Műholdak elleni fegyverrendszerek

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.

Cifu

Well-Known Member
2010. július 12.
2 675
8 655
113

Nagyjából. A Poljusz-Szkiff valójában egy FGB modulra épült (ez a Cselomej-féle TKSz űrhajó műszaki-lakómodulja, amelyet az Almaz projektben használtak, illetve később erősen átalakítva egy ilyen volt az ISS első modulja, a Zarja), és eredetileg az Enyergia hordozórakéta egy 100 tonnás tehermakettel indult volna az első útjára, csak menet közben találták ki, hogy akkor már miért ne vigye fel a csaknem kész Poljuszt.

Maga a Poljusz viszont valójában egy tesztjármű volt, a különféle fegyverrendszerek tesztelésére építették, nem "valódi" harci műholdnak...
 

Hpasp

Well-Known Member
2018. január 28.
3 224
15 266
113