Nekem azért -ha igaz- kicsit soknak tűnik a 150 főtiszt kibaszása a honvédségből.
Egyrészt nyilván ellenálltak minden, akár hasznos szervezeti átalakításnak, de hát mindig minden szervezet ezt teszi. Mindig, mindegyik. Mert mindenki fél az újtól, ha ezt a miniszter úr nem tudja, akkor egy alkalmatlan idióta.
Másrészt van olyan amikor egy átalakítás szart hoz, és aki ezzel szemben szól azt nem kell kivágni mint a szart, hanem meg kell kérdezni a véleményét.
Nyilván egy 58 éves helikopter pilotát lehet nem kell már árképezni, hanem megköszönve hogy szolgálta a hazát el kell engedni korai nyugdíjba,
(én egy 75 fős tervező-tanácsadó cégnél vagyok tervezőmérnök, és itt is másfél éve megy a baszakodás a szervezetátalakításról, mert rengeteg vita van a felelősségi körökről. Például amikor egy projektvezető bele akar szólni az én csapadékvíz tározó méretezésembe, és én mondom neki hogy ha leírja utasításba megfelezem a medencét a tervekben, viszont a tervet alá nem írom, akkor menten kidől a balhé, és ezt nem mindig tudja a cég kezelni. De a felelős tervező aláírás az enyém, a tározó ha túlfolyik mondjuk az aluljáróba én leszek a törvényileg elővehető, nem ő.
Akár csak a seregben, a miniszter alakítgathatja a rendszert napestig, kirúghatja azokat akik ellenállnak, de ha csak bólogató jánosok maradnak akkor megette a fene az egészet)