Biztos angolszász mértékegység szerint, hüvelykben méri a kollégaOsztrák rendszám: PE NIS13. A PE az Perg rövidítése, a többi… valószínűleg nem a legjobb csajozós rendszám
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Biztos angolszász mértékegység szerint, hüvelykben méri a kollégaOsztrák rendszám: PE NIS13. A PE az Perg rövidítése, a többi… valószínűleg nem a legjobb csajozós rendszám
Itt vidéken nálunk az Isten háta mögött meg A-val kezdődő Skoda 120-as is jár, nem hobbiautóként.Azért az igazi shitpost az a GOD-666 rendszámú talán Matiz volt itt Pesten, bár szerintem azt már kivonták a forgalomból
Laplandert gyartottunk ha jol remlik. Tulajdonkepp az is ez a kategoria es a pinzgauer is.
15 perces város...Azért, mert az autók kiszorításával, a gépjárművekkel használható belvárosi utak, illetve lakóhelyközeli parkolóhelyek számának leredukálásával az ottlakók számára nélkülözhetetlen szolgáltatószektor fog távolmaradni.
Nem lesz, aki elhozza a bútoraidat, a megvásárolt hűtőt, tévét, mosógépet, nem lesz, aki áruval feltöltse a sarki kisboltot, de nem tud jönni majd se a villany-, víz-, gázszerelő, ahogy az utcai csőtörés megközelíthetősége is bajos lesz.
Hogy veszed meg az élelmiszert? Kimész a városszéli hipermarketbe? És onnan hogy hozod be az árut? Egyátalán hol parkol az autód, ha nem a belvárosban? Ha a lakóhelyedtől messze, akkor minek van autód? Miért nem költözöl inkább oda, ahol használhatod is?
A belváros radikális élhetővé tétele pont, hogy annak teljes élhetetlenné válásához fog vezetni.
Élhetetlen az egész...bulikorzó, csöveskeltető.Kérdés, hogy az befér-e a szűkített sétálóutcákba? De én a radikális megközelítésről beszéltem.
Viszont az egy másik történet, hogy a személyautó birtoklása az milyen jog? Mert neked a közösségi közlekedés szabályai szerint jóformán magadon kívül mást nemigen illik szállítani. A kutyádnak is külön jegy kell, illetve már a kerékpárod se jöhet veled, ahogy a hasonló méretű eszközeid sem.
A saját személyautó a magaddal hordozható tárgyak mennyiségét növeli meg.
Konkrét példa. Háztáji kertet akarsz.
A belvárosban hol? Hely nincs hozzá.
Akkor veszel egy telket? Hogy műveled? Hogy fogod hozni-vinni az eszközeidet? Otthagyod a teljen? Ellopják. Magaddal a belvárosba nem hozhatod.
Igazából magaddal a belvárosban semmit sem vihetsz, ami nem fér el a két kezedben.
Minden máshoz valaki más szolgáltatásaiért fizetned kell. Ez aránytalanul megdrágítja az életed és jóval kiszolgáltatottabbá tesz. Másodosztályú állampolgár leszel azokhoz képest, akik számos dolgot maguk tudnak intézni. Minek maradnál? Csak azért, hogy a belvárosban lakhass és szenvedj?
A belváros az alkalmi turistáknak jó, de tartósan ott megmaradni szenvedés.
Hüvely?K?Biztos angolszász mértékegység szerint, hüvelykben méri a kolléga
Debil voltam és a Beszélgetőbe tettem be…. Szóval egy kis segítséget szeretnék kérni. Előre is köszönöm!Szeretnék a bringásoktól egy kis segítséget kérni. Downhill bringát szeretnék venni. Amit kinéztem az a KTM Ratchet. Tetszik a formája, árban is rendben van, régebben amilyen KTM-ékkel bringáztam azok probléma mentesek voltak… A kérdésem, hogy valaki erről a bringáról tud valami infót vagy esetleg egy hasonló kaliberűt tudna ajánlani?
Opel Zafira Tourer-ről van vkinek tapasztalata?
2019-es szériát ajánlották, mert az még 1.6 turbó motoros ráadásul az S-Cross-szal kb 1:1-be tudnánk cserélni árban.
Viszont rákeresve online elég sok hibát írnak 120-150.000km környékén amik alsó hangon elvisznek 7-800.000ft-ot és szinte az összes eladásra kínált példány ebben a sávban van.
Ehhez jönne, hogy éves szerviz duplája a Suzuki-nak amit megint fejvakarásra ad okot... (használati tárgy kell nem érdekel mit gondol a szomszéd).
Semmi újat és okosat nem mondok szerintem, de hátha.Opel Zafira Tourer-ről van vkinek tapasztalata?
2019-es szériát ajánlották, mert az még 1.6 turbó motoros ráadásul az S-Cross-szal kb 1:1-be tudnánk cserélni árban.
Viszont rákeresve online elég sok hibát írnak 120-150.000km környékén amik alsó hangon elvisznek 7-800.000ft-ot és szinte az összes eladásra kínált példány ebben a sávban van.
Ehhez jönne, hogy éves szerviz duplája a Suzuki-nak amit megint fejvakarásra ad okot... (használati tárgy kell nem érdekel mit gondol a szomszéd).
Nem tudom segít-e, de nekem a legelső Zafirám volt 1,8 benzin 125Ló és imádtam.Opel Zafira Tourer-ről van vkinek tapasztalata?
14 éves Bmw 320d
874 miles út
Üzemanyagköltség és idö
Bmw £122.08 20 perc a tankolás