Magyarán ez egy szar autó, aminek az az előnye, hogy nincs leültetve, mint a mai autók többsége.
Most néztem meg direkt, 6.200.000 Ft újonnan az a kocsi. Új autók között tényleg olcsó, csak ha az embernek ennyi pénze van kocsira, akkor ne akarjon újat venni a mai világban....
Ez 1 misivel több, mint a Civicem ára volt, miközben az 2.2 dízel, 150 LE, full bőr, panoráma napfénytetős, prémium audiós stb...
Persze használt, de ezért vettem ezt, nem egy Dácsiát.
Sőt tovább megyek, 1.5 misiért adtam el az Toytota Avensisemet, ami 1.8 benzines volt, 130 LE, és abban 200+ km-ek után sem fájt a hátam, mert rohadt kényelmes kocsi volt! Jah, és nem volt műszaki hibája mikor eladtam...
És most bele mehetünk abba is, hogy a Civicem árában amúgy Mercedes C/E modelleket is lehetett venni használtan, amik szintén nem Dácsiák semmilyen szinten. Ha nekem valaki azt mondja Dácsia vs. Merci E akkor az utóbbit választanám, kb. bármikor.
Én egyszerűen nem látok ésszerű okot arra, hogy valaki 6 millióért vegyen egy dácsiát.
Az "új" autók közül egyedül a Toyota Camry-ért lettem volna hajlandó pénzt adni, de az meg 15 millió volt
Szóval inkább megvárom amíg 5-10 éves lesz és megveszem majd akkor a harmadáért