T
Törölt tag 4082
Guest
Nem, nem oda céloznék. Csak a legtöbb esetben mégis ott a találat.Igen ez igaz! De nem azt célozzák! Te is olyan hülye lennél, hogy direkt ott lövöd ahol a legkevesebb esélyed van?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nem, nem oda céloznék. Csak a legtöbb esetben mégis ott a találat.Igen ez igaz! De nem azt célozzák! Te is olyan hülye lennél, hogy direkt ott lövöd ahol a legkevesebb esélyed van?
Ne beszélj olyanról amihez nyilvánvalóan nem értesz! A lövegpalyzsot a legnehezebb eltalálni, mert pici és jóeséllyel belelősza csőbe így azt kerülni kell.
A toronykoszorút kell célozni szemből mert az a leggyengébben védett rész.
De fip nem ezt mondta, hanem egy totális marhaságot amit egy még nagyobb marhasaggal tetézett.Nem, nem oda céloznék. Csak a legtöbb esetben mégis ott a találat.
Nézd, miután ott van a legtöbb találat, így igen, mindenki oda céloz. Tudod azért, mert az esetek elsöprő többségében ezt mutatja az ellen irányába, így máshová nem tudnak.De fip nem ezt mondta, hanem egy totális marhaságot amit egy még nagyobb marhasaggal tetézett.
Idezem, hogy ne kelljen visszakeresned:
"Bezzeg a németeknek sikerült oda rakni ahova mindenki céloz."
Aztan amikor feltűnt neki, hogy mekkora hülyeseget írt azonnal nem mindenki céloz oda:
"Mert szerintem a lövegpajzsra"
Két egymást követő hozzászólásban homlokegyenest mást mondott, hogy finoman fejezzem ki magam.
De fip nem ezt mondta, hanem egy totális marhaságot amit egy még nagyobb marhasaggal tetézett.
Idezem, hogy ne kelljen visszakeresned:
"Bezzeg a németeknek sikerült oda rakni ahova mindenki céloz."
Aztan amikor feltűnt neki, hogy mekkora hülyeseget írt azonnal nem mindenki céloz oda:
"Mert szerintem a lövegpajzsra"
Két egymást követő hozzászólásban homlokegyenest mást mondott, hogy finoman fejezzem ki magam.
Igen és páncélozatlan ezért azt kell célozni. Valószínűleg nem ott találod el, de a szórás törvényszerűsegei miatt akkor van a legnagyobb esélyed eltalalni ha oda is célzol. Tudod ha az életed múlik rajta megadsz magadnak minden esélyt bármennyire is kicsi.És én vagyok a hülye????
Mekkora az a toronykoszorú szemből? 5 cm magas van talán?
Nem, nem azt célozzák. Oda esik a legtöbb találat de nem azt célozzák. Ha oda céloznának alig lenne kilőtt harckocsi.Nézd, miután ott van a legtöbb találat, így igen, mindenki oda céloz. Tudod azért, mert az esetek elsöprő többségében ezt mutatja az ellen irányába, így máshová nem tudnak.
Jó,akkor a holdat célozzák, vagy a Bismarckot. Lényegtelen. A németek oda pimpeltek fel egy repeszérzékeny cuccost, ahol a találatok nagyobb része esik.Nem, nem azt célozzák. Oda esik a legtöbb találat de nem azt célozzák. Ha oda céloznának alig lenne kilőtt harckocsi.
Igen és páncélozatlan ezért azt kell célozni. Valószínűleg nem ott találod el, de a szórás törvényszerűsegei miatt akkor van a legnagyobb esélyed eltalalni ha oda is célzol. Tudod ha az életed múlik rajta megadsz magadnak minden esélyt bármennyire is kicsi.
Nem nem azt. Számodra tényleg az a logikus, hogy azt célozzák? Te is így csinálnád? Lőnéd tök feleslegesen a tornyot szemből mert azt látod? Vagy varnál ne adj isten új pozíciót foglalnál el ahonnan más felületet is látsz?Jó,akkor a holdat célozzák, vagy a Bismarckot. Lényegtelen. A németek oda pimpeltek fel egy repeszérzékeny cuccost, ahol a találatok nagyobb része esik.
100 méterről RPG-vel nagy eséllyel eltalálod, mert az RPG kis távolságon nagyon pontos fegyver.Szóval te azt mondod, hogy te vagy az ATGM dudi és 2 km-ről eltalálod az 5 cm-s toronykoszorút....
Vagy te vagy RPG dudi és 100 méterről eltalálod egy irányítatlan rakétával az 5 cm-s toronykoszorút....
Aham.
De mint írtad, ne a lövegpajzsra célozzak, mert az a kb. 1 nm-s felületével túl kicsi. Mindent értek
100 méterről RPG-vel nagy eséllyel eltalálod, mert az RPG kis távolságon nagyon pontos fegyver.
Mennyitőttél RPG-vel? Nekem volt szerencsém jó pár tucat gránátot ellőni. Persze nem 5centi volt a céltárgy/céllap, no de nem is 5cm amit el kell taálni.Tudsz erről nekem valamit mutatni? Olyat, hogy 100 méterről bárki a világon eltalál egy maximum 5 cm magas tárgyat RPG-vel?
Ez a dolog úgy érdekelne....
A németek hülyék, az oroszok meg nem... A T-14-en sem sokkal jobb az antennák elhelyezése... sőt, a fő optikáé még rosszabb...A németeknek sikerült a frontpáncél elejére tenni egy érzékeny műszert.... Ismét zsenik voltak!
Ne bondozz ! Direkt nem említettem a T-14-et, mert ott ugye nem utólag rápakolt a rendszer, hanem eleve úgy tervezték. De igen érdemes lett volna megemlíteni, csak hát minek? A hívők akkor is hisznek amikor rájuk dől a templom...A németek hülyék, az oroszok meg nem... A T-14-en sem sokkal jobb az antennák elhelyezése... sőt, a fő optikáé még rosszabb...
Dudinak igaza van, ami verziót kérdeztetek tőle, ott a toronykoszorút fogja egy jól képzett katona célozni.
A németek hülyék, az oroszok meg nem... A T-14-en sem sokkal jobb az antennák elhelyezése... sőt, a fő optikáé még rosszabb...
Mutassatok már egy élő embert aki képes eltalálni a toronykoszorút. Én csak ennyit kérek!
A Leopardnál páncél van mögötte bőven...Mutassatok már egy élő embert aki képes eltalálni a toronykoszorút. Én csak ennyit kérek!
A védelmi rendszer érzékelője a torony szélén van, mint a Merkavánál....
A lövész optikája meg nagyon máshova nem tud kerülni egy olyan tankon aminek lényegében nincs tornya....
Ellenben a nagyon okos németek ezt a bravúrt meglépték a Leopárd 2 esetén, úgy, hogy mögötte emberek ülnek!
Szerintem érezni a különbséget....