Ezekkel a WOT-os A4-es lapra gépelt forrásokkal ne fárassz, ismered a véleményemet róluk.
Volt ugye a szovjet egyetemi tankönyv,
Ezekkel a ciril betűs kamu könyvekkel ne fárassz már! Hiszen hasra ütésre írtak be számokat azt is rosszul. Mert kb. ez a helyzet.
Pont annyira tudom bizonyítani, mint te ezt a WOT-os hamisítós baromságot.
Amúgy van egy tök jó könyvem. A címe Korszerű harckocsik és harcjárművek. Zseniális munka, kamaszkorom kedvence. A szerző valami Britt harckocsizós csávó volt. Lényegében egy kis mini enciklopédia.
Tök jó könyv, a nyugati típusoknál pontos is.
Ellenben a T-64/72/80 esetén minden altípus megjelölés hibás. Ennek meg az az oka, hogy a könyvet (ha jól emlékszem) 1990-ben adták ki....
Hivatkozhatnák rá ez alapján, hogy a T-72M az a korszerűsített harckocsi valójában, nem pedig az export, hiszen itt van ez az agyonlektorált könyv, amit komoly szakemberek írtak. Csak szerencsére felismerem, ha valami valahol nem stimmel....
Attól, hogy valamit leírnak egy könyvben, attól még az nem feltétlenül igaz. Ezt jó lenne feldolgozni....
... volt még valami svéd rajz, amit nem sikerült értelmezni:
Mert neked aztán kurvára sikerült
De segítek neked.
A típusjelzésekből kitalálható az időrendiség a bevezetési dátumot illetően.
A piros négyzetben az eredeti L28-as teljesítménye látható.
A kék négyzetben egy későbbi L28-as verzió és az L52-s látható.
A zöld karikában látszik, hogy szinte ugyan az az átütési teljesítmény az L28-as későbbi változata és az L52-s esetén is.
A tippem az, hogy a hegyekben álló L-28-ban, a wolfram magot cseréltek, vagy hasonló módosítás történt.
Az eredeti L28-as adatai ott vannak a piros négyzetben, nincs mit magyarázni ezen!
Képmagyarázat:
Zöld négyzet: L28A1 átütése 0 km-en.
Piros négyzet: L28A1 átütése 2 km-en.
A különbség mindössze 7 mm!
Szerinted ez reális???? Nem, hogy ennél, hanem a világon bármilyen KE lövedéknél?
Lila négyzet: L52A2 átütése 0 km-en
Kék négyzet: L52A2 átütése 2 km-en
Ugyan azzal a felépítéssel és külballisztikával 76 mm különbség!
Ez reális!
Maradjunk annyiban, hogy ez a cirilbetűs csoda forrás egy kalap szart nem ér az L28 kérdéskörében....
Ezen a képen, hol látod kiírva, hogy L28-as? És azon belül melyik verzió?
Az nem tűnt fel, hogy ez a kép ellent mond a csoda orosz forrásodnak ami az átütést illeti???
Akkor ők is hülyék, vagy csak neked nem sikerült értelmezned a rajzocskát?
Te vagy az aki folyamatosan csúsztat, miközben másokat vádol folyamatosan hazugsággal és forráshamisítással.... Ezt nem szívesen minősíteném!
És ez meg a hazudozásodra a leggusztustalanabb példa:
Ugyanakkora kamu mint az előbb nagy-hangon általad idézett könyv, ami hopp nekem van meg, te soha nem is láttad.
Ugyanis én nem a könyvre hivatkoztam!
Én azt mondtam, hogy a forrás amit találtam az egy könyvre hivatkozik, aminek megadtam az adatait és még az oldalszámát is!
Sosem állítottam, hogy meglenne. Az adatokat is azért adtam meg, hogy ellenőrizni lehessen.
Ebből azt összehozni, amit fentebb írtál, szerintem nagyon alja dolog, és nem méltó egy fórumon egy "szakmaibb" beszélgetéshez.