Ez az egész műholdkép analízis sorozat egyik csúcsa az N-1 holdrakéta elemzése volt. Pár fotó alapján még agyag és fémmodelt is készítettek, hogy precízebb legyen a becslés.
Akkor kezdhetünk spekulálni, mikor látunk ilyet a russianplanes-es képeken gépekre függesztve?
Én azt mondom, az első ilyen fotó ezen a site-on 2020 októberében lesz fenn.
Passz, valószínűleg ugyanúgy akkor jön majd róluk az első érdemi infó, amikor "hirtelen" megjelennek csapatszolgálatban. Az R-74-et külsőleg meg lehet majd különböztetni az R-73-tól?És az r-77M-el járnak már itt? Mert komolyan mint a szu-57 elsődleges fegyveriről nemigen hallani semmit . R-74m2, R-77M
A MiG-31 topikban már hónapokkal ezelőtt láttam egy videón, egy alakulatnál nyílt napon kirakták a gép elé a többi rakétával együtt. Tehát ahová való ott már nem ritkaság.Ha most került ki kép akkor már használják max nem kötötték az orrunkra(lásd R-77-1),szerintem 2 hónap max.
A MiG-31 topikban már hónapokkal ezelőtt láttam egy videón, egy alakulatnál nyílt napon kirakták a gép elé a többi rakétával együtt. Tehát ahová való ott már nem ritkaság.
Nem olvastam végig a fórumot, tehát lehet már beszéltétek itt, de R-77-1 és az exportált R-77 között mi a fő különbség?
Hatótáv/tömeg különbséget tudunk róla? hosszabb is gondolom.RVV-AE az exportverzió- van benne külföldi elektronika
R-77-1- orsz VKSZ számára - csak orosz alkatrészek és elektronika .Természetesen nagyobb a hatótávja
Mitől más kinematikailag?RVV-AE az exportverzió- van benne külföldi elektronika
R-77-1- orsz VKSZ számára - csak orosz alkatrészek és elektronika .Természetesen nagyobb a hatótávja
Mitől más kinematikailag?
Az AIM-120C7 égésideje tudomásom szerint 11 másodperc és az orosz cimbijeim nem tudnak róla, hogy dual thrust lenne az R-77 bármely változata és hogy ennyi lenne a hajótmű égésideje.Ez egész érdekes, bár nem tudom ezek az adatok mennyire hitelesek:
Érdekes, hogy az Amraam bő 30 kg-al könnyebb, mégis nagyobb hatótávval bír. Gondolom itt jön képbe a high tech, miniatürizálásban, hajtóanyagban, vagy éppen szoftverben. Vajon az aktív radarjaik milyen tömegűek? Lehet a hajtóanyag töltet is több az amraamban a kisebb méret ellenére.Az AIM-120C7 égésideje tudomásom szerint 11 másodperc és az orosz cimbijeim nem tudnak róla, hogy dual thrust lenne az R-77 bármely változata és hogy ennyi lenne a hajótmű égésideje.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..