Magyarország ipara

Mi le sem alltunk. Nem is fogunk. Olyan plexi fakkokat csinaltak a sorokra hogy a nok el vannak szeparalva igy egymastol, mintha akvariumban lennenek.

• Tetszik
Reactions: tonyo
Már megint a patás csinálta jól. Az IMF szerint mi ússzuk meg a legolcsóbban a járvány miatti visszaesést. Mellesleg a halálesetek számában is százszor jobban állunk mint pl Hollandia.
Ezt te hol olvastad?
Mondjuk én a cseheket megnézném, szerintem ők jobban állnak.

1300 milliárd €, az gondolom elírás és Ft akar lenni?

Egyik se, 1 milliárd €.

egypt.jpg

https://m.origo.hu/gazdasag/20200423-itt-a-bejelentes-ujraindul-kecskemet-mercedes-gyar.html
"A Mercedes-Benz kecskeméti gyárban április 28-tól fokozatosan újraindul a termelés, először egy műszakban folyik majd a munka. A gyártás újraindításánál szigorú, minden munkatársra érvényes higiéniai és egészségvédelmi intézkedéseket vezetnek be, a munkatársak védelme és a koronavírus terjedésének megelőzése érdekében - közölte a cég."

https://www.portfolio.hu/gazdasag/2...navirus-a-legsulyosabb-magyar-agazatra-427988
"A koronavírus-válság nem kerüli el az ipart, a magyar gazdaság legfajsúlyosabb ágazatát sem. Az építőipar nélkül az ágazat a magyar GDP 20%-át teszi ki, a feldolgozóipar részesedése ezen belül 17,7%, a hazai beruházások majdnem harmadáért ez az ágazat felel. Az ipari eladások döntő része exportra megy, így a külgazdasági zavarok különösen megivselik az ágazatot. Az ipar azonban nagyon heterogén, és az alágazatokat korántsem egyenlő mértékben érinti a válság. A Portfolio-nak nyilatkozó ágazati szereplők válaszán keresztül mutatjuk be a válság alágazatokra gyakorolt eltérő hatását."

A verebek csiripelték, h azért sikeres, mert német termék. Mi meg vigyorogtunk, mert ugyanúgy mi terveztük és gyártottuk (színe volt más)...
ide áthoztam mert nem fémipar

én most egy lekvárgyárban melózom, és ugyanez van itt is. ugyanaz az összetételű főzet megy az aldis, sajátmárkás, pennys, cbas, aros címkéjű dobozokba.
csak itt még árkülönbség is van, ugyanazért a löttyért kifizet a paraszt másfészer vagy kétszer annyit pusztán azért mert aldis, vagy valamelyik másik drágább üzletbe megy a cucc, a cba-sba ugyanaz van, de az olcsó szarként van elkönyvelve :D csodálatos