M
molnibalage
Guest
Láttam. Ettől még csodát nem kapsz.1270-es hozzászólásom utolsó bekezdését olvasd el légyszíves. Ott a válasz rá, hogyan növelték meg az irakiak az úgynevezett blast radius-t.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Láttam. Ettől még csodát nem kapsz.1270-es hozzászólásom utolsó bekezdését olvasd el légyszíves. Ott a válasz rá, hogyan növelték meg az irakiak az úgynevezett blast radius-t.
Láttam. Ettől még csodát nem kapsz.
Miért érzem úgy, hogy ez nem a teljes készlet volt?
Amiket eddig is használtak az indiai légierőnél. Fogyóban a készletek.Mai indiai védelmi miniszter bejelentése szerint aláírtak Roszoboronexporttal 200 millió dolláros szerződést. 240 db precíziós légi bombat akarnak beszerezni. Pontos típusról nincs info, de az arat lehet belőni....
Mai indiai védelmi miniszter bejelentése szerint aláírtak Roszoboronexporttal 200 millió dolláros szerződést. 240 db precíziós légi bombat akarnak beszerezni. Pontos típusról nincs info, de az arat lehet belőni....
A Szu-24-ben meg a Szu-34-ben meg gyárilag van lézeres célmegjelölő. Remélem nem gondoltad azt, hogy gyártanak ilyen bombát, de nincs mivel célra vezetni...
De a legtöbb nyugati géphez van integrálva a már létező jól bevált célzókonténerek sokasága.
Van célzókonténer topikunk?
Az ilyen nyugodtam mehet a Gondolatok vagy az Összefoglaló topikba. Minden fő témához kéne egy ilyen. A visszajelzések topikban volt erről szó, tervek is vannak erre admin oldalról.Nem tudom? Van? Lehetne!
Megvan miből vesznek
240 db Kab-1500L van szó
Azt viszont tegyük hozzá hogy nekik van célmegjelölő is a szu-30MKI gépekhez
A GBU57A nál az a 6100 cm az 61méter???? Ásazthogy?? Vasbetonba?? Vagy benéztem valamit?
Az ún. bunker-romboló bombákat összehasonlító rajz.