Orosz levegő-levegő rakéták

Akkor kezdhetünk spekulálni, mikor látunk ilyet a russianplanes-es képeken gépekre függesztve?

Én azt mondom, az első ilyen fotó ezen a site-on 2020 októberében lesz fenn.

Akkor kezdhetünk spekulálni, mikor látunk ilyet a russianplanes-es képeken gépekre függesztve?

Én azt mondom, az első ilyen fotó ezen a site-on 2020 októberében lesz fenn.

Ha most került ki kép akkor már használják max nem kötötték az orrunkra(lásd R-77-1),szerintem 2 hónap max.

Ennek akkor van értelme ha a su-57 tudja belső fegyvertérben hordozni! Tudja? Csak annak van esélye lőtávba menni egy Awacs tanker géphez

És az r-77M-el járnak már itt? Mert komolyan mint a szu-57 elsődleges fegyveriről nemigen hallani semmit . R-74m2, R-77M

És az r-77M-el járnak már itt? Mert komolyan mint a szu-57 elsődleges fegyveriről nemigen hallani semmit . R-74m2, R-77M
Passz, valószínűleg ugyanúgy akkor jön majd róluk az első érdemi infó, amikor "hirtelen" megjelennek csapatszolgálatban. Az R-74-et külsőleg meg lehet majd különböztetni az R-73-tól?

A MiG-31 topikban már hónapokkal ezelőtt láttam egy videón, egy alakulatnál nyílt napon kirakták a gép elé a többi rakétával együtt. Tehát ahová való ott már nem ritkaság.
93596733_790103371396553_5416814162464473088_n.png

• Tetszik
Reactions: fishbed
Azok a képek ráadásul 2018-asok.
Valószínű, hogy akkor már zajlott a csapatpróba, most pedig beindult a sorozatgyártás is.
Három típus fogja megkapni, a MiG-31BM, a Szu-35Sz és majd a Szu-57-es.
Ebből a leghamarabb a MiG-31-es, mivel annak lesz a fő fegyverzete. A Szu-35Sz majd csak ez után fogja rendszeresíteni, de nem hiszem, hogy a normál keszi javadalmazás része lesz ez a rakéta a 35-ösön.

Nem olvastam végig a fórumot, tehát lehet már beszéltétek itt, de R-77-1 és az exportált R-77 között mi a fő különbség?

Nem olvastam végig a fórumot, tehát lehet már beszéltétek itt, de R-77-1 és az exportált R-77 között mi a fő különbség?

RVV-AE az exportverzió- van benne külföldi elektronika
R-77-1- orsz VKSZ számára - csak orosz alkatrészek és elektronika .Természetesen nagyobb a hatótávja

• Tetszik
Reactions: fishbed
RVV-AE az exportverzió- van benne külföldi elektronika
R-77-1- orsz VKSZ számára - csak orosz alkatrészek és elektronika .Természetesen nagyobb a hatótávja
Hatótáv/tömeg különbséget tudunk róla? hosszabb is gondolom.
A külföldi elektronika mit jelent? Francia?

Ez egész érdekes, bár nem tudom ezek az adatok mennyire hitelesek:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ez egész érdekes, bár nem tudom ezek az adatok mennyire hitelesek:
Az AIM-120C7 égésideje tudomásom szerint 11 másodperc és az orosz cimbijeim nem tudnak róla, hogy dual thrust lenne az R-77 bármely változata és hogy ennyi lenne a hajótmű égésideje.

Az AIM-120C7 égésideje tudomásom szerint 11 másodperc és az orosz cimbijeim nem tudnak róla, hogy dual thrust lenne az R-77 bármely változata és hogy ennyi lenne a hajótmű égésideje.
Érdekes, hogy az Amraam bő 30 kg-al könnyebb, mégis nagyobb hatótávval bír. Gondolom itt jön képbe a high tech, miniatürizálásban, hajtóanyagban, vagy éppen szoftverben. Vajon az aktív radarjaik milyen tömegűek? Lehet a hajtóanyag töltet is több az amraamban a kisebb méret ellenére.
Azt is el tudom képzelni,hogy megint kijön a két filozófia között valami nagy különbség. Talán az R-77 kicsit komolyabb manőverezésre van kihegyezve. Az Aim-120 meg a nagyobb hatótávra, bár ha a hatótáv tényleg olyan fontos lenne miért nem pótolták a Pheonixet?

Beloruszok is elsajátították a szovjet R-27 rakéta javítását. Raktáron lévő több száz darabos mennyiséget fokozatosam javítják és így vissza kerülnek a hadrendbe.