Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
"Lengyelország már megkapta az első K2-es tankokat a Koreai Köztársaságból. Eddig 10 jármű került átadásra, 2025-re pedig összesen 180 gép lesz. A K2 tank jelenlegi konfigurációja azonban hasonló a koreaihoz. Igazi forradalmat csak a lengyel követelményekhez teljes mértékben adaptált és Lengyelországban koprodukciós K2PL verzió kifejlesztése hozhat..."K2PL - Rewolucja w polskich Wojskach Pancernych [ANALIZA]
Polska odebrała już pierwszą dostawę czołgów K2 z Republiki Korei. Na razie dostarczono 10 wozów, a do 2025 roku ma to być łącznie 180 maszyn. Obecna konfiguracja czołgu K2 jest jednak zbliżona do koreańskiej. Prawdziwą rewolucję ma przynieść dopiero opracowanie wersji K2PL, dostosowanej w pełni...defence24.pl
Ez az első 10 gép használt vagy már Koreának legyártott új, de átpasszolt tank?"Lengyelország már megkapta az első K2-es tankokat a Koreai Köztársaságból. Eddig 10 jármű került átadásra, 2025-re pedig összesen 180 gép lesz. A K2 tank jelenlegi konfigurációja azonban hasonló a koreaihoz. Igazi forradalmat csak a lengyel követelményekhez teljes mértékben adaptált és Lengyelországban koprodukciós K2PL verzió kifejlesztése hozhat..."
Az első 180 db koreában készül ebből egy része raktárról való vagy használt k2, a k2pl gyártását 25-26 ra tervezik elkezdeni.Ez az első 10 gép használt vagy már Koreának legyártott új, de átpasszolt tank?
A kövi 170 3 év alatti lepörgetett új gyártású tank lesz?
A PL verziók csak ezután a 180 után jönnek vagy ebben is lesz már új variánsok?
A lengyel gyártás mikor indul be?
Biztos volt ez már itt téma, de ha vki megválaszolná, nem kellene visszaolvasnom.
(Lehet én is olvastam, de ez a lenygel sztori szinte követhetetlen számomra.)
Ez a 10 gép Batch III-ból származik (még a ROK Army-nak át nem adottak) és azután a tobbi lengeleknek gyártot harckocsi Batch IV lesz - lényegében ugyan ez a variáns.Ez az első 10 gép használt vagy már Koreának legyártott új, de átpasszolt tank?
A kövi 170 3 év alatti lepörgetett új gyártású tank lesz?
A PL verziók csak ezután a 180 után jönnek vagy ebben is lesz már új variánsok?
A lengyel gyártás mikor indul be?
Biztos volt ez már itt téma, de ha vki megválaszolná, nem kellene visszaolvasnom.
(Lehet én is olvastam, de ez a lenygel sztori szinte követhetetlen számomra.)
Hmm, ezek szerint a tartalék lőszer itt sincs valami jól elhelyezve."Lengyelország már megkapta az első K2-es tankokat a Koreai Köztársaságból. Eddig 10 jármű került átadásra, 2025-re pedig összesen 180 gép lesz. A K2 tank jelenlegi konfigurációja azonban hasonló a koreaihoz. Igazi forradalmat csak a lengyel követelményekhez teljes mértékben adaptált és Lengyelországban koprodukciós K2PL verzió kifejlesztése hozhat..."
Köszi!Az első 180 db koreában készül ebből egy része raktárról való vagy használt k2,
Nem tudok hivatalos számokat, de szerintem simán kipörgetik.Köszi!
Az arányokról van hivatalos infó? Kíváncsi vagyok mennyit pörgeti le 2025-ig a koreai hadiipar.
Se elég szakemberük nincs, se elég olcsón elérhető nyersanyag, amíg ezzel nem tudnak mit kezdeni nemigen fog menni a felpörgés szerintem.Hány milliárd eurót akarnak bukni a Németek mire rájönnek hogy fel kéne pörögni? A Norvégoknál is remeg a léc...!
Norvég teszteknél katona bácsi elég érdekes dolgokat mondott! KMWnek Rip...!Se elég szakemberük nincs, se elég olcsón elérhető nyersanyag, amíg ezzel nem tudnak mit kezdeni nemigen fog menni a felpörgés szerintem.
Kirobban egy új Koreai háború, a Kim legyakja a délieket, oszt nem lesz tank a lengyeleknek.Köszi!
Az arányokról van hivatalos infó? Kíváncsi vagyok mennyit pörgeti le 2025-ig a koreai hadiipar.
Te is összefoglalhattad volna pár mondatban….!