MiG-29 / MiG-35 Fulcrum (Mikojan-Gurjevics)

Akkor lehet nem teljesen érjük egymást. A Gardenia zavarórendszer már 30 éve is integrált része volt a MiG-29 9.13-asnak, amit az azeriek a háborúra készülve lecseréltek/vagy kiegészítettek.
Nahát! És mit zavart? Eddig nem is hallottam róla.

Nahát! És mit zavart? Eddig nem is hallottam róla.

A szovjet Frontlégierő standard zavarórendszere a nyolcvanas évekből. Változatait a Szu-24M, majd 1986-tól a MiG-29 9.13-as típusokon használták, integrálva a besugárzásjelzőkkel. Működése és hatékonysága nem az én asztalom.

Különböző változatait tervezték, de nem valósult meg a MiG-23MLD-n beépítve és külső függesztményként a MiG-25-öshöz. Illetve korszerűsített változatait a Szu-25T-hez és a MiG-29M/K-hoz is, de ezek a típusváltozatok nem álltak hadrendbe.

MLG01.jpg

Foto: például a MiG-23MLDG második prototípusa a Gardenia zavarórendszer antennáival, már végleges kialakításban. Csak három elkészült sorozatgyártású pédányról van tudomásunk.

a saját orosz 9.13-asokon nem cserélték le

Nem vonták ki azokat?

A műszakiakat. ;)

A szovjet Frontlégierő standard zavarórendszere a nyolcvanas évekből. Változatait a Szu-24M, majd 1986-tól a MiG-29 9.13-as típusokon használták, integrálva a besugárzásjelzőkkel. Működése és hatékonysága nem az én asztalom.

Nekem a Szirénáról van. Bejelzett a saját radarra...