Közlekedés (infrastruktúra, vasút, autó-motor, elektromos járművek, ...)

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

nonames67

Active Member
2022. április 12.
100
191
43
Mind a ketto gyart kombit. Az AMG pontosan 30 eve. A mostani kombik tole: C43, C450, C63, E43, E53, E63… akad par. A BMW M kombit nem tudom pontosan, de valahogy 2005 koruliek az elsok. Nem vagyok nagy BMW-s.
Mind a ketto gyart kombit. Az AMG pontosan 30 eve. A mostani kombik tole: C43, C450, C63, E43, E53, E63… akad par. A BMW M kombit nem tudom pontosan, de valahogy 2005 koruliek az elsok. Nem vagyok nagy BMW-s.
Legyen igazad. De az igazi beteg kombi, kérdezhetsz bárkit

Nem, az a kerékpárosok atesese ellen van, mindenhová kötelező ahol kerékpárút mellett van szallagkorlat.
Semmilyen korlátot nem meretezunk ilyen barmokra.
Gyűrűs kézzel pofanbaszni, dogoljon meg mind, ezt gondolom az Árpád hídon 130al közlekedőkrol.
Milyen tempóra méreteztétek amúgy? Elmesélhetnéd.

reich_und_roll

Well-Known Member
2016. szeptember 27.
4 384
24 656
113
Ezt kérdeztem én is. De egyébként a nagy mérnökök mikor, mire méreteznek? Anno, véget ért az M0-ás híd felújítása. Végre. Nem emlékszem, mennyi idő telt el, de nem sok. Ismét zárás az M0-on. Állítólag valami sarutkat cseréltek. Amire nem gondoltak. Mire nem gondoltatok túlfizetett, szart sem érő mérnök gyógyegerek? Csak a nettó fizetésen jár az agyatok? Mérnök, mérnök, még több pénz .. és a tudás?

Nem igazan ertem miben kellene igazamnak lennie vagy mire is gondolsz most. Kerdeztel valamit, en valaszoltam es nem a velemenyemet irtam le, hanem kezzelfoghato tenyeket. Magad is utana tudsz nezni… Amugy talan egy picit kepben vagyok, mert ilyesmivel foglalkozom. Jelenleg ket S2, egy 90 Coupé Quattro, egy S3 Rieger es E500AMG all a csarnokban. Es nem ugyfelek autoi…

nonames67

Active Member
2022. április 12.
100
191
43
Nem igazan ertem miben kellene igazamnak lennie vagy mire is gondolsz most. Kerdeztel valamit, en valaszoltam es nem a velemenyemet irtam le, hanem kezzelfoghato tenyeket. Magad is utana tudsz nezni… Amugy talan egy picit kepben vagyok, mert ilyesmivel foglalkozom. Jelenleg ket S2, egy 90 Coupé Quattro, egy S3 Rieger es E500AMG all a csarnokban. Es nem ugyfelek autoi…
reiger? az a teló, nem a rieger. 90 coupé 4 meg frankó, de nem s2 ugye?

nonames67

Active Member
2022. április 12.
100
191
43
M-es kombi hol van? AMG kombi hol van? Vezettem AMG GT-r-T, full karbon, RSQ8, beteg autó, lambó urust... az is.

SirHiggins

Well-Known Member
2018. november 13.
18 374
25 124
113
Az nem jó, eltörhet az ujjad.
A boxer hatékony, csak az élmény veszik el. :)
Régen az olmoskesztyű egész jó volt. Nem sértette fel fog vagy kiálló csont a kézfejedet. Nem tudom, mi a divat mostanság.
Ó, dehogy törik el.
s-l1600.jpg

• Vicces
Reactions: Árpicsek

SirHiggins

Well-Known Member
2018. november 13.
18 374
25 124
113
Azért ez egy pöppet feltűnő viselet lenne...
Ha nem lenne polírozva, még csak-csak, de így a Holdról kiszúrni! Meg csörög-zörög...
Látszik, hogy nem vártál még senkit testi fenyítés céljából...
Feltűnő? Oszt'?
Tiltottnak számít a páncélkesztyű közterületen? :eek: :D

reich_und_roll

Well-Known Member
2016. szeptember 27.
4 384
24 656
113
reiger? az a teló, nem a rieger. 90 coupé 4 meg frankó, de nem s2 ugye?

Elirtam, jaaah. Koszi a javitast. Tettem fel par hsz-el elobb fotot… a 90 az csak a sima 5 henger es osszkerek hajtas, es van 2 darab S2 Coupé, es latsz a foton egy Cabriot is. Akkor azt azert nem irtam, mert „csak“ a gyari 5 henger van benne es nem tobb szaz loero, mint amikrol szo volt.

Jaah es nehany oldallal elorebb erdekessegnek tettem fel az S3-rol is fotot.