Bocsáss meg ám nem értek egyet a Török úri emberrel!
Tehát, hol látunk szerződéskötő Török vezért? Ez az 5 vezér kötött szerződést azért hogy a HAN dinasztia Hun nemzetét megmentsék a kínai uralom, elnyomás, kiirtás elől! Ezt látod a képen!
Ki legyen a fővezér! Kinek kell az "irányító pálca"! Ez a vita tárgya.
- Szépen lehet látni a ruházaton ki kicsoda. Jobb szélen a kínai HUN! S nézd csak, balról a második úriember kezét! A Magyart!
Én nem látok turbános törököt?
Pedig keresem. HAN-t viszont igen!
Magyarországon van HAN-ság? Igen van! Na oda telepedtek le anno a (kínai hunok)! Mint ahogyan van kis hazánkban, kis-kunság, nagy-kunság a kunokkal, s egyéb régiók. Török nincs! Vagy én nem tudok róla!
- Na most a Székelyek meg nem beszéltek törökül az biztos, csak magyart! Természetesen mint a tolmács persze beszélhették, kereskedelem folyt köztünk nem is kevés, ez ellen nincs kifogásom!
Ezért van több szavunk is török, meg ugye a 150 éves itt felejtődésükből kifolyólag is!
Ám nem ez volt a nép nyelve! Hanem a magyar!
Ez az alap Székelyzászló, rajta az ők jelük a (nap és hold), ugye! Mit is jelent?
Heftalita uralkodó! Kunok királya! Magyar!
Fönt a koronán látható ugyan ez a jel! A nap s a hold! Nem -e fordítva történt a folyamat?
Nem -e a törökök vették át a Székelyektől a Nyugat vége jelzést!
? Azaz a Szkíta birodalom vége jelőlést! Azaz a hold jelölését!
Ugye csak megkülönböztetésként tettek egy csillagot is rá! Nem akarom folytatni, kulturált vagyok!
- Ugye ezen a fenti képen látható a király trónszékének karfáin a Muflon fejeket, ami a fő állatállomány volt azon a területen. Ezt változtatta meg a következő király oroszlánra! Kép:
S ezért mutatom ezt a képet is, mivel itt jobban látható a koronán a jel : A Nap s Hold ! Vagyis még mindig ott vagyunk mint magyarok! S semmi közünk a törökökhöz!
Érdekességképpen mondom, mutatom csak a derékszíj csatjának képe, az pedig Medve!
- Bocsáss meg nem akartam ezt ilyen bőlére engedni, csak egy kicsit felment a vérnyomásom!
Természetesen értem én a török nyelvész urat, mindenkinek maga felé hajlik a keze, na de el a kezekkel tőlünk!
- Mi Szkíták voltunk s vagyunk s azok is maradunk!