Van normális bevethető EMP fegyver?
- Senki nem mondta, hogy éjjel-nappalosak a drónok. Olyan is lehet, de akkor drágább. Mivel az emberek mindig is nappal szerettek harcolni (kivéve NATO éjszakai légierő és SF műveletek.)
- Szerinted a katonák éjjellátója, ami több órát is működik honnan kap energiát? A drón élettartam 30-60 perc...
- Ha érzékeli a terepet és eltérést tapasztal, akkor korrigál. A filléres drónok tudták asszem, hogy szélben egyhelyben maradnak. Az megvan, hogy a giroszkóp ezt is érzékeli? Hiszed a drón tudja, hogy merre menne, de a giroszkóppal érzékeli az eltérést. ---> Korrigál.
- Köd pára esetén más fegyver sem tüzel és lát el messzire, ergo nem igazán értem, hogy miért degradálod a drónt. Egyébként itt is győz. Te 400 méterre nem lősz el, nem látsz, csak mondjuk 100-ra. A drónt elindítja a gaz ellen és majd talál valami célt, ha sejthetően ott van. Lásd rudi és rúgjunk gólt esetét. Ott van a kapu elöl. Azt tudja a drón.
Egyébként nem tudom, de erős kétségeim vannak. Mert irányítani kéne akkor azt is. Beam = akkor megint 100 db lövés és célzás...
Azt ugye tudod,hogy a katona egyéni éjjellátójának látótávja 350 méter?Ezzel macerásan szolgálsz ki egy inerciális navigációs rendszert.De ha csak ilyen korlátozott drónnal is beéred akkor ez még is mitől lesz hatékonyabb mint egy tüzérségi eszköz?