T
Törölt tag 1711
Guest
Miért nem vásárolták vissza a teherszállítási üzletágat?
Felmerült 2015 környékén, ha jól emlékszem az eladási ár négyszeresével puhatolózott a kormány, de 0 reakció volt rá.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Miért nem vásárolták vissza a teherszállítási üzletágat?
És sajnos egyik magyar cégnek sincs esélye se, hogy kiszorítsa őket annyira picik. Talán majd sok év múlva a Waberers's-nek lesz de az még odébb van.Felmerült 2015 környékén, ha jól emlékszem az eladási ár négyszeresével puhatolózott a kormány, de 0 reakció volt rá.
Saját polgároktól rabolni politikai siker, külhoni cégtől rabolni (államosítás) már keményebb dió.Akkor vissza kell államosítani, a tahó osztrákok meg így jártak.
Spec ő nekem azt mondta fèl az útona a sok hülyètől.
Csak közben ő is azzá változott.
Ezek amúgy jellemzően hölgyek ès idősek.
(Csak egy példa hirtelen; "kis sógor"-t soha nem érdekelték az autók. De rádöbbent amikor gyereke lett, hogy jobb, hogy ha van autója.
Levizsgázott - elsőre, még nem vett autót, amikor beültettem az alacsony fordulaton meglehetősen nyomatékszegény benzines, szívómotoros autónkba, hogy próbálja ki.
Nagy-nagy nehezen elindult vele, s kapcsolgatott fel, de a motort a világ minden kincséért sem forgatta volna 2000 fölé, csak morgatta szerencsétlent.
Rászóltam, hogy forgassa legalább 2500-ig váltás előtt.
- Nem, mer' az oktatóm megmondta, hogy nem szabad 2000 felé pörgetni, mert felesleges, csak a fogyasztása lesz nagy, meg gyilkolja a motort!
- Milyen autón tanultál?
- Mitsubishi Colton.
- Jó, jó, de benzinesen, vagy dízelen?
- Azt nem tudom
- ? Nem mondta el az oktatód!?
- Nem.
- A fordulatszámmérőn hol kezdődött a piros tartomány; 5500-6000-nél, vagy 4500-5000-nél?
- Azt nem figyeltem meg.
...úúúúgy vizsgázott le, hogy nem tudta, hogy dízel vagy benzines, hogy egyáltalán mi a különbség közte...
...de legalább öntudatosan megmagyarázta annak, akinek az ABC elejének majd összes betűje érvényesítve van a jogsijában és több, mint 30 éve ez a kenyérkeresője...
Aztán úgy alakult, hogy ugyanolyan autót vett, mint a nekem volt, no meg vett egy hétvégi telket is Mátrafüreden...és forgatja a motort, ha kell 3500-4500-ig.
A kérdésemre nem kell válaszolnod; költői volt.
Időnként én is váltok előzés közben 100 körül 2esből 3asba... Mondjuk ott épp leszabályoz.Amúgy ez tényleg tipikus történet. Néhány ember nem érti meg, hogy amikor meg vesz egy autót akkor a teljes fordulatszám tartományt kifizette
Semmi baja nem lehet attól egy normális autónak, hogy leforgatod.
Sajnos ezek előznek fél gázzal, majd az előzés felénél beleváltanak....
Nálam ez érdekesen alakult:Amúgy ez tényleg tipikus történet. Néhány ember nem érti meg, hogy amikor meg vesz egy autót akkor a teljes fordulatszám tartományt kifizette
Semmi baja nem lehet attól egy normális autónak, hogy leforgatod.
Sajnos ezek előznek fél gázzal, majd az előzés felénél beleváltanak...
... motort nem szívesen forgattam 4000 fölé.
Ahogy egyik utcai KGST erőforrást sem szívesen forgattunk ki nyugodt szívvel és bizalommal üvegig...
"Ikarusoknál a meghibásodások 27 százalékát a karosszéria, az ajtók és az alváz problémái adják, (ezek a magyar fejlesztések a kínai járművön" Nem értem, hogy ezt miért kellet neki ennyire kiemelni, amikor a BYD-nál is ugyan ez a probléma aminek az okozója a jó minőségű magyar utak...
Elmondta a Volánbusz, mennyi gázolajat fogyasztanak az elektromos buszai
Az elektromos buszok az utastér fűtéséhez gázolajat égetnek. De mennyit?totalcar.hu
Nemár, olajkályhával fűtik az elektronyos buszokat!?
Elmondta a Volánbusz, mennyi gázolajat fogyasztanak az elektromos buszai
Az elektromos buszok az utastér fűtéséhez gázolajat égetnek. De mennyit?totalcar.hu
"Ikarusoknál a meghibásodások 27 százalékát a karosszéria, az ajtók és az alváz problémái adják, (ezek a magyar fejlesztések a kínai járművön" Nem értem, hogy ezt miért kellet neki ennyire kiemelni, amikor a BYD-nál is ugyan ez a probléma aminek az okozója a jó minőségű magyar utak...
Most azért megkérdezném az illetékeseket, hogy egy ilyen forgalmas kereszteződésében miért nem működik a lámpa ...
Durva képsorok: busz elé kanyarodott a figyelmetlen sofőr (VIDEÓ) - Mandiner
Balra szeretett volna kanyarodni, nem vette észre jobbról a buszt. Ütközés lett a vége.mandiner.hu
Egyébként most nézem, hogy az a cikkíró az aki szerint jobb a Komondor, mint a GidránMert a totalcar is a magyar mindenszarizmust tolja már egy jó ideje. Sajnos.
Régen olvashatóbbak voltak, ma már sokszor kilóg a lóláb...
Besza-behu gyönyörűségek.
10:56nál majdnem a csaj seggét fogta meg a gyerek helyett.
Öregszem...