következő szezonra tervezek rá spd-t - csak, hogy jövőre is lehessen vmi újat szokni.
De az is lehet, hogy spórolok egy olyan Bianchi-ra, amit eredetileg is akartam
Annyit tudok, hogy vmik Fulcrum felni van rajta, de lövésem sincs, hogy melyik :/
Külsőre 700/23 megy alá. Hát.... fapad, a szó szoros értelmében.
Continental Ultra Sport III 23-622mm országúti köpeny Skin hajtogatós, fekete
A minta teljesen új, a recept viszont a régi!A Continental UltraSport kiváló edzőköpeny a profiknak, de vonzó design-ja és kedvező ára ideális kiindulópont lehet a feltörekvő kerékpárosok számára is!A Continental UltraSport...www.bikelife.hu