MiG-21 Fishbed (Mikojan-Gurjevics,Szovjetunió) / J-7 , F-7 (Csengdu, Kína)

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

boki

Well-Known Member
2012. május 18.
45 865
68 037
113
Nézd, ha nem adsz meg forrást, az kb azt jelenti, hogy, nemhogy a véleményed, hanem te magad láttad, amint egy ukrán S-300 lövi le a román gépet. Ha nem adsz meg forrást, az, azt jelenti, hogy te magad vagy a forrás.
Majd megkeresem... Nekem közel 100 oldal hírei jelennek meg egy gyüjtő oldalon, tehát több ezer hír naponta...
 

Terminator

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
2010. április 19.
29 807
56 750
113
A finn MiG–21-esek története...

mig_17-2.jpg


A finn légierő a MiG-21-esei

ERP92d79c_03a_MiG_21.jpg
ERP92c9af_02b_MiG_21.jpg
ERP92c9b1_02c_MiG_21.jpg
 

joker

Well-Known Member
2012. szeptember 16.
19 622
22 532
113
Egy évvel meghosszabbítják a romániai Mig-21-esek repülési engedélyét, pedig kb egy hónapja úgy nézett ki, hogy többet nem repűlhetnek, mert életveszélyesek. És igen, azok, életveszélyesek.
 
 • Tetszik
Reactions: fishbed and migfun

kamm

Well-Known Member
2019. február 23.
16 020
23 048
113
Ne haragudj, de ez nettó hangulatkeltés: a cseheknek azért kellett 3 hónap alatt hadrendbe állítani a Gripent, mert addigra kifutott a MÍG-21-esek üzem ideje!
Mi azért húztuk el, mert ott voltak a MÍG-29-esek. De ezt Te is nagyon jól tudod !

Ertem én, hogy mindent kritikus szemmel kell nézni, de azért az objektivitást se veszítsük el!
Jogos. Nem lett volna meg a csehekeben 1-2 ev nemi felujitassal? Persze lehet, ugy dontottek ok is, hogy inkabb csak repkedjenek, majd belejonnek, de a regire mar nem koltenek.

Mondjuk az egy qrva regi tipus volt mar akkor is - ebben a romanok viszik a palmat, akik meg mindig nem nyugdijaztak az ovekeiket... szokasos roman osszivissza bejelentgetessel eloszor felguggesztettek, majd ujra vissztertek szolgalatba, majd ujra felfuggesztettek oket, ezuttal hogy 'gyorsitsak az atallast', majd csendben tovabb hasznaljak, mert nagyon lassan halad az F-16 program. :D Az a 2023 majusi nyugdijazasuk onmagaban vilagrekord lesz szerintem. :cool: