Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Kövezzenek meg, de nem tartom rondának. Megosztó. De legalább valamit kivált az emberekből, kiből röhögést, kiből hányinger kiből mást. Hol van ez már az egyen formák korában?Ahol fát vágnak...
Egyébként nem ez volt az, ahol minden karosszéria elemet választhattad más színből?Kövezzenek meg, de nem tartom rondának. Megosztó. De legalább valamit kivált az emberekből, kiből röhögést, kiből hányinger kiből mást. Hol van ez már az egyen formák korában?
Azt hiszem, hogy nem. Emlékszem, hogy volt ilyen, de most nem jut eszembe a típus.Egyébként nem ez volt az, ahol minden karosszéria elemet választhattad más színből?
vagy a twingo esetleg.Azt hiszem, hogy nem. Emlékszem, hogy volt ilyen, de most nem jut eszembe a típus.
Lehet.vagy a twingo esetleg.
Nem ma volt ez sem
VW Poloban lattam olyasmit en is.Lehet.
Nekem elsőre a Polo Harlequin jutott eszembe, de az "csak" több színű volt és nem cserélhető.
VW HarlequinAzt hiszem, hogy nem. Emlékszem, hogy volt ilyen, de most nem jut eszembe a típus.
Én ezt a formát bírom. A belső is jól néz ki formailag, csak vacak az anyagminősége.
Vannak furcsa perverziók a világon, nagy szerenycséd, hogy ma már vállalhatod is.Én ezt a formát bírom. A belső is jól néz ki formailag, csak vacak az anyagminősége.
Máig nem értem erre hogyan mondhatták, hogy "ez jó lesz, sorozatgyártás!" Megnézném azt a vásárlói réteget, aki ezt meg is vette...Én ezt a formát bírom. A belső is jól néz ki formailag, csak vacak az anyagminősége.
Vannak furcsa perverziók a világon, nagy szerenycséd, hogy ma már vállalhatod is.
Állítólag minden tulaj imádta!Máig nem értem erre hogyan mondhatták, hogy "ez jó lesz, sorozatgyártás!" Megnézném azt a vásárlói réteget, aki ezt meg is vette...
Nem. Színes, de nem lehetett cserélgetni rajta. Volt X változat a 3800 darabból, de ezek fixek volt. De volt valamilyen típus, amin konkrétan a tulaj tudta cserélgetni a karosszériaelemeket.VW Harlequin
Mert amúgy állítólag funkcionálisan jó; a felhelyezett távolsági fény is jobb helyen van magasabban, mint lent. Tehát funkionálisan indokolható. Megosztó forma, oké, de akkor sokkal változatosabbak voltak a típusok és több egyedisége volt a típusoknak és a gyártóknak. De őszintén, ki emlékszik már a ráncfelvarrt Multiplára?Máig nem értem erre hogyan mondhatták, hogy "ez jó lesz, sorozatgyártás!" Megnézném azt a vásárlói réteget, aki ezt meg is vette...
A kerékpárosok nevében kikérem magamnak. Csak érdekel, meg max nézem, meg tudok biciklizni, meg szimplán paraszti logikából tudom, hogy városi használatra nem veszünk fullkarbon időfutamos gépet taposó pedállal.
Amúgy meg ezzel a pedállal is megvolt a 40+ km/hA kerékpárosok nevében kikérem magamnak. Csak érdekel, meg max nézem, meg tudok biciklizni, meg szimplán paraszti logikából tudom, hogy városi használatra nem veszünk fullkarbon időfutamos gépet taposó pedállal.
A kerékpárosok nevében kikérem magamnak. Csak érdekel, meg max nézem, meg tudok biciklizni, meg szimplán paraszti logikából tudom, hogy városi használatra nem veszünk fullkarbon időfutamos gépet taposó pedállal.
Azzal nem lehet sportolniGecccc @SirHiggins , ha egy Csepel Tacskot vettel volna a varosba sokkal kevesebb oltast kapnal. Plusz egy csomo penzed is megmarad.