Én erre nem találtam adatot.De nem volt egyedul. Volt egy bodygurd-ja csak eppen nem tudott tuzelni.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Én erre nem találtam adatot.De nem volt egyedul. Volt egy bodygurd-ja csak eppen nem tudott tuzelni.
Én erre nem találtam adatot.
https://www.rt.com/russia/463208-14-seamen-dead-in-fire/?utm_source=browser&utm_medium=aplication_firefox&utm_campaign=firefox
14en mehaltak. Tűz egy tengeralattjárón. Az oltás még tart.
Azt írták, hogy mély óceáni tudományos kutatást végző tengeralattjáró. Lehet, ezért.A submersible szót használja a cikk. Az tudtommal nem egészen hagyományos tengeralattjárót jelent, hanem kisebb, sokszor ember nélküli tengeralattjárót. 14 ember egy ilyen járműben? Ha kis méretű a jármű és van benne pár ember, de 14? Vagy azért submersible sumarine helyett, mert nem katonai?
Elvileg az AS-12 LosharikAzt írták, hogy mély óceáni tudományos kutatást végző tengeralattjáró. Lehet, ezért.
Akkor a 25 fős legénységből 14-en meghaltak....Elvileg az AS-12 Losharik
Nyugodjanak békében.A 14 halott mindegyike magas rangú tiszt volt. 7 halott 1. osztályú kapitány(magasan képzett és nagy tapasztalatokkal rendelkező) volt, közülük 2 Oroszország hőse. 1.osztályú kapitányok a nukleáris meghajtású tengeralattjárók kapitányai és rakétás cirkálók kapitányai szoktak lenni. Hatalmas veszteség ez Oroszország számára. Putyin megszakította minden programját és magához kérette Sz.Sojgu védelmi minisztert.
Mit keresett egy hajón ennyi azonos és ilyen magas beosztású ember?
Baleseti mentést? Azt nem titkosították volna.Mivel irtak feljebb, hogy magas rangu kapitanyok, valami rendszert mutathattak be nekik, amivel/rol kesobb nekik kell donteseket hozni/ismeri(?).
Logikusan valami ilyesmi lehetett. Valami uj lehetett ott es baleset tortent a bemutato alatt. Ez olyan tema, ami megint 30 ev mulva derul ki mi volt.
Ez persze csak az en kitalaciom.
Vannak olyan hírek, persze nem hivatalos, hogy a Poseidon-t tesztelték. Túl zavaros az egész baleset körülménye, titkosítva van minden adat, részlet.Mit keresett egy hajón ennyi azonos és ilyen magas beosztású ember?