Te nem hiszed én meg tudomNem hinném, hogy akkora különbség van köztük.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Te nem hiszed én meg tudomNem hinném, hogy akkora különbség van köztük.
Amerikából tolod a kommentet, hogy ennyi fegyvert próbáltál már?Te nem hiszed én meg tudom
Öszintén, szerintem a H&K 416 sikere , az maga lobbi sikere. Ennyi és nem több. Nem rossz , de nem is a legjobb, mondjuk személyesen nem ismerek sok karabélytSzerintem sem, bár én csak láttam párszor. Attól lett jó híre szerintem, hogy amikor valami szenátor raszoritotta a Pentagont, hogy teszteljenek rendesen, ne vakon rendelgessek az M4-et, akkor HKnmeg francia fegyverek nyertek, az M4 konkrétan utolsó lett...
Nem. Nem kell Amerikáig menni ezért.Amerikából tolod a kommentet, hogy ennyi fegyvert próbáltál már?
De ha nem ismered őket akkor ezt mire alapozod?Öszintén, szerintem a H&K 416 sikere , az maga lobbi sikere. Ennyi és nem több. Nem rossz , de nem is a legjobb, mondjuk személyesen nem ismerek sok karabélyt
Na ja. A vadiùj "0 km" es fegyvereknél kb 3 nál 10 böl, öntöltési gondok voltak. Aztán rohadtul orrnehéz, ami meg személyes problémám vele az a célzö tüske/kör, valahogy nekem jobban tetszett az Ak rendszerü célzás. Mondjuk ez egyéni probléma. A robosztusságáról semmit nem tudok mondani, nem volt még lehetöségem igazæn, hosszú idön át misszióban gyürni.Mondj jobbat amitől hasraestél?? ez is szilárd lövedéket lő ki amit a lőpor egesekor keletkező gázok tágulása hajt.... 5,56x45 kaliberben.... sok titok és újdonság nincs s benne viszont a minősége és a robosztussaga elsőrangú
Nem ismerek "sokat", de ismerek néhányat. Te ki is vagy amúgy? Valami önjelölt fegyver szakértö?De ha nem ismered őket akkor ezt mire alapozod?
AzNem ismerek "sokat", de ismerek néhányat. Te ki is vagy amúgy? Valami önjelölt fegyver szakértö?
10 ből 3 az valószínű gyártási/minőségi probléma. Nem maga a fegyver hibája.Na ja. A vadiùj "0 km" es fegyvereknél kb 3 nál 10 böl, öntöltési gondok voltak. Aztán rohadtul orrnehéz, ami meg személyes problémám vele az a célzö tüske/kör, valahogy nekem jobban tetszett az Ak rendszerü célzás. Mondjuk ez egyéni probléma. A robosztusságáról semmit nem tudok mondani, nem volt még lehetöségem igazæn, hosszú idön át misszióban gyürni.
Igen, lehet igazad van. De hogyan lehet szeretni egy fegyvert ilyen tapasztalatok mellett? Ez gáz. Azt mondták a fejesek, hogy ez azért van mert vadi újak, késöbb bejáratódnak Nem rossz, de mindenki úgy beszél róla mintha valami forradalmian új, a " tökéletes" fegyver lenne, de nem az. Szeretném kipróbalni egyszer a czket , Doha nem volt egy sem a kezemben10 ből 3 az valószínű gyártási/minőségi probléma. Nem maga a fegyver hibája.
A Honvédségnél pl cserélik a garanciális CZ-ket (márpedig még mind az). A hibásak aránya pedig biztosan nem 20-30%, mert akkor kb nem fegyvergyár lenne a HK ahnem selejtgyár.Igen, lehet igazad van. De hogyan lehet szeretni egy fegyvert ilyen tapasztalatok mellett? Ez gáz. Azt mondták a fejesek, hogy ez azért van mert vadi újak, késöbb bejáratódnak Nem rossz, de mindenki úgy beszél róla mintha valami forradalmian új, a " tökéletes" fegyver lenne, de nem az. Szeretném kipróbalni egyszer a czket , Doha nem volt egy sem a kezemben
Nem tudom mi az oka. Elhiheted hogy számunkra is meglepö volt.A Honvédségnél pl cserélik a garanciális CZ-ket (márpedig még mind az). A hibásak aránya pedig biztosan nem 20-30%, mert akkor kb nem fegyvergyár lenne a HK ahnem selejtgyár.
A forradalmian új nem tudom miből jönIgen, lehet igazad van. De hogyan lehet szeretni egy fegyvert ilyen tapasztalatok mellett? Ez gáz. Azt mondták a fejesek, hogy ez azért van mert vadi újak, késöbb bejáratódnak Nem rossz, de mindenki úgy beszél róla mintha valami forradalmian új, a " tökéletes" fegyver lenne, de nem az. Szeretném kipróbalni egyszer a czket , Doha nem volt egy sem a kezemben
Igen valószínüleg a FAMAS ról átszokás miatt is találom nehéznek. De tényleg nehézA könnyü müanyag válltámasz az egyik oldalon, a másikon meg egy rakat picattiny meg a csö. Rosszul van valahogy megoldva. Aztán ez megszokás kérdése lesz (remélem). Az említett problémæk is valószínüleg gyártási és nem kostrukciós problémák, de elég lelombozó elsö tapasztalat. Ami még gond lehet, viszont ez már konstrukció probléma, hogy mivel két kezes, elöfordulhat hogy akaratlanul kioldod a tárat a felszereléshez dörgölödö fegyverrel. Ez igen kellemetlen, sentinelle en elö is fordult már. Sok ezredben ezért kiszerelik a nem szükséges tárkioldó gombotA forradalmian új nem tudom miből jön
De az meglepő amit írsz, mert ennek a fegyvernek a híre, hogy roppant megbízható.
Ezért is szeretik, meghát a usmc-is ezért cserélte erre az m4-et.
Garancia meg arra is kellene, hogy legyen.
Az orrnehéz neked nem abból jön, hogy famashoz szoktál?
Mondom, hogy nekem alapvetően tetszik ez az új rendszer is.Úgy néz ki hogy tényleg ez lesz egy raj. Nemtom honnan fogják leakasztani azt a +1 bakát ebben az emberhiányban.
A rajpk lesz a jármü pk is mikor beszállnak. Én ezt jó dolognak tartom mégha több munkát is ad, igencsak képben kell lennie ha jól akarja végezni a dolgátMondom, hogy nekem alapvetően tetszik ez az új rendszer is.
Az mindenképpen fontos, hogy ez elsősorban a saját APC-ikhez illik (2 fős személyzet).
Érdekes lesz, hogy nálunk hogyan fogják azt összehozni, hogy 2 fős torony lesz, és hogy a rajparancsnok hova fog kerülni. Beülhet-e a toronyba, vagy sem.
Mindenesetre a Lynx a helycserés dologra nem feltétlen alkalmas - szerintem. Nekem az eddig látott belterek alapján kevésnek tűnik a hely a helycserére.
Ok, csak a Griffonban egy egyértelmű küzdőtér van, és nincs egy olyan zárt torony, mint a Lynxben...A rajpk lesz a jármü pk is mikor beszállnak. Én ezt jó dolognak tartom mégha több munkát is ad, igencsak képben kell lennie ha jól akarja végezni a dolgát
Minden modern fegyver orrnehéz.Igen valószínüleg a FAMAS ról átszokás miatt is találom nehéznek. De tényleg nehézA könnyü müanyag válltámasz az egyik oldalon, a másikon meg egy rakat picattiny meg a csö. Rosszul van valahogy megoldva. Aztán ez megszokás kérdése lesz (remélem). Az említett problémæk is valószínüleg gyártási és nem kostrukciós problémák, de elég lelombozó elsö tapasztalat. Ami még gond lehet, viszont ez már konstrukció probléma, hogy mivel két kezes, elöfordulhat hogy akaratlanul kioldod a tárat a felszereléshez dörgölödö fegyverrel. Ez igen kellemetlen, sentinelle en elö is fordult már. Sok ezredben ezért kiszerelik a nem szükséges tárkioldó gombot