Kornettel lőtték ki őket, aktív védelem nélkül bármit elintéz.Még mindig az a baj, hogy szemből kilőtték.... Lehet ezt maszatolni, de ez akkor is egy szégyen!
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Kornettel lőtték ki őket, aktív védelem nélkül bármit elintéz.Még mindig az a baj, hogy szemből kilőtték.... Lehet ezt maszatolni, de ez akkor is egy szégyen!
képeket bárki tud keresni .... meg mutogatni
annyira szűk a látóköröd hogy az valami borzalmasJah, csak a lényeget nem sikerül megérteni. Hány találatból hány tank lett oda?
Mennyiből szállt ki a személyzet a saját lábán? Mennyi maradt javítható stb....
A Leopárd 2 leszerepelt. Ennyi. Ezen nincs mit magyarázni.
Kornettel lőtték ki őket, aktív védelem nélkül bármit elintéz.
annyira szűk a látóköröd hogy az valami borzalmas
nem, nem látod a valóságot és főleg nem igazol/sz semmit, olyan kevés infó alapján olyan brutális kijelentéseket teszel ami borzalmas és nagyon torz képet adCsak a valóságot látom. Abban meg ott vannak ezek a képek, amik igazolják azt, hogy konstrukciós hibái vannak a típusnak. És ezeknek csak egy részét lehetett javítani a későbbi változatoknál.
Sokkal nagyobb eséllyel maradsz életben egy M1-ben vagy egy Merkavában, mint a Leopárdban. Ez a helyzet.
Kilőni bármit ki lehet, főleg oldalról. A kérdés az, hogy utána mi lesz. A Leopárd ezen a téren leszerepelt.
Azt honnan lehet tudni, hogy szemből lőtték ki? Én úgy tudtam eddig, hogy ezeket oldalról lőtték ki. A kilövésről készült felvételeken is azt láttam.Még mindig az a baj, hogy szemből kilőtték.... Lehet ezt maszatolni, de ez akkor is egy szégyen!
Azt honnan lehet tudni, hogy szemből lőtték ki? Én úgy tudtam eddig, hogy ezeket oldalról lőtték ki. A kilövésről készült felvételeken is azt láttam.
nem, nem látod a valóságot és főleg nem igazol/sz semmit, olyan kevés infó alapján olyan brutális kijelentéseket teszel ami borzalmas és nagyon torz képet ad
Te ezt látod :
Egy szlovák gyakorlaton elég volt egy gödör/emelkedő és fejvesztett lett az Abrams,...a személyzet meg lábvesztett...1.) kevesebb kép van fent a neten fejvesztett abramsről
kb.2.) látsz egy elbaszott Leo alkalmazást
Mindtkettőt oldalról találják el. Ezeket ismertem.Videókból, képekből. Sajnos jó pár videót leszedtek azóta.
Tűzgömböket látok halott katonákkal.
képeket bárki tud keresni .... meg mutogatni
Hááát, legalább kettőnek már repült
nem kell megint idehozni a Leot amikor az abramsről volt szó ámDe ha szerintetek olyan jó a Leopárd elrendezése ?
1.) kevesebb kép van fent a neten fejvesztett abramsről
Jah, csak a lényeget nem sikerül megérteni. Hány találatból hány tank lett oda?
Mennyiből szállt ki a személyzet a saját lábán? Mennyi maradt javítható stb....
A Leopárd 2 leszerepelt. Ennyi. Ezen nincs mit magyarázni.
Temérdek kilőtt Abrams vagy T-72 kép van a neten, hiába erőlködész. Ahol tankot vetnek be, ott ki is lőnek.
Ezért hiába fikázod a Leopard -ot, mindenki ahhoz méri magát.
fegyverzet, műszerezettség terén egyértelműen etalon
Már megint fordítóval tetted be a linket, így az sem tudja megnézni, aki esetleg megnézné.Megérkezett az első cseh Leo2A4 is.
Чехія отримала перший танк Leopard 2A4
Збройні сили Чехії отримали перший з 14 танків Leopard 2A4 в рамках "кругового обміну".mil-in-ua.translate.goog
Már megint fordítóval tetted be a linket, így az sem tudja megnézni, aki esetleg megnézné.