Nem...a vakcinák már a spájzban voltak...Nem a vakcinák jelentek meg túl gyorsan, hanem az engedélyezési eljárást rövidítették le.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nem...a vakcinák már a spájzban voltak...Nem a vakcinák jelentek meg túl gyorsan, hanem az engedélyezési eljárást rövidítették le.
Arról, hogy ez a törzs megegyezik-e a kisbajcsival; volt-e a két telep között személyi-,állat-,járműforgalom; milyen tünetek, milyen korcsoportban jelentkeztek; volt-e a leveli gazdaságban az elmúlt két hétben állat beszállítás, stb. sajnos továbbra sincs információm.![]()
Nagy a baj â újabb telepen igazolták a ragadós száj- és körömfájás jelenlétét Magyarországon - ORIGO
Friss hÃrek Magyarországról és a nagyvilágból, sport, technika, szórakozás, tudomány, kultúra. Az ORIGO a legfrissebb hazai és nemzetközi hÃrekkel szolgál olvasói számára.www.origo.hu
Mondom, ne legyen igazam. De pont most, nem fél évvel korábban, nem máskor... pont mikor a termelési idény és a piaci igény és a magas felvásárlási ár is egybeáll...1, A szlovák kitörésekhez viszont közel van. 2, Én úgy tudom, állatorvost nem talált a csávó nagyon sokáig, olyan körülmények vannak nála. Ja, és német a tulaj. 3, Széllel is tud terjedni. Asszem, egy kísérleti telepről észak-németországi szigetről kijutott a szárazföldre egyszer, több, mint 100km-re. Ha jól emlékszek a sztorira.
Azt mondta vki, hogy ő pl megkérdezte a nagyapját (80+), hogy anno ez hogyan ment.Mondom, ne legyen igazam. De pont most, nem fél évvel korábban, nem máskor... pont mikor a termelési idény és a piaci igény és a magas felvásárlási ár is egybeáll...
A felvidéki kitörés a magyar kitörés után lett; pontosabban a kettő között.
Hogy nem talált állatorvost? Ez nem úgy megy, hogy nincs. 2-3 ezres marhaállományokról beszélünk. Nekem mikor bejelentett állattartó telepem lett -ennek az állománynak kerekítési hibahatáron belüli méretével- egyből kellett egy állatorvos. Minden szállítás úgy kezdődik, hogy megyek az állatorvoshoz az engedélyért. Tehát olyan, hogy nincs orvos én nem tudok elképzelni.
Ezen felül vannak az ellenőrzések, pl.: NÉBIH. Nekem, úgy, hogy tulajdonképen nem is termeltem még semmit, az első évben volt járási és megyei ellenőrzésem. Persze, ez nem törvényszerű, valakinél évekig nincs. De egy ilyen méretű, problémás telepet ne ellenőrizzenek, ne jutna el információ...
Tegnap adtam le a bárányokat, az első papír, amit kértek az állatorvosi igazolás volt.
Azt mondta vki, hogy ő pl megkérdezte a nagyapját (80+), hogy anno ez hogyan ment.
Azt mondta az öreg, hogy átment az állományon, pár darab elhullott, aki elkapta azt vmilyen
teával itatták, meg vmi gyógynövénnyel kenték, aztán ennyi.
Nem dőlt össze a világ, le se ölték az állatot (a beteget sem, az egészségest depláne nem!).
Azt még mondjuk hozzá tette, hogy azok nem ilyen nyomorult szerencsétlenek voltak, akik
egész életükben 2nm-en 'élnek', hanem szabadtartással.
Továbbra sem értem a miértet.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..