Mig-23/Mig-25/Mirage-F1/Mig-29, ezekből azért veszett gazdagon, 37 gép lett légiharcban lelőve a Wiki szerint, úgy hogy volt köztük elvétve helikopter, és Su-22 is. Nagyját Sparrow-al. Tehát ebben megegyezünk akkor, kb. két tucat vadászgép le lett lőve, félaktív rakétával. Szerintem azért még a mig-23/mig-25/mirage-f1 is mozgékony-vadászgép jellegű célpontnak megfelel, a mig-29 meg pláne. Vagy akkor miből lehet messzemenő következtetést levonni, a vadászgép az már csak az F-22/J-20?
A másik dolog, amiben vitázom veled 2 napja, az meg tényleg az, ugye a kinek van hosszabb botja dolog(amiből én mindig presztízskérdést csinálok, hogy kinek van
![Stick Out Tongue :p :p](/data/assets/smilies/tongue.png)
) az az, trollkodás off mellett, hogy NEM tudhatod, van e R77 rendszerben, NEM tudhatod, van e aktív radaros R27 rendszerben, és úgy általában, hol tartanak az oroszok rakétafegyverzetben.
HA azt állítod, hogy fix nincs nekik semmi, BIZONYÍTSD, de ne ilyen eszmefuttatással, hogy csak régi képeken van fényképen, ha hozok új gépeken lévőt, vagy Boki linkel ilyet, akkor az meg csak próba/teszt/kísérlet, tuti nincs rendszerben, meg amúgy is sehol sincsen fent a neten hiteles forrástól, hogy lenne nekik, és még a MAKS on is csak fából van kirakva a makett. Ez nekem kevés ahhoz, hogy meggyőzzenek. Ellenben ha azt mondod, szerinted nincs, mert nem látsz erre elég bizonyítékot, hogy van nekik, és te az oroszokért izgulnál egy orosz - török TELJESEN a valóságtól elrugaszkodott, hipotetikus CSAK légiharcban, mert szerinted csak infrás és gépágyú lenne nekik, a török amraamal szemben, ahhoz persze szíved joga, és máris lököm a virtuális baráti jobbomat, azzal a kiegészítéssel, hogy szerintem meg másképp van/lenne ez, de elfogadom a véleményed...