Valakinek van valamilyen infója arról, hogy tényleg lőszertároló lett a vezető jobb oldalán lévő üzemanyagtartályból mint a maketten?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Valakinek van valamilyen infója arról, hogy tényleg lőszertároló lett a vezető jobb oldalán lévő üzemanyagtartályból mint a maketten?
Nem az volt a kérdés, hogy hol van.Nincs. A képen is látszik, hogy ez hülyeség.
Van a testben is lőszer tároló, de nem az üzemanyag helyén, hanem a motortérben, a motor mellet
Nem az volt a kérdés, hogy hol van.
Én azt nem értem, hogy érhetők el/férnek ki azokon a kerek lyukakon a ferde hátfalon.Ha tennének is a sofőr mellé lőszert,logikátlan lenne jobbra tenni.A töltökezelo bal oldalt van.
Vagy, hogy miért ferde az a hátfal…Én azt nem értem, hogy érhetők el/férnek ki azokon a kerek lyukakon a ferde hátfalon.
1. hülyeséget mondtál, mert természetesen nincs lőszer a motortérben.Kérdeztél valamit, kaptál rá választ, erre megint bunkó vagy. Komolyan nem értelek....
Ugyanilyen logikátlanul van a teknőben a parancsnok és az irányzó oldalán a tartalék lőszer.Ha tennének is a sofőr mellé lőszert,logikátlan lenne jobbra tenni.A töltökezelo bal oldalt van.
1. hülyeséget mondtál, mert természetesen nincs lőszer a motortérben.
UI.: Valóban a motortérbe lóg be a lőszer a teknőben!
Mit írtam utoljára?Vagyis természetesen nem én, hanem te mondtál ismét hülyeséget.
Mindegy, ez itt a normál ügymenet
Azért nem semmi hogy az m1a2 iylen sokáig egy meghatározó harckocsi lett ! Ehhez képest a szovjetek holmi kókány vasakat csináltak ! Kivétel a szememben a fekete sas.
Igen masszív jószág !
De csak többnyire ilyen szutykokat látni ! Csináltak volna egy 70 tonnás tisztességes vasat a 2000 évek elején és lenne egy tiszteeletet parancsoló harckocsijuk !
Azért nem semmi hogy az m1a2 iylen sokáig egy meghatározó harckocsi lett ! Ehhez képest a szovjetek holmi kókány vasakat csináltak ! Kivétel a szememben a fekete sas.
Igen masszív jószág !
De csak többnyire ilyen szutykokat látni ! Csináltak volna egy 70 tonnás tisztességes vasat a 2000 évek elején és lenne egy tiszteeletet parancsoló harckocsijuk !
Egy jól páncélozott 4 személyes harckocsi ma 70 tonna körül van (amúgy a Leopard 2A7+ "csak" 67,5 tonna), amiket te soroltál, hogy könnyebbek azok 3 személyesek.Roni, mitől jó, ha egy harckocsi 70 tonna ? Tudod, hogy miből származik az ? És azzal is tisztában vagy, hogy nem csak a túlsúlyos Abrams és Leopárd 2-es léteznek, hanem az 57 tonnás Leclerc és K2-es Black Panther ?
És vannak kifejezetten rosszul tervezett 70 tonnás harckocsik is, mint a Chally 2-es és a Merkava 4-es ?
Egy jól páncélozott 4 személyes harckocsi ma 70 tonna körül van (amúgy a Leopard 2A7+ "csak" 67,5 tonna), amiket te soroltál, hogy könnyebbek azok 3 személyesek.