M-es kombi hol van? AMG kombi hol van? Vezettem AMG GT-r-T, full karbon, RSQ8, beteg autó, lambó urust... az is.
Az utakon baszd meg, ott pont eleg sok. Meg garazsokban…
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
M-es kombi hol van? AMG kombi hol van? Vezettem AMG GT-r-T, full karbon, RSQ8, beteg autó, lambó urust... az is.
Ezzel akár tökön is lehet rúgni.Mondjuk igaz. Ha színes hajjal, meg mindenféle idióta feltűnő ruhákba kimennek emberek az utcára, akkor kinek mi köze a páncélkesztyűhöz nem?
Ha a trikóthasrólfelhúzó flipflop papucsos kancigónak nem szólnak, akkor nekem se!
Kösz, hogy írtad. Anno volt ezer 2.2 öt hengeresem, aztán mikor épp jobban ment, volt egy szivar 200 turbóm is. Imádtam, 182 lóerő, állítólag, de a hang. Aztán 80 coupé 2.2 majd 2.3, mert beszart a motor.Elirtam, jaaah. Koszi a javitast. Tettem fel par hsz-el elobb fotot… a 90 az csak a sima 5 henger es osszkerek hajtas, es van 2 darab S2 Coupé, es latsz a foton egy Cabriot is. Akkor azt azert nem irtam, mert „csak“ a gyari 5 henger van benne es nem tobb szaz loero, mint amikrol szo volt.
Jaah es nehany oldallal elorebb erdekessegnek tettem fel az S3-rol is fotot.
Arra találták ki a buszt vagy a biciklit.Nekem van sleeper kombim is, meg ignis is. A kicsibe is minden belefér. Igaz a z ignis az sport, kicsit sleeper az is. Minek 2 tonnás suv elmenni bevásárolni a lidl-be? Vagy mikor a meggymagfejű sztárnő elmegy a műkörmöshöz. Ahhoz kell 2 tonnás vas?
Neked. Semmi gond : )Arra találták ki a buszt vagy a biciklit.
Biciklizni nem ciki.Neked. Semmi gond : )
Igazából voltak ezek a kis szégyen kis autók. Corsa, ilyesmi. De ma már nem menő?Neked. Semmi gond : )
Igazából az autó nem státuszszimbólum. Kb a blaha csöveseinek is lehet, főleg azok a roncsok, amik a hazai utak farokpótlékjai.Igazából voltak ezek a kis szégyen kis autók. Corsa, ilyesmi. De ma már nem menő?
Nálunk is, mégis az. Elmennek a lidl-be, egy 2 tonnással, menők. Irta valaki, ami nem kombi, az szar. Miért? Mi nem fér be a lidl után, valahová?Igazából az autó nem státuszszimbólum. Kb a blaha csöveseinek is lehet, főleg azok a roncsok, amik a hazai utak farokpótlékjai.
nekem az autó munkaeszköz a kombi tele is van mindigNálunk is, mégis az. Elmennek a lidl-be, egy 2 tonnással, menők. Irta valaki, ami nem kombi, az szar. Miért? Mi nem fér be a lidl után, valahová?
Van amelyik az. Olyanom még nem volt (hacsak nem a szülein 1200as Ladája anno). Ebből is látszik a státuszom...Igazából az autó nem státuszszimbólum. Kb a blaha csöveseinek is lehet, főleg azok a roncsok, amik a hazai utak farokpótlékjai.
A szüleidnek volt ízlése.Van amelyik az. Olyanom még nem volt (hacsak nem a szülein 1200as Ladája anno). Ebből is látszik a státuszom...
Nekünk volt, anno, már nem emlékszem, olyan 73-74s. Nagyon jó volt. Persze nekünk 2103-as ezeröcsi kellet. Éheztünk érte nem keveset.A szüleidnek volt ízlése.
Nálunk olyan '76-'78-ban váltotta a Skoda S100at. Utódja csak egy 1300as Lada volt.Nekünk volt, anno, már nem emlékszem, olyan 73-74s. Nagyon jó volt. Persze nekünk 2103-as ezeröcsi kellet. Éheztünk érte nem keveset.
V.O.L.V.O.Lehet ez a hsz-em sem lesz tul nepszeru. Megprobalom elmagyarazni SZERINTEM miert es mire jo egy 2 tonna korul SUV vagy hasonlo.
Kezdem milyen szempontbol valasztok en csaladi autot.
1.) legyen osszkerekhajtas
2.) legyen diesel
3.) minimum 8 legzsak
4.) legyen automata
5.) masfel tonna felett legyen
Amiert ezek a szempontok:
1.) telen-nyaron sokat megyek palyan, hegyen, volgyon…
2.) pont az emlitett sok km miatt
3.) mivel sokat megyek boven egyedul es a gyerekekkel is van eselye boven a balesetnek.
4.) Becsben napi szinten a forgalomban kezivaltoval…
5.) szinten a baleset es a biztonsag. Nem mindegy, hogy mekkora autoban ulnek a gyerekek ha baj van. Plusz mivel szoktam trelert is huzni kell az onsuly.
Azt hiszem ezek mind teljesen vallalhato okok es ervek, mindenfele menoskodes nelkul. Ezen szempontok alapjan pedig alapbol kiesik az autok 80 szazaleka es maradnak a nagyobb terepjarok, SUV-k es kombik. Es innen nyer ertelmet sok embernek a nagy auto. Lehet masok csak azt latjak, hogy a vadparaszt vagy a felesege ertelmetlenul nagy autokban feszit, de be kell tudni fogadni, hogy sok ember ilyen vagy hasonlo szempontok alapjan ul be ilyenekbe. Nem azt mondom mindenki, nem mentegetni vagy magyarazni akarom sok ember komplexusat meg kivagyisagat, csak felhivnam a figyelmet, hogy latszat es elso blikk alapjan itelni… nagyon konnyen von le az ember rossz kovetkeztetest.
A vegere pedig ami sokaknak fontos es nekem is, viszont a kis autot vasarlok sok esetben nem veszik figyelembe, mert a lenyeg az olcso tankolas meg egyebek. Nem mindegy, hogy a kisfiam es kislanyom egy Clioban ul amikor egy figyelmetlen ember telibe veri oket a keresztezodesben vagy egy masfel tonna feletti barmilyen autoban, amiben nyilnak az oldal-fuggony es mindenfele legzsakok. Az, hogy az ertelmes keretek kozotti leheto legnagyobb es legbiztonsagosabb kozlekedesi eszkozt adom meg nekik, amit megengedhetek az nem a komplexusaim, a szomszed vagy egyebek miatt van, hanem mert azt gondolom ez kotelessegem felejuk. Es nagyon sajnalom amikor azt latom, hogy sokan ezt vagy leszarjak vagy nem tehetik meg. Szoval roviden ennyit a nagy autok meg SUV-k ertelmerol a velemenyem szerint.
V.O.L.V.O.
Nekem a sztereotípiákon kívül - mondjuk azok annyira nem érdekelnek, a bajom velük, hogySzandekosan nem irtam markat illetve, hogy nalam mi a valasztas, mert nem erre akartam a hsz-t kihegyezni. A leirt szempontok alapjan is van nem egy automarka, amelyek kozul valasztani lehet es mar csak tenyleg egyeni izlesen mulik a dolog.
Nekem a sztereotípiákon kívül - mondjuk azok annyira nem érdekelnek, a bajom velük, hogy
városba nagy, sokat fogyaszt, sok helyet foglal de legalább terepre is teljesen alkalmatlan.
Ja, igen meg mielőtt kihagynám